Munaa perseeseen paksu kyrpä

munaa perseeseen paksu kyrpä

Itselläni on 22 cm pitkä ja reilusti keskimääräistä paksumpi kalu n 15,5 cm ympärys , eikä vaimollani ole mitään ongelmaa ottaa sitä sisäänsä. Paras asento on nainen päällä, jolloin hän pääsee kontrolloimaan ja säätämään syvyyttä. Aina kuitenkin päädytään lopuksi siihen, etä kaluni on juuriaan myöten pillussa ja vaimoni on antanut ymmärtää että ei vähempään enää tyytyisikään.

Itsekkin pidän siitä että saa reilusti painaa pohjaan asti. Kaikki ovat kuitenkin yksilöitä. Naisesta tuo on tietysti kiinni. Pohjaan saan minäkin aina painaa, mutta vain noissa kahdessa asennossa. Silti pillupohja hieroo terskaa aika voimalla. Jos olisi vähänkään pidempi, niin joutuisi jättämään osan käyttämättä. Ei meilläkään vaimo valita, enkä minä pienestä pillusta.

Paras asento orkkujen kannalta on meilläkin nainen päällä. Yksi väärä luulo isokaluisista on että stondiskesto olisi lyhyempi. Isokaluisena painelen kuitenkin joka kerta 30 min - 90 min eikä ole ollut vielä mitään ongelmia vaikka ikääkin on jo kertynyt.. Tietenkin se riippuu ihmisestä ja siitä onko ollu iso kaluisen kanssa pitempään.

Luulen attä satunnaiset kokeilut eivät vähennä pienemmän kalun tuntua, pitää tietenkin olla normaali kuitenkin, liian iso ero ei varmaankaan saisi olla: Se on muuten jänskä juttu Näin on täälläkin viitaten edelliseen, harvemmin sitä isoa dildoa tulee käytettyä,silloin ku on oikein vauhti päällä.

Kyllä keskiverto on paras ja jättiläiset jääköön sellaisiksi silloin tällöin herkuiksi: Aika mielenkiintoinen juttu tosiaan tuo rintojen ja penisten kokojen unelmointi yhdistelmä.

Tllaan taas näihin perusvaistoihin? Isot rinnat antavat turvaa. Olettamus, että tuottavat hyvin maitoa, siis tuiki tärkeä asia suvunjatkumisen suhteen. Saahan sitä maitoa kaupastakin, mutta Iso penis saattaisi antaa tunnetta hyvistä suvunjatkumisgeeneistä. Vehkeestä, joka tuottaa paljon spermaa ja siis varmasti jälkeläisiä? Palstan nimi on "peppuseksi", täällä siis keskustellaan peppuseksistä.

Itse olen kerran kokeillut, oli kamalaa. Mielenkiinnosta tulin tänne lueskelemaan muiden kokemuksia. Mitäs se sulta on pois jos joku ei tykkää? Täällä miinustetaan jo siitäkin jos toteaa kokeilleensa, muttei napannut. Hellanlettas teidän peppumiehien kanssa: Se tuntuu ihan erilaiselta kuin naisen muna.

Itse olen muutaman kerran harrastanut ex-mieheni kanssa. Ensimmäinen kerta oli ravintola illan jälkeen, jolloin hän takaa päin tullessaan laittoikin sen yhtäkkiä peppuuni. Sain samalla aivan valtavan orgasmin ja tuntui tosi hyvältä. Päätimme kokeilla peppuuni vielä tämän jälkeen uudelleen, mutta toiset kerrat eivät tuntuneet enää miltään, vaikka hieroin samalla itseäni. Ehkä ensimmäinen kerta oli täysosuma, koska olin rentona ja pikku huppelissa. Nykyisen mieheni kanssa emme peppuseksiä harrasta.

Kakkosta haluavien miesten pitäisi reilusti tulla ulos kaapista ja myöntää olevansa homoja. Miesten kanssa peputtelu onkin heistä sitten makeaa. Parhaat orgasmit tulevat juuri peppuseksin aikana!!

B- rappu rulettaa 7. Ihan ok puuhaa ja salarakkaani lempparia tuo b-rappuun pano. Ainoo miinus siitä, että kun autossa vetelee hanuriin niin hepistä ei heti pääse pesemään kakkaa pois. Kerran vuorasin kullin talouspaperilla ettei likaa kalsareita jolloin jäisi kotona kiinni. Noh, lähimmän huoltoaseman käsienpesualtaaseen pesemään: Nykyään käytän kortsuo niin ei tule kakasta ongelmaa.. Noloahan se on jos ei tiedä kumminka päin omat kalsarit täytyy jalkaan panna, kun paskatahroja on sekä etu- että takapuolella.

Vaikka jäisit kiinni niin sanot vaimolle että kävit homoilemassa. Käytännössä et siis pettänyt ja pannut toista naista. Ehkäpä toisen miehen perse käy tuntumaan hyvältä ja jätät vaimosi minulle, piilohomo. Peppuseksi on erittäin tyydyttävää ja ihanaa silloin, kun on kaveri joka homman osaa. Näin naisen näkökulmasta ajateltuna tarkoittaa sitä, että täytyy edetä rauhassa, paljon liukkaria ja hyvät lämmittelyt.

Liian nopea tai raju eteneminen on kivuliasta eikä homma onnistu, mutta rauhallisesti ja todella sitä liukkaria riittävästi ja peppuseksi on aivan ihanaa. Kaikki eivät varmaan siitä pidä, eikä sitä silloin pidä harrastaa, jos ei tykkää.

Turha on huudella sen turmiollisuudesta ja homoudesta yms. Joillakin kun on joku ihmeellinen käsitys, että peppuseksissä ulosteet lentävät ja hajut ovat pahat jne. Eihän se niin todellakaan ole ja sen toki tietävät ne, jotka sitä harrastavat. Itselläni on huonjakin kokemuksia huonon kaverin kanssa, mutta aivan mahtavaa silloin, kun kaveri tietää mitä tekee. Itse pidän seksistä paljon ja mielelläni kokeilen uusia juttuja ja vaihtelua ja peppu on oikein hyvä vaihtoehto välillä muun seksin ohessa: Välillä ihmetyttää, kun näitä juttuja lukee, että miten ahdasmielisiä ihmisiä vielä nykypäivänä on, kun tuomitsevat vaikka eivät edes uskalla kokeilla.

Ja jos ei halua, niin ei halua, mutta tarviiko siitä tuomita niitä, jotka haluavat. Jos on tyytyväinen siihen, että lähetyssaarnaajalla vedetään 20 vuotta putkeen, niin se on ok, mutta voin sanoa, että paljon saa nautintoa, kun uskaltaa heittäytyä ja kokeilla vähän muutakin. Itelläni on niin että muutaman sekunnin ajan on vähä kipuinen tunne runsaista rasvoista huolimatta En ole vielä montaa kertaa peppuseksiä harrastanut, mut aivan ihana tunne..

Osaavissa käsissä ja kunnon lämppäilyllä varsin kivaa: Muutaman päivän vaan saattaa pepussa tuntua Olen antantava osapuolena yleensä vanhemmille miehille, vaikka haluikin että naisin. Sitten kun runkkaa ja imee riittää mulle. Toivottavasti tästä on sinulle apua: Kirjassa on runsaasti kaikenlaisia seksiin liittyviä kysymyksiä ja asiallisia vastauksia.

Kiitos paljon oonkin ostanut sen jo ja voin sanoa että se on todellakin " käytännöllinen" suosittelen! P Mutta perus koira-asento ei tunnu niin hyvältä, kuin se että koira-asennssa mies tulee "makaamaan" päälle, niin että oma selkä on vasten miehen mahaa samalla kun on kontillaan.. Siinä saa työnnettyä ittensä ihan kiinni Tai niin että nojaa esim sängyn kaiteeseen, ollaan ihan kiinnikkäin ja mies työntyy kakkoseen P en ymmärrä miksi naiset sanoo että tarttee ihan hirveesti rentoutumista ym, koska itse nautin siitä niin paljon ettei mun tartte erikseen rentoutua.

P Nykyisen kanssa ihan pari kertaa ollaan tehty, usein takaapäin otettaes fantasioin että se yhtäkkiä panis mua perseeseen ja laukeis sinne, mutta se ei kuulemma oikein välitä siitä puuhasta: Peppuseksiä on haluttu ekasta yhteisestä seksikerrastamme alkaen, mutta en ole vielä suostunut tälle haluajalle.

Itse en ole saanut häneltä tämän muutaman kuukauden aikana vielä mitään sellaista, että hän olisi sen ansainnut. Ensin täytyy mielestäni saavuttaa luottamus ja tuntea toinen. Eivätkö miehet ymmärrä, etteivät kaikki anna heti kaikkea, vaikka haluttaisikin. Lisäksi hän hoitaisi homman muutaman hapuilevan vihjailun perusteella vain itseään ajatellen, kuiviltaan ja kylmiltään, ei niin en halua kipua.

Molempien on nautittava, haluan peppuseksin varmasti hyvänä tai olen ilman ja ilman sitä miestäkin, jos sen vuoksi pysyy kaukana minusta, ettei ole heti saanut kaikkea - oma menetyksensä. Kerran kokeillut jonkin exänsä kanssa eikä ollut kivaa kuulemma. Jää parhaat hommat meidän kesken toteutumatta kun toinen on niin "perinteinen". Meillä ainakin vaimo huutaa kiimaista kun nuolen Pillua etusormi perseessä sahaten. Vaimon orkkujen jälkeen munan päähän liukastetta ja myös peppureikään niin riemu alkaa,välillä peppua ja pillua pannen ei sen ihanampaa olekkaan.

Älkää naiset aliarvioiko sitä peppupanoa se on vaihtelua siihen ainaisen pillun sahaamisen. Mä kokeilin perspanoo vasta vuosi sitten ja siihen asti olin ihan sitä vastaan. Kunnon suolen tyhjennys,tarpeeks liukkarii, turvallinen ja tuttu panija joka ei hosu yhtään. Jos en oo rento niin sattuu kuin puukol vetäis, mut kun oon kiihottunut ja rento ja päästän sisääni niin nautin ihan helvetisti. Sormetan samalla itselleni orkun joka on aivan erilainen ja voimakkaampi kun pillu orkut.

Harvoin annan panna perseeseen koska en haluu et se osasto venyy Makuasioita, mut oikein tehtynä nautinnollista. Ihmeellistä ettäjoku nainen nauttii peppuun panemisesta. Minusta ainakin se tuntuu hyvin epämielyttävälle ja mikään nautinto on kyllä niin kaukana siitä.

Säälistä annan ukolle joskus persettä, mutta vihaan sitä touhua ylikaiken. Tuntuu siltä niinkuin tulis paska housuun. Luulis että pyllyreikä taikka paksusuoli, jotka eivät ole tehty tätä tarkoitusta varten, niin jotenkin vaurioittuisivat tässä touhussa. Tekee oikein pahaa ajatella edes ja kun kattoo noita joitain pornopätkiä missä vedetään suoleen niin alkaa melkein oksettaa.

Mä kanssa saan parhaat O: Minulla alkoi seistä ja asetin toisen jalkani pitkäksi lauteille niin, että Arja oli jalkojeni välissä. Hänen selkänsä painui rintaani vasten ja pelkäsin että nyt jo täydessä koossa oleva kyrpä paljastuisi ja yritin pitää lantioni hänestä irti.

Arja irrottautui hetkeksi ja riisui pyyhkeen kokonaan pois ja nojautui nyt kokonaan syliini. Kuuma kyrpä painui hänen selkäänsä vasten ja hän painoi päänsä taaksepäin silmät suljettuina ja huulemme yhtyivät suudelmaan.

Arjan kieli leikki suussani ja otin molemmat mahtavat melonit hellästi käsiini ja hieroin niitä hitaasti. Arja inahti ja kieli työntyi syvemmälle suuhuni. Sauna alkoi olla jo liian kuuma paikka jatkaa ja nousimme ylös ja huuhdoimme puhtaalla vedellä toinen toisemme kunnes siirryimme käsikkäin tupaan. Arjan lyhyt vartalo verrattuna minuun aiheutti vaikeuksia suuteluun ja niinpä tartuin häntä pakaroista ja nostin ilmaan.

Kullin painautui ihanan naaraan vatsaa vasten ja kävelin Arja sylissä sohvalle ja asetin hänet istumaan puoliksi makuulle tyynyjä vasten. Arja levitti jalkansa lähes irstaasti ja nielaisin kiimasta kun katsoin hänen ihanaa posliiniaan.

Karvat oli ajeltu todella huolellisesti ja häpyhuulet odottivat kutsuvasti minua. Suutelin pyöreitä reisiä tarttuen Arjaa nilkoista ja lähenin pillua jota oli pakko päästä maistamaan. Arja kiljaisi ja puri itseään käteen katsoen kun aloin nuolla märkää makeaa vakoa. Arja maistui juuri niin ihanalle kuin näyttikin ja hän todella nautti suuseksistä. Välillä nuolin hänen vatsaansa ja otin vuorotellen molempien rintojen paisuneet päät suuhuni ja taas nopeasti annoin kielen liukua vatsaa alas jalkoväliin ja jatkoin pillun nautinnollista nuolemista.

Anna se mun suuhun. Mä haluun imeä sun isoa kullia! Puristin sitä varresta ja heilutin Arjan kasvojen edessä kunnes hän tarttui kiveksiin ja alkoi nuolla kyrpää se paksusta varresta varoen vielä koskemasta tomaatiksi paisunutta terskaa. Kuuma hengitys tuntui kullin varressa ja hätkähdin kun Arja hieroi anustani alkaen samalla puhua rivoja: Haluan saada sen sisään joka paikkaan.

Pane mua joka paikkaan Ipe. Hän puristi kulliani niin että se melkein sattui ja tiesin että joutuisin tänään todella koville. Asetuin sohvalle selälleni ja Arja kääntyi nopeasti asentoon alkaen imeä kullia ahnaasti.

Minä katselin valtavan perseen vakoa jossa paisunut pillu ja pieni tumma anus odotti kieltäni. Työnsi kielen peppureikää vasten ja Arja inahti päästämättä kyrpää kuitenkaan suustaan.

Kostutin peppua syljellä ja hieroin sormella klitorista. Arja nuoli ja puri kiveksiä ja hänen sormensa oli syvällä pepussani tuntuen irstaan ihanalle. Arjan peppu maistui saunapuhtaalle ja suolaiselle ja pillu valui hunajaa kastaen kasvoni liukkaaksi ja limaiseksi. Kostutin hänen nesteillään persettä ja työnsin ensin yhden sormen peppuun nuollen samalla pillua.

Arja alkoi olla lähes sekaisin kiimasta ja halusin panna tätä ihanaa seireeniä. Nostin hänet varovasti kyljelleen sohvalle ja heitin selkänojatyynyt pois että mahduimme paremmin.

Asetuin hänen taakseen ja asetin kullin pakaroiden välistä etsien kuumaa kraateria jonne upottaa ohjukseni. Arja auttoi sormin paksun kyrvän turvonneen pään huulilleen ja työnnyin sisään. Arja laukesi kolmannella työnnöllä mutta jatkoimme samaa tahtia. Kyrpä takoi kuumaa pillua tasaiseen tahtiin ja vaikka Arjan mahtavat pakarat ja asento sinällään ei mahdollistanut pääsyäni sisään koko pituudella oli tässä kohtaa apua vaimoni mittaaman kullin pituudesta.

Arja piti sormiaan pillun edessä estäen kullia luiskahtamasta ulos ja pyöritti lanteitaan minua vasten. Suutelimme ja nuolimme toisemme kasvoja, korvia ja silmiä supisten kiimaisia sanoa toistemme korviin ja suuhun.

Arja ei ollut kaunis nainen sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta todella seksikäs ja sen hän kyllä tiesi itsekin. Hän oli nuorena harrastanut telinevoimistelua ja se näkyi liikehdinnässä edelleen. Takapuoli oli kilojen myötä pulskistunut, mutta todella muodokas kuten myös pyöreät voimakkaat reidet. Mahtavaa takamusta korosti entisestään erittäin hoikka vyötärö ja rinnat jotka hän tosin usein peitti mökillä löysiin isoihin T-paitoihin.

Muutaman kerran olin pistänyt merkille, että löysän paidan alla tuskin oli liivejä kahlitsemassa rennosti heilahtelevia rintoja. Kävelin tonttien rajalle ja vaihdoimme kuulumisia. Pekka oli lähtenyt Lontooseen työasioissa ja olisi poissa alkuviikkoon asti.

Pistin saunan lämpiämään ja avasin oluttölkin. Puut alkoivat ritistä pesässä ja kuulin ääntä terassilta. Arja seisoi portailla viinipullo kädessään ja huusi: Arja oli pukeutunut tiukkoihin legginseihin ja löysään paitaan jonka oli kietonut vyötäisille mahdollistaen muhkeiden pakaroiden ja ruskettuneen vatsan ihailun.

Arja pani merkille katseeni ja hänen ilmeestään kuulsi tyytyväisyys. Juttelimme hauskoja, ja ennen kuin huomasimmekaan, oli valkoviinipullo tyhjä ja edessämme aromilasilliset päärynäkonjakkia jota vaimo ja Arja kerran olivat kehuneet.

Arjan posket hieman punottivat ja hän oli ilmiselvästi hieman huppelissa. Minä olen vajaa senttinen ja melkein satakiloinen mies, joten sama alkoholimäärä ei ollut tehnyt minuun vielä oleellista vaikutusta. Itsellä oli pitkä urheilutausta myös ja kroppa oli edelleen ihan tyydyttävässä kunnossa. Arja kysyi olisiko hänen parempi lähteä oman saunan lämmitykseen jolloin ehdotin, että saunotaan meillä.

Arja katsoi minua silmiin ja sanoi: Ehdotus toki sopi minulle ja menimme riisumaan. Arja riisui legginssit ja alla oli pienen pienet stringit! Nielaisin katsellessani mahtavia pyöreitä pakaroita, jotka muistuttivat tummien pikajuoksija naisten pakaroita.

Käännyin ympäri ja mumisin hakevani meille lonkerot. Kun tulin takaisin juomien kanssa oli Arja jo lauteilla. Riisuin nopeasti vaatteeni pois ja katsahdin peiliin. Olin eilen viimeksi ajellut kivesten karvoituksen ja siistinyt alavatsan karvoja.

Luonto oli ollut minulle antelias ja onneksi jännityksestä huolimatta minulla ei vielä ollut erektiota, koska kullini oli muutenkin iso. Vaimo joskus leikillään oli lukenut artikkelin miesten kalujen mitoista ja oli ylpeänä kertonut kaverilleen Tainalle mitanneensa kullini kovana ja kehunut sen olevan 23cm pitkä ja avomaan kurkun paksuinen!

Astuin hämärään saunaan ja annoin Arjalle lonkeron. Arjan hiukset olivat märät ja hän kertoi kastelleensa itsensä että olisi mukavampi istua lauteilla. Suoristauduin tahallisesti ikkunan eteen ja otin kauhallisen vettä, suljin silmäni, ja kaadoin hitaasti pari kauhallista vettä päähäni sekä vartalolle.

Avasin silmät ja huomasin miten Arja käänsi nopeasti katseensa pois kullistani ja onnittelin itseäni poseeraamisesta. Istuin Arjan viereen ja nautimme kylmästä juomasta. Tunne oli todella eroottinen ja ehdotin että hieroisin Arjan niskaan saunahunajaa.

Hän suostui katson minua syvälle silmiin ja kääntyi selin nojaten minuun päin samalla laskien pyyhettään niin, että saisin siveltyä hunajaa hartioihin ja selkään. Sauna oli sopivan leuto ja hunaja lämmintä.

Hieroin kaunista niskaa ja selkää ja annoin sormieni mennä myös etupuolelle jolloin Arja nojautui vielä enemmän minuun päin. Minulla alkoi seistä ja asetin toisen jalkani pitkäksi lauteille niin, että Arja oli jalkojeni välissä. Hänen selkänsä painui rintaani vasten ja pelkäsin että nyt jo täydessä koossa oleva kyrpä paljastuisi ja yritin pitää lantioni hänestä irti. Arja irrottautui hetkeksi ja riisui pyyhkeen kokonaan pois ja nojautui nyt kokonaan syliini.

Kuuma kyrpä painui hänen selkäänsä vasten ja hän painoi päänsä taaksepäin silmät suljettuina ja huulemme yhtyivät suudelmaan. Arjan kieli leikki suussani ja otin molemmat mahtavat melonit hellästi käsiini ja hieroin niitä hitaasti. Arja inahti ja kieli työntyi syvemmälle suuhuni. Sauna alkoi olla jo liian kuuma paikka jatkaa ja nousimme ylös ja huuhdoimme puhtaalla vedellä toinen toisemme kunnes siirryimme käsikkäin tupaan.

Arjan lyhyt vartalo verrattuna minuun aiheutti vaikeuksia suuteluun ja niinpä tartuin häntä pakaroista ja nostin ilmaan. Kullin painautui ihanan naaraan vatsaa vasten ja kävelin Arja sylissä sohvalle ja asetin hänet istumaan puoliksi makuulle tyynyjä vasten.

Arja levitti jalkansa lähes irstaasti ja nielaisin kiimasta kun katsoin hänen ihanaa posliiniaan. Karvat oli ajeltu todella huolellisesti ja häpyhuulet odottivat kutsuvasti minua. Suutelin pyöreitä reisiä tarttuen Arjaa nilkoista ja lähenin pillua jota oli pakko päästä maistamaan.

Arja kiljaisi ja puri itseään käteen katsoen kun aloin nuolla märkää makeaa vakoa. Arja maistui juuri niin ihanalle kuin näyttikin ja hän todella nautti suuseksistä. Välillä nuolin hänen vatsaansa ja otin vuorotellen molempien rintojen paisuneet päät suuhuni ja taas nopeasti annoin kielen liukua vatsaa alas jalkoväliin ja jatkoin pillun nautinnollista nuolemista.

Anna se mun suuhun. Mä haluun imeä sun isoa kullia! Puristin sitä varresta ja heilutin Arjan kasvojen edessä kunnes hän tarttui kiveksiin ja alkoi nuolla kyrpää se paksusta varresta varoen vielä koskemasta tomaatiksi paisunutta terskaa.

Kuuma hengitys tuntui kullin varressa ja hätkähdin kun Arja hieroi anustani alkaen samalla puhua rivoja: Itselläni on 22 cm pitkä ja reilusti keskimääräistä paksumpi kalu n 15,5 cm ympärys , eikä vaimollani ole mitään ongelmaa ottaa sitä sisäänsä.

Paras asento on nainen päällä, jolloin hän pääsee kontrolloimaan ja säätämään syvyyttä. Aina kuitenkin päädytään lopuksi siihen, etä kaluni on juuriaan myöten pillussa ja vaimoni on antanut ymmärtää että ei vähempään enää tyytyisikään. Itsekkin pidän siitä että saa reilusti painaa pohjaan asti. Kaikki ovat kuitenkin yksilöitä. Naisesta tuo on tietysti kiinni. Pohjaan saan minäkin aina painaa, mutta vain noissa kahdessa asennossa.

Silti pillupohja hieroo terskaa aika voimalla. Jos olisi vähänkään pidempi, niin joutuisi jättämään osan käyttämättä. Ei meilläkään vaimo valita, enkä minä pienestä pillusta. Paras asento orkkujen kannalta on meilläkin nainen päällä.

Yksi väärä luulo isokaluisista on että stondiskesto olisi lyhyempi. Isokaluisena painelen kuitenkin joka kerta 30 min - 90 min eikä ole ollut vielä mitään ongelmia vaikka ikääkin on jo kertynyt.. Tietenkin se riippuu ihmisestä ja siitä onko ollu iso kaluisen kanssa pitempään.

Luulen attä satunnaiset kokeilut eivät vähennä pienemmän kalun tuntua, pitää tietenkin olla normaali kuitenkin, liian iso ero ei varmaankaan saisi olla: Se on muuten jänskä juttu Näin on täälläkin viitaten edelliseen, harvemmin sitä isoa dildoa tulee käytettyä,silloin ku on oikein vauhti päällä. Kyllä keskiverto on paras ja jättiläiset jääköön sellaisiksi silloin tällöin herkuiksi: Aika mielenkiintoinen juttu tosiaan tuo rintojen ja penisten kokojen unelmointi yhdistelmä.

Tllaan taas näihin perusvaistoihin? Isot rinnat antavat turvaa. Olettamus, että tuottavat hyvin maitoa, siis tuiki tärkeä asia suvunjatkumisen suhteen. Saahan sitä maitoa kaupastakin, mutta Iso penis saattaisi antaa tunnetta hyvistä suvunjatkumisgeeneistä.

Vehkeestä, joka tuottaa paljon spermaa ja siis varmasti jälkeläisiä? Ajattelisin, että nämä tunnepuolen tekijät saavat ihmisen tiedostamattaan halumaan ja fantasioimaan juuri noita asioita, vaikka taivahan tosi onkin, ettei niillä ole minkäänlaista totuuden pohjaa suvunjatkamisessa.

Mutta minkäs sille voi. Tunteehan nainenkin usein vetoa hyvin tienaaviin miehiin. Ei, vaan siksi, että tunnetasolla tämä on signaali, joka varmistaa, ettei jälkeläisiltä mitään tärkeää tule puuttumaan ja pysyvät hengissä. Nainen toki voi tienata itse vaikka enemmän, mutta kaipuu on usein sisällä piilossa, että mies on turva ja pitää huolta.

Itselläni on myös tuollainen iso dildo olisko 20 cm pit, 6 cm halk ja se on niin suuri, että käytän sitä varsin harvoin. Se näyttää hyvältä, mutta silloin sitä on vain vastaanottajana. Jos pimpsa alkaa sykkimään ja puristelemaan, niin tuntuu melkein pahalta. Minusta oleellista ei ole pituus, vaan halkaisija. Itse en ainakaan edes erota en silmämääräisesti enkä tuntopuolella, että onko jollakulla 15 vai 18 cm pitkä. Jos on tavallisen mittainen kalu, niin se on oikein hyvä asia.

Silloin sitä voi ottaa takapuoleen ja suussa tuntuu juuri sopivalta.

Kostutin peppua syljellä ja hieroin sormella klitorista. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Jos pimpsa alkaa sykkimään ja puristelemaan, niin tuntuu melkein pahalta. Katos kun miehen parhaalla ystävällä on omat aivonsa. Arjan posket hieman punottivat ja hän oli ilmiselvästi hieman huppelissa. Arja istui sen päälle ja hieroi isoa nuppia vakoaan vasten ja sitten upotti sen sisäänsä. Silmäni sulkeutuivat ja näin tähtiä kun Arjan sormi painui peppuuni ja tulin.

2 thoughts on “Munaa perseeseen paksu kyrpä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *