Lahti finnkino treffit suomi fi

lahti finnkino treffit suomi fi

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen yli vuotiaan vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta.

Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan. Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan.

Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset. Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja. Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö. Finnkinon verkkopalvelussa näytetään elokuvien tiedoissa enintään kaksi tärkeintä sisältömerkintää. Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.

Premuim-yritysleffalippu Jukka Pelkonen siirtyy uusiin haasteisiin Olemme päivittäneet tietosuojaselosteeseemme Supersankarileffoja mainostajille Syksyn kohutuin yritystapahtumakiertue Vuosi rikkoi leffaennätyksiä! Koululaisnäytökset Omat näytökset oppilasryhmille on mahdollisia järjestää arkisin klo 8. Näitä elokuvia suosittelemme Veloitamme koululaisnäytöksen toteutuneen osallistujamäärän mukaan siten, että minimimäärä on 30 oppilasta. Media-avain  Media-avain antaa kasvattajalle ennakkotietoa elokuvista ja eväitä elämysten purkamiseen.

Hän on hyvin samanlainen tapaus kuin miehesi. Viihtyy tietokonepelien ja konsolien ääressä ja arvostaa toimivaa tekniikkaa ja onkin puhunut tuosta Scape-salista pienen pojan into silmissä siitä asti kun se tuli.

Mieheni väsää tällä hetkellä väitöskirjaa ja minä gradua ja yhteisen ajan löytäminen on välillä haastavaa, kun toiselle ehtii vain toivotella hyvät huomenet aamulla ja antaa iltapusut. Yhteinen treffi-ilta tulisi siis tarpeeseen. Hän myös on ensimmäinen ihminen, joka lievästi pakotettuna sai minut katsomaan Star Warsit ensimmäistä kertaa elämässäni. Hän myös paljasti, että oli pyyhkinut kyyneleitä silmäkulmistaan kun oli ollut katsomassa tuon viimeisimmän Star Warsin… Veisin siis hänet mielelläni katsomaan myös tuon uusimman ja nauttimaan yhteisestä ajasta hienoissa puitteissa.

Meillä on 3v ja 2v lapset ja ei olla lasten jälkeen käyty kahestaan missään! Meillä on aina lapset mukana kaikkialla ja nyt olis hyvä syy antaa ekaa kertaa lapset hoitoon ja viettää laatuaikaa kahdestaan: Veisin elokuviin teini-ikäisen tyttäreni. Äiti-tytär laatuaikaa ja samalla tuisi tehty reissu pääkaupunkiin, koska tuo Scape-sali on nähtävä. Mäki oon nyt niin raskaana rv D Että varmaan mies sais käydä jonkun kaverin kanssa kattomassa ton star warsin, tulis se kuitenki mun kanssa uusiks: Murun kanssa lähtisin, hän kun on jo muutaman kerran kysäissyt, milloin lähdetään katsomaan Rogue Onea: Avomieheni kanssa menisin, koska yhteinen aika on aika vähissä tällä hetkellä.

Menisin elokuviin avomieheni kanssa: Ihan ehdottomasti poikaystävän kanssa, sellaisesta leffahullusta on kyse Hälle tuo sali voisi olla ihan uudenlainen kokemus ja muutenkin miellyttävämpi, sillä pituutta jätkällä on pikkusta vaille kaksi metriä.

Vanhan ystävän kanssa, joka asuu helsingissä kun itse asun turussa. Molemmilla on lapsia ja perheasioita, niin ei olla nähty piiiitkään aikaan. Tää olis superkiva tekeminen kaiken muun ohella. Mä lähtisin mun miehen kanssa elokuviin, vaikka Turussa asutaankin.

Vähän jotain speciaalimpaa, kun mies tykkää leffoista ylikaiken ja toinolis ihan ultimaalinen leffakokemus! Siihen päälle vois vielä ottaa jonkun herkun illallisen ja hotellin lakanoihin nukkumaan! Poikaystävän kanssa menisin, olis hauskaa päästä näkemään millainen leffakokemus Scape-salissa on! Hei apua, tämä tulisi niin tarpeeseen!

Vien mieheni Helsinkiin yllätysmatkalle syntymäpäiväviikonloppua viettämään. Budjettini kului bussimatkoihin ja etenkin hotelliyöhön. Nyt olen yrittänyt miettiä, mitä ilmaista tai ainakin hyvin edullista voisimme puuhailla matkan aikana. Tiedän, että Star Wars olisi mieheni mielestä nappivalinta!

Mukavaa joulun odotusta teille. Lähtisin poikaystäväni kanssa, koska hän on parasta leffaseuraa ja hän ansaitsisi tällaisen kivan yllätyksen, koska joutuu olemaan joulun aikoina paljon töissä! Mä lähtisin ehdottomasti mun yhden hyvän ystävän kanssa. Ollaan yleensä käyty joka vuosi katsomassa yhdessä jokin leffa, mutta tänä vuonna ei ainakaan vielä ole keretty niin tehdä. Olis kiva, jos voisit vastata Gift in a jar-postauksen kommentteihin, siellä moni on tekemässä purkkeja ja on vailla vastauksia kysymyksiin!

Rakkaan aviomiehen kanssa lähtisin. Me ollaan käyty leffassa kahdestaan tasan yhden kerran koska asutaan niin pienessä kylässä ettei täällä kovin usein edes näytetä mitään elokuvia.. Ehdottomasti oman puolison kanssa lähdettäisiin illalla viettämään omaa aikaa samalla kuin joku valvoisi lapsemme unta: Oiii lähtisin ehdottomasti tulevan aviomieheni kanssa: D Mies opiskelee elokuva-alaa niin veikkaan että olisi aika innoissaan pienistä ylläritreffeistä!

Ei olla miehen kanssa oltu pariin vuoteen!! Lähtisin mieheni kanssa ehdottomasti ja vielä ekaa kertaa lapsen syntymän jälkeen: Kyllä mä varmasti lähtisin joko parhaan ystävän tai siskon kanssa: Kumpikaan ei koskaan raaskis ostaa tonne lippuja varsinkin sisko joka on nyt työttömänä.

Oi kun kuulostaa ihanalta! Meillä tuli just eilen miehen kanssa 3 vuotta yhteiseloa täyteen ja tajuttiin myös samalla, ettei olla kertaakaan käyty leffassa tänä aikana. Mies taas haluaisi hirmusesti mennä katsomaan uusimman star warsin, mutta hänen kaverit on sen käyny jo kattomassa.

Ei juhlittu tuota vuosipäivää mitenkään, sillä mies oli töissä — taas. Olisi siis aika ihanaa yllättää mies ja viedä hänet elokuviin: Eikä, kuulostaa ihan täydelliseltä leffateatterilta! Mä lähtisin tonne ehdottomasti poikaystäväni kanssa: Antaisin siskolle ja hänen miehelleen ja lupautuisin lapsenvahdiksi, pitkän joululoman aikana voisi onnistua vaikka kaukana asummekin. Mieheni ottaisin mukaan; olisi aivan ihana mennä nauttimaan leffasta vauva-arjen vastapainoksi: Lähtisin leffaan todennäköisesti ystävän tai veljen kanssa!

Miehen kanssa mentäisiin, ei olla pitkään aikaan oltu leffassa! Olis hauska treffi-ilta ja vois käydä vaikka helsingissä sitä ennen ulkona syömässä: Voin niin samaistua kyllä tähän kokemukseen. Uusin Star Wars itselläkin näkemättä ja mieheni kanssa mentäisiin kyllä mielellään se tuohon uuteen saliin katsomaan joka myöskin kokematta.

Ehkäpä uusin olisi siis minullekin mieluisin, varsinkin hyvässä teatterissa — ihan kokonaisena elämyksenä: Leffakaveriksi nappaisin hyvän ystävän, joka haluaa tarjota perheelleen parasta mahdollista mutta unohtaa täysin hemmotella itseään. Poikaystävän kanssa tulisi lähdettyä.

Monesti puhutaan että pitäisi mennä leffaan mutta tuntuu harmittavan usein jäämään ajatuksen tasolle. Jos olisi liput jo valmiina niin varmasti tulisi ihan oikeasti lähdettyä!

Lähtisin varmaan Helsingissä asuvan ystäväni kanssa, kun harvoin tulee nähtyä välimatkan takia. Sopivaa luksusta pikkulapsiarjen keskelle! Olisi ihana päästä miehen kanssa elokuviin, ilman taaperoa. Voi miten elävästi ja hauskasti kirjoitettu ja ihanaa, että pääsitte viettämään treffi-iltaa Oton kanssa: Mentäis siskon kanssa leffaan.

Tykätään molemmat käydä elokuvissa silloin tällöin ja ostetaan aina noita sarjalippuja kun mahdollista. Scape -salissa ei olla vielä käyty kertaakaan, joten olisi mukava kerrankin kokea se! Pieni hengähdyshetki molemmille, kun on kolme leikki-ikäistä lasta, niin niitä tarvitaan. Olisi kiva yllättää hänet yhteisellä leffaretkellä, koska olen ollut aupairina Espanjassa kohta puoli vuotta enkä siksi ole nähnyt häntä pitkään aikaan: Menisin ehdottomasti avomiehen kanssa!

Opiskelijabudjetilla ei ihan hetkeen tule testattua Scape-salia, joten olisi mahtava päästä tätä kautta testaamaan sitä myös itse: Menisin leffaan juuri Helsinkiin muuttaneen siskoni kanssa, kun menen pohjoisesta sinne kyläilemään!

Mun toivottavasti tuleva poikaystävä just eilen puhu et olis kiva käydä kattoo se uus scape sali: Lähtisin ehdottomasti isosiskoni kanssa! Hän ansaitsi koulun ja perhe-elämän keskeltä vähän omaa aikaa: Ehdottomasti miehen kanssa, ollaan molemmat kunnon leffafriikkejä ja tähän aikaan vuodesta ilmestyy parhaat elokuvat yleensä!

Tuo kyseinen leffa on meilläkin to do-listalla ja olisi mahtava päästä kokemaan se tuollaisessa teatterissa. Menisin leffaan pikkuveikan kanssa!

Hän on aivan rakastunut Star Wars -juttuihin ja olisi varmasti ikionnellinen päästessään katsomaan leffaa tuollaisessa paikassa, varsinkin kun kerrankin näkisi kunnolla kun edessä istuvan pää ei olisi edessä: Mieheni ei jaksa katsoa leffoja, mutta leffahullu ystäväni ilahtuisi todella paljon.

Ja itse rakastan leffapopcornia: Miehen tai siskon kanssa. Kerran oon jo päässyt testaan tuota salia ja oihan se hieno, mutta kovin usein en kuitenkaan viitsisi maksaa ekstraa siitä. Poikaystävän kanssa mäkin menisin. Star Wars on välipäivien katsomislistalla, tosin enemmän mun toiveestani kuin hänen! Avomieheni kanssa lähtisin, käymme elokuvissa melkein joka viikko: D Tulisi ehdottomasti tarpeeseen! Miehen kanssa ku ei olla käyty esikoisen syntymän jälkeen leffassa kertaakaan, viimeksi oltiin 1.

Varmaankin kaverin kanssa jota ei ole koulu ja joulukiireiden takia ehtinyt yhtään näkemään. Poikaystävä hyvänä kakkosena, mutta meillä tulis kyllä riita elokuvan valinnasta ;.

Oman miehekkeen kanssa tietenkin! Käydään paljon leffassa, ja tuollaisesta spessusta kokemuksesta olisi siistiä päästä nauttimaan! Olisi mahtavaa päästä kokemaan uusi leffaelämys yhdessä ja huilata rankan lukukauden jälkeen nauttimalla ihanasta seurasta hyvän leffan parissa. Hän on viimeisen päälle leffaihminen ja haluaisi varmasti päästä kokeilemaan uutta leffasalia: Ei oo liikaa aikaa kahestaan saatika treffi-iltoja täällä pikkulapsiarjen keskellä.

Juuri oltiin katsomassa toi rogue one, joten ehkä mä saisin valita seuraavan leffan: Miehen kanssa, meidän ekat treffit olivat välipäivinä tennispalatsissa, ja nyt toisessa kaupungissa asustellessa olisi kiva käydä verestämässä muistoja: Aviomies on parasta leffaseuraa, joten treffi-illan ohjelmanumeroksi tämä meilläkin voisi päätyä.: Hei täähän on ihan huippu idea!

D Eli poikaystävän veisin, ja kiitos vinkistä! Aviomiehen kanssa menisin, tammikuussa tulossa kolmas hääpäivä. Silloin ei kyllä raaski toteuttaa vielä perinteistä hääpäivänviettoa hotelliyöllä, kun kuopus tuolloin vasta 2kk ikäinen. Leffan ajaksi juuri ja juuri raaskisi jättää hoitoon mummolle: Avomieheni kanssa, voitaisiin hyvin karata leffatreffeille ja jättää tuo taapero, jonkun muun hellään hoivaan.

Menisin mieheni kanssa, sillä emme ole pitäneet treffi-iltaa varmaan kolmeen vuoteen, siis sen jälkeen kun esikoinen oli 1v. Nyt olemme kahden muksun vanhemmat ja todellakin treffi-illan tarpeessa! Ehdottomasti ottaisin jonkun perheenjäseneni mukaan leffaan!

Mahdollisesti veljeni, joka muutti kesällä omaan asuntoon eri paikkakunnalle. En edes muista koska ollaan viimeksi käyty leffassa kaksistaan. Olispa huippua voittaa liput! Kiitokseksi, että on jaksanut tukea ja kuunnella mun murheita, kun itellä on tällä hetkellä todella vaikea tilanne elämässä. Ehdottomasti mieheni kanssa menisin. Vielä ei oo käyty, ei oo maltettu olla erossa pikkumurusta ja tämä äiti ei oo varmaan ees kahta tuntia ollu erossa omasta murusta vielä: D mikäpä kiire tässä tosin: Miehen kanssa lähtisin, meillä on ollut ihan jäätävän rankka vuosi ja oikeasti vähän ihmettelen, että mun mies vielä on vierellä ja tukee, eikä ole häipynyt.

Mies haluais myös uuden starwarsin nähdä, ja mäkin sen trailerin näin ja lupasin että se mennään katsomaan! Opiskelijana ei kauheen usein leffassa tule käytyä, varsinkaan Helsingissä niin olisi aivan mahtavaa saada tällainen mahdollisuus! Miehen kanssa lähtisin pitkästä aikaa! Vuosipäiväkin tulossa, niin mikäs sen parempaa kun kokea tällainen uusi juttu kahdestaan. Ja star wars olisi myös huippu nähdä.

Käydään niiiin harvoin leffoissa ja tiedän että tää olis ihan huikee kokemus verrattuna hämeenlinnan saleihin!! Lasten saamisen jälkeen viimeisen 4 vuoden aikana varinaisia treffejä on ollut muistaakseni yhdet ja ehkä 3 muuta yhteistä poistumista kotoota johonkin aikuisten juttuun.

Elämä 3 pienen lapsen kanssa on hektistä ja tähän päälle pian koittava remppa ja muuttorumba niin olisi kiva päästä tuulettumaan hetkeksi ihan kahdestaan. Veisin äidin leffaan, sillä siitä on jo kymmenisen vuotta kun äiti on viimeksi käynyt mitään leffaa katsomassa! Menisin kattoon leffaa ystävän kanssa!

Meille tulisi tarpeeseen treffi-ilta: D Kolmen pienen lapsen kanssa ne ovat niin harvassa, joten jos vaikka kerrankin pääsisi rauhassa katsomaan leffaa: Olemme molemmat opiskelijoita, joten yhteistä aikaa ei aina ole kovin paljon.

Olisi mukava viettää yhdessä aikaa tuollaisen leffakokemuksen parissa! Ottaisin mieheni mukaan leffaan! Lähtisin leffaan parhaan ystäväni kanssa. Asutaan eri paikkakunnilla ja nähdään harvoin,niin olis kiva kutsua se tänne Helsinkiin mun luo ja voitais samalla käydä kattomassa joku hyvä leffa tuolla luksus salissa!

Kyllä mä ton ukon sinne veisin, ollaan jonkinlaisessa kaukosuhteessa niin olisi toki mukava yllättää toinen vielä vaikka tämmösellä: Ehdottomasti nappaisin oman miehen mukaan!

Tämä olisi täydellinen pieni pala luksusta meidän kiireiseen lapsiperheen arkeen! Näin keskellä vauvavuotta, kyllä mä ehdottomasti menisin poikaystäväni kanssa!

Olisi ihan mahtavaa yllättää hänet ja tehdä reissu Helsinkiin sekä mennä kaksin leffaan! Käydään tosi usein leffassa ja se on meidän juttu. Tää sali on vielä jäänyt testaamatta. Aviomiehen kanssa lähtisin leffaan! Kahdenkeskistä aikaa ei voi olla koskaan liikaa. Lähtisin rakkaan avomieheni kanssa katsomaan jotain hyvää leffaa! Odotamme esikoistamme syntyväksi ensi kesänä ja nyt jo yhteinen aika on kortilla.

Muusikon ja ravintolatyöntekijän yhteiset vapaat ovat niin harvassa, että olisi ihana hemmotella omaa karvanaamaa tälläisellä luksuksella! Meillä on ollu rankka syksy ja tuulettuminen elokuvan merkeissä tekisi varmasti hyvää molemmille! Mukaan otettais myös muut sisarukset, ettei tulisi paha mieli.: Esikoisen kasvettua hieman, lupasin lähteä miehen kanssa elokuviin katsomaan silloinen uusin James Bond, mutta mies sairastui vakavasti ja ei kyennyt enää elokuviin.

Nyt pahin takanapäin ja olisi mukava viedä mies viimein lähes kolme vuotta sitten lupaamilleni treffeille ja leffaan, hänen parantumisensa kunniaksi: Oman miehen kanssa menisin! Me molemmat tykätään kattoa leffoja ja lähes aina ollaankin leffassa uutuuksia kattomassa.

Toi scape- sali olisi mahtava elämys ja varmasti nautittaisi siellä mistä tahansa leffasta!! Mähän asun itseasiassa kaukana sieltä mutta mä ajattelin että mun veli ja sen vaimo varmasti enemmän kun mielellään menisivät testaamaan leffateatterin kahdestaan pikkulapsi arjesta hetkeksi pois. He siis asuvat siellä heltsingissä Itselle olisi varmasti kiva kokemus käydä myös ja tuo kuulostaa niin hyvältä et jalkatilaa enemmän.

Tämmösenä pitkä koipisena saa leffoista aina lähteä kintut kipeinä. Asutaan länsirannikolla kaukana pääkaupunkiseudusta, joten voitaisiin samalla viettää kokonainen kaivattu parisuhdeviikonloppu mm.

Lähtisin aviomieheni kanssa elokuviin, koska ensi vuoden alussa esikoisemme syntyy maailmaan ja vielä ennen sitä haluaisin pitää nostalgisen treffi-illan. Oletpa kyllä muuttunut vuodesta , postauksia selatessa ja näin hän se menee ikä tuo katsantoon uutta ulottavuutta: Hän asuu Helsingissä ja siellä vieraillessani käydään usein leffassa. Olisi kiva kokea tuo Scape-sali, olisi ainakin jotain spesiaalimpaa: Olisi ihanaa viedä mies katsomaan leffaa juhlapäivän kunniaksi.

Hän on ollut opiskelijavaihdossa nyt yli 4kk toisella puolella maapalloo ja viikon päästä olisi palaamassa vihdoin takaisin Suomeen, joten olisi ihana yllättää hänet tämmösillä lipuilla ja yhteisellä ajalla juurikin saman leffan parissa jonka myös te kävitte katsomassa! Avopuolisoni kanssa, sillä syksy on ollut niin kiireinen ettei ole juurikaan ehditty viettämään yhdessä laatuaikaa.

Ystävän kanssa on ollut puhetta että välipäivinä käytäisiin leffassa, hänen kanssaan siis menisin:. Mieheni kanssa lähtisin ehdottomasti: Liian vähän saatu kahdenkeskeistä aikaa tässä viimeisten parin vuoden aikana. Lähtisin mieheni kans ku ollaan vielä Helsingissä loppiaiseen asti, sitte koittaa arki Rovaniemellä Mari asu ennen meän naapurissa: D Meki varmasti käytäs kattoon tuo Rogue. Olin pari kuukautta leffateatterilla hommissa ja tulin aika valikoivaksi omasta leffankatselustani, ainoa miinus minkä hoksaan tuossa Scapessa on jalkarahien puute.

On niin kiva nostaa jalat ylös leffan ajaksi: D Muuten näyttää tosi siistiltä ja olis kiva kokea mitä uutta teatterialalla tulee Suomeen. Ottaisin mukaan parhaan kaverini! Ollaan molemmat kunnon leffafaneja mutta Scape-salia ei olla vielä päästy kokeilemaan ja tiedän että kokemus kelpaisi myös hänelle paremmin kuin hyvin: Menisin mieheni kanssa, joka sekoasi onnesta kuullessaan tällaisesta! Rakastamme elokuvia ja pieni irtiotto päkaupungissa tulisi tarpeeseen tässä hektisessä pikkulapsiarjessa: Poikaystävän kanssa pidettäis treffi-ilta!

Noilla istuimilla voisin mukisematta kattoa hänen valitseman leffan, vaikka meidän leffamaku eroaa melkoisesti. Varmasti mukava yhteinen kokemus.

Leffassa ja syömässä käyminen on ollut aina iso juttu suhteessamme, pieni arjen luksushetki, jolloin saa viettää aikaa toisen kanssa.

lahti finnkino treffit suomi fi Kahdenkeskistä aikaa ei voi olla koskaan liikaa. Ollaan molemmat kunnon leffafaneja mutta Scape-salia ei olla vielä päästy kokeilemaan ja tiedän että kokemus kelpaisi myös hänelle paremmin kuin hyvin: Miehen kanssa ku ei olla käyty esikoisen syntymän jälkeen leffassa kertaakaan, viimeksi oltiin 1. Lähtisin mieheni kans ku ollaan vielä Helsingissä loppiaiseen asti, sitte koittaa arki Rovaniemellä Mari asu ennen meän naapurissa: Ehdottomasti miehen kanssa, ollaan molemmat kunnon leffafriikkejä ja tähän aikaan vuodesta ilmestyy parhaat elokuvat yleensä!

3 thoughts on “Lahti finnkino treffit suomi fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *