Alaston seksi kiimainen anoppi

alaston seksi kiimainen anoppi

Varmasti oli myös huomannut katseeni, kun isot tissit heilahtelivat bikineissä. Anoppi on oikeasti todella seksuaalinen ja suoraan sanottuna mahtavan Kiimainen Nainen. Homma toimii molemminpuolisessa yhteisymmärryksessä ja ollaan molemmat mukana sillä mielellä että kyse on vain seksistä.

Järjestellään aina pikaisia salatapaamisia kesken työpäivääkin. Ihan suoraan sanottuna irstaillaan ja nautitaan. Jos olette tosissanne niin kyllä ootte ällöjä. Onhan tuo varmaan jollekin kiva fantasia mutta tosielämään vietynä ei kyllä paljastuessaan naurattaisi ketään vaan rikkoisi täysin vaimosi elämän kaksi tärkeintä ja luottamuksellisinta ihmissuhdetta.

Toivon, ettei kenelläkään ole oikeasti noin kuvottava äiti tai aviomies. Jos kuulisin tollasesta, en tiedä vetäsinkö itteni naruun vai ampusinko molemmat haulikolla. Sehän tässä on vielä niin mahtavaa kun anoppi on todella estoton seksisasioissa, toisin kuin vaimoni. Minua kiihottaa saada nainen istumaan kasvoilleni, oma vaimo on sen verran häveliäs ettei siihen suostu. Anoppi sen sijaan nauttii ja minä siitä kun saan anopin rehevän perseen naamalleni Tuo on muuten aivan helvetin vaarallista peliä leikkiä anopin tai appiukon kanssa.

Tai ylipäätään puolison lähiperhepiirissä. Siinä on kuitenkin kyseessä sen tason läheiset ja luottamukselliset ihmissuhteet, että niiden rikkoutuessa voi olla raskaan sarjan seuraukset. Kyllä itsellänikin olisi vaikeuksia olla tarttumatta kirveeseen, jos puoliso panisi välillä vanhempaani ja kehtaisi vielä koskea muhun sen jälkeen.

Appivanhempien ikäisiähän on tarjolla muuallakin eli voisi sen verran kunnioittaa omaa puolisoaan, ettei rikkoisi tämän perhettä. Tai kunnioittaa omaa lastaan sen verran, ettei nussisi tämän kumppania. Muna anopin suussa, spermat anopin rinnoilla ja suupielistä roikkumassa. Huippufantasia jäädä kiinni itse teossa noissa tilanteissa. Vilkaista vain syyllisenä vaimoa, mutta himon vallassa vain jatkaa anopin nussimista.

Himokas vävypoika , Tytyväinern edelleen , Anopin kanssa ei koskaan ollut mitään varsinaista toimintaa. Mutta ex-anopin kanssa avioeron jälkeen on nyt meneillään erittäin kiihottava seksisuhde. Herranen aika, kertokaa nyt kokeneemmat rohkaisuksi vähän lisää kuinka ja miten olette anopin kanssa On nimittäin aika pakkaus, eikä pahemmin piilottele muotojaan katseiltani.

Kypsät naiset kiinnostaa ja kiihottavalla tavalla pervoa on touhuta oman anopin kanssa. Kai sitten anoppinikin on vähän pervo Aijai, eilen olin tekemässä pientä "remontti"hommaa anopin luona. Keittiön pöydän ääressä takaapäin seisaallaan.

Siinä sai isot tissit vauhtia. Kyllä nämä viestit alkavat olla melko kaukana vilauttelusta. Ja sen vilauttelun vielä jotenkin ymmärtäisi. Ja kannattaa kokeilla jos vain tilaisuus tulee Kyllä minuakin anoppi kiihottaa, melekin aina runkkaillessani kuvittelen nimenomaan panevani anoppia. Istui siihen risti jalkansa ja säihkyvä vissiin sheivattu?

Kauniit oli nekin ja ihan virheettömät Ihan kuin jotenkin testailisi meikäläistä. Olin ihan sekaisin tuosta kaikesta. Jotenkin huomioi minua normaalia enemmän ja juttelee niitä näitä kanssani nykyään paljon enemmän. Samana iltana päätin vielä ihan vähän kokeilla kepillä jäätä.

Hänellä on tämmöinen alkoholilakko. Ei ole yli puoleen vuoteen nyt juonut. Me otettiin siinä kevyesti alkoholoa. Päätin ohimennen palatessani korttipelipöytään hieraista hänen peppuaan siinä kun keikisteli sitä tiskipöydän reunalla.

Hän kuitenkin ihan vähän säpsähti. Esitin että olisin vähän horjahtanut ja hipaissut siksi XD Tein sen hyvin. Mutta se ei johtanut mihinkään. Sitten vielä yksi asia. Pyllistelee ihan koko ajan minuun päin tai jotenkin että näen sen ja on meinaan erinomainen peppu. S Pakko se on myöntää että kun seksiäkin harrastetaan muijan kaa haaveilen tästä anopista en tiedä mistä johtuu.

En vain voi itselleni tai tunteilleni mitään. Sellaisessa paikka missä ei anstaitsisi olla. Samaa mieltä Jänkän kans. Jos tarinasi on tosi. Ehdottomasti nauti anoppisi kans. Ittellä on kokemusta sen verran että mulla ja anopilla oli salainen suhde useita vuosia.

Itse olin silloin v, ja anoppi oli v. Appiukko oli sellainen tyypillinen viinaan menevä kaupparatsu, joka varmasti kävi vieraissa. Anoppi kärsi tietysti tästä, mutta kuitenkin piti perheensä kasassa.

Vaimoni taas ei ollut enää meille syntyneen lapsen jälkeen kovinkaan kiinostunut seksistä. Lapsemme hän hoiti hyvin, mutta minut hän unohti melkein kokonaan. Seksiä oli hyvin harvoin, jos ollenkaan.

Vaimoa kiinosti enemmän ruualla mässäily ja suklaan syönti. Niimpä hänestä tuli todella muodoton läski nainen. Jos kuvaa hänen olemustaan, niin hänellä oli mieluummin ruho, kuin vartalo.

Anoppi taas piti itsestään hyvää huolta. Tietysti katsoin hänen olemustaan kiinostuneena ja halusin häntä yhä enemmän. Naisen kaipuussa tyydytin itseäni käsin, usein anopista unelmoiden. Ostin aina joskus miesten lehden, ja salaa kotona, tai esim. Meidän eka kerta tuli eräänä kesänä mustikan keruureissulla. Jo menomatkalla autossa anoppi kertoi heillä appiukon kanssa olleen tosi mahtava riita.

Itku silmissä hän kertoi ukkonsa reissuista. Mainitsi myös sen, että kyllä vieraat akat kelpaa vaikka mihin, mutta häneen ei ole koskenut valovuosiin, kuten hän sen ilmaisi. Sitten hän yllättäen kysyi, miten meillä vaimon kanssa menee. En aluksi tajunnut mitä hän tarkoitti.

Vastasin vain että eipä ole kehumista. Hän tietysti uteliaana jatkoi kyselyään. Kun sanoin anopille että me eletään niinkuin sisko ja veli, anopin suu loksahti aluksi auki. Kuitenkin keskustelun jatkuessa hän sanoi aavistaneensa jotakin tällaista meidän elämässä. No siinä sitten ajoimme hiljaisuuden vallitessa paikkaan, jossa olin aikaisemminkin käynyt ja tiesin sieltä löytyvän mustikoita.

Lammenrantamaastosta saimme astiamme täyteen. Elokuinen päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Kun istuimme rannalla olevien pölkkyjen päällä ja söimme anopin laittamia eväitä, anoppi sanoi että pahus kun ei tullut uimapukua mukaan, niin voisi käydä uimassa. Heitin siihen, että ei minua haitaa jos uit vaikka alasti. Kun hän empi ja kastoi kätensä veteen, todeten veden olevan tosi lämmintä siinä rannassa, sanoin hänelle että minä voin käydä tuolla metsässä vielä vähän aikaa keräämässä marjoja, niin sinä voit sillä aikaa käydä uimassa.

Etkö sinä halua uida, hän kysyi. Vastasin ettei mullakaan ole uikkareita. Nyt näin anopin silmissä sellaisen kiillon kun hän sanoi että mennään yhdessä uimaan vaikka alusvaatteissa, ja että aikuisiahan tässä ollaan.

Muistan sen hetken kun anoppi yllättäen riisui t-paitansa ja kenkänsä ja verkkarit jalastaan. Anopilla oli vain mustat pitsireunaiset rintaliivit ja samanlaiset pitsikankaiset pikkarit jalassa, kun hän tuli viereeni lantiot ja rinnat keinuen ja sanoi auttavansa minua riisuutumaan. En kerennyt, enkä halunnutkaan vastustella kun hän veti paitani pois päältä. Kun hän sai yläkroppani paljaaksi, painautui hän minua vasten ja rutisti voimakkaasti minut itseään vasten. Halasin ja rutistin myös hänet itseäni vasten.

Vuosiin en ollut saanut sellaista rutistusta naiselta, joten puolialaston anoppini sai minun miehiset haluni valloilleen. Kaikki eteni niin nopeasti. Kyrpä housuissani alkoi pullottaa ja anoppi huomasi sen. Hän painautui sitä vasten. Katsoimme toisiamme silmiin, ennenkuin painoimme huulemme yhteen ja suutelimme toisiamme kiihkeästi.

Edellisestä sudelmasta oli kulunut useita vuosia. Samalla kun suutelimme antoi anoppi käsiensä vaeltaa pitkin paljasta pintaani ja sitten se sukelsi pöksyjeni sisään ja puristeli seisovaa kyrpääni. Aukaisin liivin hakaset ja sain ihanat melonit näykittäviksi ja imin nännejä kuin vauva tissiä. Olimme kiinni toisissamme kun riisuimme loputkin vaatteet maahan. Tuntui pitkästä aikaa hyvältä kun sain tuntea naisen kosketuksen jokapaikassa vartalollani.

Alaston anoppini suuteli kaulaani ja imi nännejäni ja nuoli napaani, ennenkuin laskeutui polvilleen ja runkkasi mahtavasti seisovaa kyrpääni. Oot kyllä ihana kulta, anoppi kuiskutti ja sitten alkoi suukotella ja nuolla kyrpäni päätä.

Kun hän upotti kyrvän syvälle suuhunsa tunsin laukeavani siihen paikkaan. Lopeta, en kestä tätä pitkään, sai sanottua huohotukseni keskeltä. Anoppi päästi kyrvän otteestaan.

Levitimme vaatteitamme siihen maahan ja anoppi asettui selälleen niitten päälle. Kaikki estot väliltämme oli poissa, kun levitin ihanat reidet levälleen. Näin silloin ensimmäisen kerran anoppini kiimaisen pillun. Komea, tuuhea, musta karvoitus peitti anopin häpyhuulia, kun kumarruin lähemmäksi sitä. Käänsin karvoitusta sivuun ja painoin kasvoni vasten kosteana kiilteleviä tumman punaisia häpyhuulia. Nuolin pitkin vedoin koko komeaa pillua ja sitten keskityin imemään hellästi turvonnutta clitorosta.

Vähän aikaa nuoltuani huohottava anoppi veti minua ylemmäs ja käski tulla sisään. Kulta, ota minut just nyt ja tässä, hän kuiskasi korvaani. Empä ollut aikaisemmin tuntenut sellaista hurmaa, kun anoppi veti jalkansa koukkuun ja otti kyrvästäni kiinni ja ohjasi sen pillunsa huulien väliin. Liukas kuuma liha kietoi kyrpäni kokonaan tiukkaan syleilyyn, kun se upposi juurta myöten seksikkään anoppini ihanaan emättimeen. Siinä meni vaatteet alla ruttuun ja myttyyn, kun jyystin anoppia oikein nuoruuden innolla.

Kerkesin kuitenkin hurmioni ja huohotuksen keskellä kysyä, että laskenko sisään. Silmät kosteina kiiluen anoppi kietoi jalkansa ympärilleni ja "lukitsi"minut itseensä kiinni. Anopin ruskeisiin silmiin katsoen annoi kyrpäni ruiskia kaikki nesteeni syvälle anopin sisään. Ilmeisesti anoppikin sai orgasmin, koska hän myös huohotti ja pää heittelehti hervottomasti puolelta toiselle. Jos joku olisi ollut siinä lähimaastossa, olisi se varmaan kuullut anopin kovaäänisen ääntelyn.

Olimme jonkin aikaa sylikkäin siinä maassa, suukotellen ja halien toisiamme. Anoppi kehui minua ihanaksi vävyksi, ja että minä sain hänestä ikuisen ystävän ja kaverin. Sitten lopulta kävimme uimassa ja pesimme toisemme, ennenkuin kuivattelimme jonkun aikaa ja palasimme kotiin antoisalta marjastusreissultamme. Sen jälkeen ei tarvinnut minun, enempää kuin anopinkaan olla ilman seksikumppania moneen vuoteen.

Harrastimme seksiä milloin missäkin, kenenkään tietämättä puuhistamme. Tiet vaimon kanssa erosivat ja minulle alkoi uusi elämä toisaalla. Ihana anoppi ja salainen "kaveri" jäi taakse. Nyt jälkeenpäin on haikeaa ja kiihottavaakin muistella niitä tapahtumia. Kuitenkin ihminen löytää sen onnensa muualta. Jos tänään menee huonosti, niin huominen saattaa tuoda elämään paremman onnen ja tosiystävän, ikuisen kaverin, niinkuin minulle lopulta kävi. Kerroin tämän tosi tarinani kuin vähän novellin muodossa.

Jos sinä "sakusammakko" tunnet sisälläsi halua, ja huomaat anoppisi olevan myös mukana, ja vielä oman elämäsi olevan sivuraiteilla, niin nauti anoppisi kanssa yhdessä.

Elämme täällä vain kerran. Kerro täällä palstalla kuinka sinulle kävi. EI vboi muutakuin sanoa Vau! ANtaa jyystyy jos on jyystääkseen! Mietin parasta keinoa siihen. Ajattelin että paljastaisin tunteeni sähköpostitse.

Se saattaisi aiheuttaa kaaoksen jos olisin liian suorapuheinen Tai jos koittaisin neutraalisti kehua viestissäni jne, joka ei sinänsä välttämättä johtaisi mihinkään muuta kuin että olisi otettu asiasta. Mikä olisi tässä tilanteessa paras tapa jos nyt välttämättä haluaisi edes pienen askeleen lähemmäs? Toisaalta jos pikkuhiljaa rakennan suhdetta, oon iloinen, hymyilevä ja välittävä ja kehun asioissa niin ehkä pikku hiljaa hänen tunne syvenee ja haluaa minusta ehkä sitten enemmän. Oon ajatellu aina et nyt pitäisi hieroa ne kuntoon oikeen hyvin, mutta en ole sitten muijan läsnäollessa viitsinyt tai kehdannut ettei alkaisi tajuamaan mitään: S Anoppi on vaan niin ihastuttava nainen en pääse siitä yli enkä ympäri.

Jotenkin tuntuu että on ihan oikeita perhosia vatsassa, että olisin rakastunut vaikka se on anoppi hei haloo?? Vaikka siis sattuuhan tätä oon toisaaltakin lukenut En vaan halua rikkoa sitä suhdetta tyttöystävääni..

Fantasiani alkavat vaan ottaa kurssinsa ja yliotteen.. Mua ei edes kiehdo enää kauniit nuoret mallinaiset vaan tämä vanhempi mutta silti hyvännäköinen pakkaus. Ihan kuin olisin muuttumassa joksikin hirviöksi: Haaveilen usein kuinka lenkillä ollessamma höpöttelisin niitä näitä puuta heinää että tämä vie esim 3 kaloria minuutissa arvaappa mikä veisi Mietin joka ilta joka kerta kun vaan oon yksin nään unia koko ajan ja kun tehdään SE muijan kaa myös silloin Hyviä mielipiteitä ja ajatuksia.

Auttakaa, kiitos jo etukäteen! Anna olla , Vähän noloa olisi jäädä kiinni, kun on koko maailmalle kuuluttanut muka niin salaista ihastustaan. Netti taisi tehdä ap: Pidä mölyt mahassa ja akka nurin!

Lisää bensaa tuleen ja vettä myllyyn: Lähtiessä pusu kaulalle ei mene liian pitkälle.

alaston seksi kiimainen anoppi

Alaston seksi kiimainen anoppi -

Me otettiin siinä kevyesti alkoholoa. Näin sitten tein ja kyllä oli kiihottavaa katsoa kun hän runkkasi märkää pilluaan ja voihki kiimasta ja nautinnosta. Tai kunnioittaa omaa lastaan sen verran, ettei nussisi tämän kumppania. Vastaa alkuperäiseen viestiin Sain anopilta juhannussaunassa Oltiin vaimon kanssa juhannus anopin mökillä. Mainitsi myös sen, että kyllä vieraat akat kelpaa vaikka mihin, mutta häneen ei ole koskenut valovuosiin, kuten hän sen ilmaisi. EI vboi muutakuin sanoa Vau! Hieroin painavia rintoja ja imin niitä ahnaasti. Mikä olisi tässä tilanteessa paras tapa jos nyt välttämättä haluaisi edes pienen askeleen lähemmäs?

2 thoughts on “Alaston seksi kiimainen anoppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *