Kauppa petonen public

kauppa petonen public

Sama minultakin erityis maininta tummalle silmälasipäiselle. Aina iloinen ja ystävällinen. Virolainen mummo on töykeä asiakaspalvelija, samoin nuorehko vaaleahiuksinen nökönenä. Olen täysin samaa mieltä,et se vanha virolainen nainen pitäs siirtää muualle. Aina naama norsun vitulla,niin ei tosiaan sovellu palveluammattiin.

Sitten on myös se linkkaava nainen oma lukunsa. Niin siksi käyn viereisessä kaupassa. Linkkaava nainen on töykeä. Ärsyttää myös suunnattomasti se hyvää päivänjatkoa tyyppi.

Täällä sitä haukutaan ihmisiä selän takana, erittäin keskenkasvuista touhua. Rakentava palaute tai muunlainen asiallinen kommentointi vielä olis ok, mutta minkälainen raukka haukkuu ihmisiä netissä?

Eikö uskalleta sanoa myyjille päin naamaa. Jo on tylsä elämä ihmisillä kun myyjien ulkonäköä haukutaan ja etnistä taustaa mietitään mitä väliä sillä on onko joku virolainen, venäläinen tai muu, mitä se meille kuuluu Eikä toisia tarvitse rasistiksi leimata jos ei tunne ihmisiä, hävetkää!

Onpa siellä kaunis vaaleahiuksinen myyjä, jonka pitkät suorat hiukset ovat aina poninhännällä. Aina pyrin menemään hänen kassalleen, koska hymy on aivan uskomaton.

Kaikissa kaupoissa näkyy olevan todella likaiset ostoskorit. Minä pidän tästä "virolaisesta" kassarouvasta, kun olen saanut aina niin hyvän palvelun sekä "hyvää päivänjatkoa" kassaneidistä pidän myös.

Parhaat banaanit ja persikat,tykkään myös niistä tuoreista munista. Pahaa metripitsaa, kattava kinkkuvalikoima. Yli pirteä kassaneiti käy usein hermoille, muut myyjät ovat ihan mukiinmeneviä. Kauppaa on hankala hahmoittaa ylhäältä päin. Kaupan ainut positiivinen asia on vedettävistä koreista löydettävä HIV. Hyvää päivänjatkoa on mukava ja ystävällinen, mutta joskus ärsyttää ostokseni kommentointi. Joku tuote on vaikka hänestä hyvää. Minulle ainakin tulee silloin sellainen olo, että myyjä tarkkailee mitä ostan.

Toivonkin vähän varovaisuutta tällaiseen. Hyvä palvelu, ihanat kassat, tuotteet löytyvät hyvin. Ajoittain joutuu kassalla jonottelemaan. PeeÄssän edustajisto päätti hallintoneuvoston ja hallituksen esityksenmukaisesti jakaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta. PeeÄssän asiakasomistajille palautuu ylijäämä-palautuksen muodossa lähes 10 miljoonaa euroa. Sinulla töissä —juttusarjassa esittelemme PeeÄssässä erilaisissa tehtävissä ja eri toimipaikoissa työskenteleviä henkilöitä. Punalaputetuista elintarvikkeista saa PeeÄssän ruokakaupoissa arkisin klo 20 ja sunnuntaina klo 17 jälkeen 60 prosentin alennuksen.

PeeÄssän asiakasomistajien S-tileille on tänään maksettu ylijäämänpalautusta yhteen-sä noin kymmenen miljoonaa euroa. Etsitkö helppoa ja nopeaa ostospaikkaa, jossa on aina edulliset hinnat ja juuri sinulle sopivimmat valikoimat? S-marketin tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan.

Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla. Jalkasenkatu 7, Kuopio Puhelin

kauppa petonen public

Kauppa petonen public -

Kun ostat kaksi kylpypyyhettä, saat tämän viikon ajan käsipyyhesetin kaupan päälle! Banaanit isompia kuin naapurin Penalla. Maire Nissinen Private seller Tel:

Like Follow Message More. Jenni Kolari — Hyvä lähikauppa sopivalla valikoimalla. Harmi vaan, kun lähes aina käydessäni paistopisteen korit ammottaa tyhjyyttään. June 3, · 5 Reviews. Minna Tillonen — Nyt löytyi Kuopion yksi parhaasta ruokakaupasta. Kiitos postipaketin mikä toi kauppaan. Saitte minusta uuden kanta-asiakkaan!!!!!! September 1, · 4 Reviews. Katso muut saman ketjun kaupat Näytä reitti Googlen kartalla.

Huomioithan ettei edellämainittujen tietojen paikkansapitävyyttä voida täysin varmistaa. Jos havaitsit virheen kohteen aukioloajoissa tai muissa tiedoissa, voit ilmoittaa tästä sivuston ylläpitäjälle painamalla "Ilmoita virheestä".

Erityistä plussaa vaaleatukkaiselle huonoa suomea puhuvalle ääripirteän piristävälle naismyyjälle. Nopeat ja hyvin toimivat pullonpalautuspisteet 2kpl. Kauppa on myös tilava, eikä siellä pahemmin ole liikoja ruuhkaa. Sekavat hyllyjaot ja huono kyltitys. Top katti hiekka kuuluu valikoimaan Vaihdan seuraavaan lähimpään S-markettiin vaikka onkin hiukka kaukana mutta sieltä sitä aina saa. Erittäin helppo asioida, kun on tilava ja selkeät hyllyjaot. Kauppiasta en tunne, olisi kiva tutustua myös häneen.

Etenkin kiharatukkainen mustatukkainen nainen jaksaa aina hymyillä: Mitä se venäläis akka tuossa kaupassa vielä tekee!

Ei minkäänlaista asiakaspalvelu osaamista! Pari kertaa erehtyny sen tiskille ja ei osaa kun mulkoilla,sitten kun asiakas ei miellytä ulkonäöllisesti nii jättää myymättä! Suksi takasin sinne venäjälle!!!!!!!!!!! Taitaa olla ihan ihan oma vika, oikein hyvää palvelua saanut kyseiseltä neuvostorouvalta. Hyvä ja mukava palvelu, valikoima riittävä.

Punalaputetuista elintarvikkeista saa PeeÄssän ruokakaupoissa arkisin klo 20 ja sunnuntaina klo 17 jälkeen 60 prosentin alennuksen. PeeÄssän asiakasomistajien S-tileille on tänään maksettu ylijäämänpalautusta yhteen-sä noin kymmenen miljoonaa euroa. Etsitkö helppoa ja nopeaa ostospaikkaa, jossa on aina edulliset hinnat ja juuri sinulle sopivimmat valikoimat?

S-marketin tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla.

Toivonkin vähän varovaisuutta tällaiseen. Erityistä plussaa vaaleatukkaiselle huonoa suomea puhuvalle ääripirteän piristävälle naismyyjälle. Where is the property located? January 6, · 6 Reviews. S-marketin tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Sjöst röm ja J. OsuustoimintaPeeässäYlijäämänpalautus.

2 thoughts on “Kauppa petonen public

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *