Seksi keskustelut suomi treffi

seksi keskustelut suomi treffi

Liian monta huonoa kokemusta että homma jää siihen. Ei vaikka kuinka tekis mieli. Vaikka seuraavat treffit huomiselle, niin sitten. Tää periaate on ollut jo useamman vuoden. Seksin jälkeen alkujännitys vähän katoaa. Se on hyvä kuitenkin olla olemassa alkuvaiheessa. Noh virallsiestihan mä oon käynny treffeil vast täs parin vuoden aikana ennen sitä vaan meni suhteisiin ilman treffei pakko myöntää et on niissä treffeissä ollu oma jännityksensä ku en oo osannu kysellä normi juttui okei helkatti emmä oo osannu niitä onko sulla kissa vai koira kyssäreitä esittää vaan oon jutellu samalla lailla kun tällä palstalla niit juttui.

Tajusin et niissä arki jutuissa on itelle turvaa ky tai ny huomannu ku ite ei niin aina niit handlaa. Mut joo ne on menny näin yks nainen ku olin saattamassa sitä kotiin yöllä ni sano suoraan mulle et voit sä mua panna. Toiset treffit meni sillain et henkisyyttä meil oli paljonkin yhteen. Mut se naisen käytöstavat ei niin mua mielyttäny sellanen karkee puhetyyli erimielisitä ja aina tyhmäksi haukkuminen ja sit jätti vastaamatta tiukkoihin kysymyksiin kun m aattelin et mistä vaan voi jutella mut kyl me frendei voitais kuiteski olla.

Aloittaja lienee varsinainen jakorasia, jolla on tussussa jo kelpo määrä tauteja. Fiksu osuu kerralla oikeaan, ei tarvita monia yrityksiä. Vain tyhmä joutuu etsimään ja kokeilemaan montaa. No joo, on muutamaa tullut tapailtua ennenkuin luovutin ja kappas sieltä se oikea tuli vastaan ihan yllättäen Joillakin ekoilla treffeillä oli seksiä, joillakin vasta kolmansilla.

Viimeistään kolmansilla ollut, aikaisemmin en enään ois välittänytkään tapailla jos ei olisi ollut viimeistään kolmansilla treffeillä seksiä koska en minä nyt mitään iki-neitsyttä ollut hakemassa. Tään viimeisen kanssa the oikean olisin kyllä voinut odottaakkin.

Sen vain tietää kun kohdalle tulee. Ikuisuuskysymys, johon oikein kukaan ei osaa vastata: Riippuu, varmaan millä mielellä on liikenteessä. Jos olisin hakemassa tulevaa elämänkumppania, niin sitten varmaan menisi jotakuinkin aloittajan tyylillä. Nykyään harrastan vain seksiin tähtäävää treffailua, joten homma menee niin nopeimmillaan, että netissä sovitaan treffit miehen luokse, pimpotan ovikelloa ja siitä viiden minuutin päästä olen jo saanut ensimmäisen orgasmin.

Maltillisempi versio on sellainen, että ensin tavataan jossakin miehen asunnon lähettyvillä pienen juttuhetken merkeissä ja sen jälkeen päätetään lähdetäänkö jatkamaan kiiheämpiin tunnelmiin lähikontaktissa.

Ei ole yksikään mies vielä halunnut jatkaa eri teille ja itsekin olen aina ollut näkemääni ja kuulemaani niin tyytyväinen, ettei ole ollut tarvetta perääntyä. Jos on vähänkin kemiaa ja molemminpuolista kiinnostusta niin mahdollisimman pian sänkyyn.

Vähemmän hyvien treffien päätteeksi kätellään, eikä tavata enää. Pidän tätä hyvänä toimintaperiaatteena. No joo, reffailette siis pelkkiä kulleja kirjaimellisesti. No nauttikaa paskoista elämistänne. Kirjoita seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan ilman pilkkuja: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Kun kaksi ihmistä kohtaa, ei ole olemassa mitään sääntöä mitä pitää tehdä ja milloin ja missä järjestyksessä. Ihmiset ovat hyvin erilaisia ja tilanteet kehittyvät eri tahtia eri treffikumppaneiden kesken.

Seksi ensimmäisillä treffeillä ei kuulu minun mielestä tilanteeseen, mikäli etsii vakavaa suhdetta. Se tulee kyllä mukaan ajastaan kun molemmat ovat siihen valmiita. Älä mene nolaamaan itseäsi mies! Kyllä kait täytyy naisella olla sauna lämpimänä, ruokapöytä katettuna ja peti valmiina, kun mies parisataa kilometriä ajettuaan saapuu vaikka kuin ensitreffeille. Ei naisen tarvi sanoa suoraan, voi käyttää oheisviestintää.

Jos näen pedatun sängyn kahdessa huoneessa,oletan, että nukumme eri huoneissa. Toisinaan käy kyllä niin, että nainen herääkin minun sängystä. Tuo ei ole ongelma aikuisilla ihmisillä, ja ihania naisia riittää!

Minä en ehkä ihan ekana treffi-iltana odota seksiä, siinähän voi tulla vähän halpa olo, mutta toisaalta jotain vihjailuja olisi kiva saada. Jos mies ei edes flirttaile kunnolla, tulee vähän semmoinen kaverifiilis ja kiinnostukseni lässähtää. Mutta kai tuo on niin henkilöstä riippuvaa Hyvä,ettet pompsahda heti sänkyyn,,,,sinne ehtii! Kerro avoimesti,mitä haluat ja ellei mee jakeluun,anna asian olla,eli unohda koko tyyppi.

Miehiä on maailma pullollaan! Oma arvokkuutensa on ainutkertaista! Seksi on tärkeimpiä asioita ihmissuhteessa, miksi se pitäisi luokitella kakkoseksi. Kymmeenkin vuoden seurustelu voi johtaa harhaan, ihminen voi paljastaa vuosien mittaan vasta itsensä. Mutta seksuaalisuus pitäisi olla normaalia, täydentää läheisyyttä, jos kaikki tuntuu natsaavan kohdalleen. Fiksukin ihminen voi harrastaa seksia ensitreffeillä, ja tapaakin vaikka miehen kerran vuodessa.

Ei se tee h: Alkoipa rakkaus mistä tahansa, sen tärkein kantava voima on kuunteleminen, puhuminen, pussaminen ja kehittyminen ihmissuhteessa. Aika raakaa peliä on sekin että muutaman kerran tapaamsien perusteella tehdään ihmisestä luokitus, ääripäät on erikseen.

Ihminen muuttuu koko ajan. Asia on tosi,kun vesi! Ei enempiä lisättävänä tähän asiaan! Miksi aika monet naiset sanovat etteivät huoli miestä joka haluaa heti seksiä? Niin siis olen itsekkin nainen ja luulempa ettei sellaisia miehiä olekkaan jotka eivät halua heti seksiä! Tai ainakin ovat harvinaisia. Minä en ole paljoa sitä ajatellut monennellako tapaamiskerralla seksiä on ollut, yleensä ekalla tai tokalla. Joskin nykyään kun tuntuu että tämä aika on niin seksiä täynnä ja ohittaa monet muut tärkeät asiat niin olisi tosi mukavaa jos joku mies ei haluaisi heti seksiä.

Toki silläkin on väliä kuinka paljon on yhden yön juttuja ja kuinka ylipäätään suhtautuu seksiin ja naisiin. Ja voihan sitä olla ihastunut ja siksi haluta seksiä ehkä enemmän kuin jonkun kanssa johon ei ole ihastunut?

Nyt minä olen tavannut yhden miehen jolla on käsittääkseni ollut paljon yhden yön juttuja, mutta tiedän että hän välittää minusta ja minä välitän hänestä, mutta haittaa kun niitä yhdenillan juttuja on ollut niin paljon. MInullakin on nyt joitain ollut, mutta kuinka "kylmä" ihminen on jos sillä on paljon yhden yön juttuja? Taitaa se miehillä kuitenkin olla aika tavallista?

Toisia treffejä ei tietenkään tule. Mä voin peesata edellisiä kirjoittajia lähestulkoon täysin. Mut joo, meillä kaikilla tuntuu olevan hieman kärsimätön suhteatuminen.

Ties mikä niistä "epäsopiviksi" todetuista kertaseksiin tyytymään joutuneista ois kuoriutunut kun ois malttanut odottaa ja maanitella. Ei koskaan seksiä ekoilla treffeillä. Liian monta huonoa kokemusta että homma jää siihen. Ei vaikka kuinka tekis mieli. Vaikka seuraavat treffit huomiselle, niin sitten. Tää periaate on ollut jo useamman vuoden. Seksin jälkeen alkujännitys vähän katoaa.

Se on hyvä kuitenkin olla olemassa alkuvaiheessa. Noh virallsiestihan mä oon käynny treffeil vast täs parin vuoden aikana ennen sitä vaan meni suhteisiin ilman treffei pakko myöntää et on niissä treffeissä ollu oma jännityksensä ku en oo osannu kysellä normi juttui okei helkatti emmä oo osannu niitä onko sulla kissa vai koira kyssäreitä esittää vaan oon jutellu samalla lailla kun tällä palstalla niit juttui.

Tajusin et niissä arki jutuissa on itelle turvaa ky tai ny huomannu ku ite ei niin aina niit handlaa. Mut joo ne on menny näin yks nainen ku olin saattamassa sitä kotiin yöllä ni sano suoraan mulle et voit sä mua panna.

Toiset treffit meni sillain et henkisyyttä meil oli paljonkin yhteen. Mut se naisen käytöstavat ei niin mua mielyttäny sellanen karkee puhetyyli erimielisitä ja aina tyhmäksi haukkuminen ja sit jätti vastaamatta tiukkoihin kysymyksiin kun m aattelin et mistä vaan voi jutella mut kyl me frendei voitais kuiteski olla.

Aloittaja lienee varsinainen jakorasia, jolla on tussussa jo kelpo määrä tauteja. Fiksu osuu kerralla oikeaan, ei tarvita monia yrityksiä. Vain tyhmä joutuu etsimään ja kokeilemaan montaa. No joo, on muutamaa tullut tapailtua ennenkuin luovutin ja kappas sieltä se oikea tuli vastaan ihan yllättäen Joillakin ekoilla treffeillä oli seksiä, joillakin vasta kolmansilla. Viimeistään kolmansilla ollut, aikaisemmin en enään ois välittänytkään tapailla jos ei olisi ollut viimeistään kolmansilla treffeillä seksiä koska en minä nyt mitään iki-neitsyttä ollut hakemassa.

Tään viimeisen kanssa the oikean olisin kyllä voinut odottaakkin. Sen vain tietää kun kohdalle tulee. Ikuisuuskysymys, johon oikein kukaan ei osaa vastata: Riippuu, varmaan millä mielellä on liikenteessä. Jos olisin hakemassa tulevaa elämänkumppania, niin sitten varmaan menisi jotakuinkin aloittajan tyylillä. Nykyään harrastan vain seksiin tähtäävää treffailua, joten homma menee niin nopeimmillaan, että netissä sovitaan treffit miehen luokse, pimpotan ovikelloa ja siitä viiden minuutin päästä olen jo saanut ensimmäisen orgasmin.

Maltillisempi versio on sellainen, että ensin tavataan jossakin miehen asunnon lähettyvillä pienen juttuhetken merkeissä ja sen jälkeen päätetään lähdetäänkö jatkamaan kiiheämpiin tunnelmiin lähikontaktissa. Ei ole yksikään mies vielä halunnut jatkaa eri teille ja itsekin olen aina ollut näkemääni ja kuulemaani niin tyytyväinen, ettei ole ollut tarvetta perääntyä. Jos on vähänkin kemiaa ja molemminpuolista kiinnostusta niin mahdollisimman pian sänkyyn. Vähemmän hyvien treffien päätteeksi kätellään, eikä tavata enää.

Pidän tätä hyvänä toimintaperiaatteena. Olen joutunut sen huomaamaan, että luottamus voi kostautua erittäin pahasti. Kyllähän siellä kaikenlaista tyyppiä on, että ihan terveellä varauksella kannattaa suhtautua. Ihmisistä ei ikinä tiedä. Eihän siitä ole kauankaan kun uutisoitiin tapauksesta, jossa nainen oli lyhyen viestittelyn jälkeen kutsunut miehen kotiinsa, ja mies oli raiskannut. Taisi olla vielä että naisella oli lapsi nukkumassa, eikä nainen uskaltanut päästää ääntäkään ettei lapsi herää ja näe tilannetta Että tosiaan, terve varautuneisuus matkassa suosittelisin.

Varmuuden vuoksi , Miksi haluat alkaa äitipuoleksi? Mun nettideittailustaon jo aikaa kymmenisen vuotta joten en tiedä mikä meno on nykyään, mutta minusta kannataa aika pian tavata, kasvotusten tietää äkkiä onko mitään kemiaa, netissä voi joku tuntua kivalta tyypiltä mutta livenä ei mikään kolahda. Kannattaa tietysti tavata julkisella paikalla ja päiväsaikaan eikä kutsua ketään kotiinsa..

Tottakai uskaltaa mennä päiväsaikaan jonnekkin kahvilaan tapaamaan. Eihän siinä mitään menetä ja tapaamalla selviää ihmisestä jo paljon kun saa kasvotusten jutella. Voit luottaa siihen että miehellä on herpes hepissä koska on käynyt sadoilla treffeillä. Ei kannata, Sillä se voi olla menoa! Minusta hyvä sääntö on se että jos joku kuulostaa liian täydelliseltä niin se on yleensä huijausta.

Haapajärveltä ainakin sellanen huijari ainakin. No olethan sinäkin siellä. Ihan tavallisia ihmisiä siellä suurelta osin on. Niin kuin täälläkin jo sanottiin, tavata kannattaa aika pian, livenä sen näkee natsaako.

Ja tietenkin Julkisella paikalla, kahvilassa jne. Sain aivan uskomattoman hyvän aviomiehen itselleni sieltä. Ja oli monia muitakin todella hyviä kandidaatteja. Joka viikonloppu deittailin, kun alkuun pääsi, niin se oli todella hauskaakin.

Mun miehellä oli koko parisuhteen ajan siellä treffi-ilmo jossa ilmotti olevansa sinkku joten en luottais. Itse tapasin 5 miestä sen sivuston kautta ja käsitys heistä ei muuttunut tippaakaan tapaamisten aikana, minkä antoivat kirjoittaessaan. Muutaman kanssa tehtiin ensitreffit heidän kotonaan ja kilttejäja kohteliaita olivat, kuten antoivat ymmärtääkin.

Seksi keskustelut suomi treffi -

Alkulätinöiden jälkeen muutama lause keskustelu jatkui seuraavasti. Ei kannata, Sillä se voi olla menoa! Jos nainen taas on fiksu ja mukava, ehdotan seuraavia treffejä. Minä en ole paljoa sitä ajatellut monennellako tapaamiskerralla seksiä on ollut, yleensä ekalla tai tokalla. Kova halu löytää kainaloon nainen, Kenen kanssa harrastaa, tehdä ruokaa ja vanheta pussaillen. Jos toisiin on edetty, niin mies viehättää minua. Mies on hyvässä ammatissa ja vaikuttaa tosi mukavalta.

: Seksi keskustelut suomi treffi

WEBCAM PORNO LIVE PILLUA NAIDAAN 440
The hairy pussy sarita savikko porno Mies on kertonut olevansa eronnut ja että hänellä on vuoroviikottaiset kaksi lasta. Ei naisen tarvi sanoa suoraan, voi käyttää oheisviestintää. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Voit luottaa siihen että miehellä on herpes hepissä koska on käynyt sadoilla treffeillä. Kyllä mulla on ollut seksiä jo ekalla tapaamiskerralla, jos siltä on tuntunut. Vaikka seuraavat treffit huomiselle, niin sitten. Ei ole yksikään mies vielä halunnut jatkaa eri teille ja itsekin olen aina ollut näkemääni ja kuulemaani niin tyytyväinen, ettei ole ollut tarvetta perääntyä.
Marianne kallio alastonkuvat tantra hieronta tampere 779
Kaikista mukavimmalta tuntuva saattaa olla pahin huijari. Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Kova halu löytää kainaloon nainen, Kenen kanssa harrastaa, tehdä ruokaa ja vanheta pussaillen. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Ikuisuuskysymys, johon oikein kukaan ei osaa vastata:

3 thoughts on “Seksi keskustelut suomi treffi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *