Prostituutio suomessa laki victoria

Maailma on yhtä muunneltavissa nyt kuin se on aina ollut. Historia ei pääty tänään. Siksi on hyvä muistaa että he, jotka sanovat jonkun asian mahdottomaksi , ovat yleensä niitä, jotka eivät halua muutosta. Tärkeintä on se, mitä juuri sinä haluat muuttaa. Meitä on myös oltava monta, jotka toimivat yhden asian puolesta ennen kuin onnistumme muuttamaan sitä. Juuri siksi, että saamme kaikkialla kuulla päinvastoin, voi olla hyvä muistuttaa itseään siitä, että maailma muuttuu ja jokainen voi tehdä jotain!

Prostituutiota on aina ollut olemassa Implisiittinen selitys: Orjuutta on "aina" ollut olemassa, tarkoittaako se että se on oikein? Eturauhassyöpää on "aina" ollut, pitäsikö sen hoitamista lopettaa? Murhia on "aina" ollut Pitää kysyä, onko joku asia hyvä vai huono. Jos uskomme, että prostituutio on huono asia, on aika alkaa miettiä, mitä voimme tehdä asialle. Aikaisemmin oli tavallista lyödä lapsia kasvatusmielessä.

Koska se on nykyään laitonta, on paljon vähemmän vanhempia, jotka lyövät lapsiaan. Ihmiset ovat muuttaneet mielipiteensä tästä. Lasten pahoinpitely ei ole kadonnut, mutta mitä vähemmän lapsia joutuu sen uhriksi sitä parempi, eikö niin?

Minulla ei ole näin pessimistinen kuva miehistä. Prostituutio on maailman vanhin ammatti. Prostituutio ei ole maailman vanhin ammatti, koska prostituutio on sortoa. Jos prostituutio todellakin on yhtä vanha ilmiö kuin sanotaan, se on maailman vanhimpia muotoja miesten harjoittamasta, naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta vallankäytöstä. Maailman vanhin ammatti on sen sijaan ehkä shamaani, metsästäjä tai maanviljelijä. Kätilökin voisi olla maailman vanhin ammatti. Joka päivä ja joka minuutti lukemattomat naiset ja lapset ympäri maailmaa joutuvat prostituution uhreiksi.

Tämänkaltaiset kommentit, kuten "sitä on aina ollut olemassa" tai "se on maailman vanhin ammatti", on vähentävät ja latistavat prostituution uhrien kärsimystä.

Lisäksi tämä on välinpitämättömyyttä ja samanaikaisesti sanomistä siitä, ettei aio tehdä mitään tätä sortoa vastaan. Minun silmissäni vaikuttaa todennäköisemmalta, että "maailman vanhin ammatti"-argumentti on oikeasti maailman vanhin selittely. Jotkut puhuvat " ihmiskaupasta " ikään kuin se olisi jotain aivan erilaista kuin muu prostituutio.

Mutta kaikki prostituutio perustuu yhteen asiaan: Ostaja on kaiken prostituution lähtökohta. Prostituutiota on olemassa koska rikoksen tekijät ovat kanavoitueet seksuaalisuutensa yksipuoliseeen kulutukseen. He ottavat oikeuden käyttää toisia — joiden omat seksuaaliset tarpeet tai halut tekijä on "ostanut pois". Ja kaikki prostituutio vaikuttaa yhteiskunnan naiskuvaan. Vastustan tietysti ihmiskaupaa — mutta tavallinen prostituutio on eri juttu.

Prostituutiosta on tietenkin lukemattomia eri muunnelmia — siitä, että jotkut prostituoidut joutuvat ottamaan vastaan vain muutaman prostituutiorikosten tekijän kuukaudessa luxushotellissa siihen, että toisilla on pakko hyväksyä 15 prostituutiorikosten tekijää yössä ihmiskauppaa harrastavan parittajan bordellissa. Mutta vaikka haavoittamisen tai pakottamisen määrä vaihtelee se ei muuta ilmiötä — kaikki prostituutio perustuu edelleen siihen, että prostituutiorikosten tekijä ostaa seksuaalisen pääsyn toiseen henkilöön seksualiseen.

Prostituution lähtökohta on odotus siitä, että prostituutiorikosten tekijän haluja tyydyttää ihminen joka ei halua harrastaa seksiä tämän kanssa. Tekijä tyrkyttää seksuaalisuutensa jollekin toiselle mutta ostaa itsensä vapaaksi vastuusta.

Ihmiskauppa on tyttöjen huijaamista, mutta tavallisen prostituution he ovat itse valineet. Ei , se ei ole niin yksinkertaista. Osa ihmiskauppaan joutuneita tyttöjä on huijattu mukavalla ja hyvinpalkatulla työllä jossakin kahvilassa, mutta toiset tietävät, että on kyse prostituutiosta — vaikka heitäkin on usein huijattu siitä, missä määrin heitä käytetään hyväksi tai kuinka paljon rahaa he saavat.

Mutta vastaavasti monia tyttöjä huijataan "normaalissa" prostituutiossa samalla tavalla. Tekemääsi jaottelua ei siis ole olemassa. Pakkotyöhön tähtäävä ihmiskauppa on paljon pahempi ongelma, seksiin tähtäävä ihmiskauppa epätavallisempi. Ei pidä paikkansa, se on myytti. Ihmiskaupan uhriksi joutuneille , hyväksikäyttö tarkoitta ristämistä, uhkaamista, nöyryyttämistä, henkistä väkivaltaa, manipulointia, fyysistä väkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä, kidutusta ja päivittäistä loukkaamista.

Tämä johtaa sekä fyysiseen ja psyykkiseen pahoinvointiin ja pahimmillaan kuolemaan. Useimmat miehet eivät halua ostaa seksiä naiselta, joka ei itse halua. Sanominen ja tekeminen ei ole useinkaan sama asia. Natasja Tenjeva , Ruotsissa ihmiskauppaan hyväksikäytetty venäläinen nuori nainen, on sanonut, että he, jotka luulevat että miehet eivät halua "ostaa seksiä" prositituutioon pakotetulta naiselta ovat naiiveja.

Jos he olisivat kohdanneet aiheuttamansa kärsimyksen olisivat he samalla tunnustaneet syyllisyytensä. Erään ruotsalaisen tutkimukseen mukaan prostituutiorikoksen tekijät sanoivat, etteivät voisi ostaa seksiä ihmiskaupan uhreilta. Mutta monet heistä olivat silti käyttäneet hyväksi ihmiskaupan naisia, joskus siksi, etteivät nähneet eroa ja joskus vaikka he tiesivät, että nainen oli ihmiskaupan uhri. Prostituutiohan on silti sitä , että hyväksikäyttäjä maksaa seksistä jollekin, joka ei halua harrastaa seksiä hänen kanssaan.

Minusta tuntuu pikemminkin siltä, että hän yrittää paeta vastuutaan vertaamalla itseään vielä pahimpiin rikoksiin syyllistyviin prostituutiorikosten tekijiin. Prostituutio on seksuaalisoitunutta valtaa , ja siksi asenteemme prostituutioon vaihtelee riippuen siitä, kehen me samaistumme — ostajaan vai prostitutioituun. Pystyäksesi ajattelemaan, että prostituutiorikoksen tekijä on oikeassa, on sinun pakko ottaa etäisyyttä hyväksikäytettyyn ihmiseen — tietoisesti tai tiedostamatta.

Se, että länsimaalaiset miehet käyvät Aasiassa käyttämässä hyväksi prostituutiomatkailun naisia, selitetään usein sillä, että aasialaiset naiset — "he" — toimivat "eri lailla" kuin länsimaalaiset naiset. Tällaiset kommentit ovat sekä työväenluokan halveksuntaa että rasismia. Persoonallisuudemme piirteet eivät määritä, kenestä tulee prostituoitu.

Prostituoidut naiset ovat luultavasti nymfomaaneja Jos nymfomaaneja , eli erittäin vahvan seksuaalivietin omistavia naisia, olisi olemassa, niin eikä olisi todennäköisempaa, että he menisivät ulos iskemään jonkun, joka haluisi tyydyttää heitä?

Eikö olekin täysin epäloogista, että juuri erittäin vahvan seksuaalivietin omistavat, haluisivat tehdä seksistä liiketoimintaa ja sivuuttaa omat seksuaaliset tarpeensa keskittyäkseen "asiakaan" tarpeisiin? Aasian naiset Aasiassa köyhiä ja seksiturismin kautta he voivat tienata ainakin jonkin verran rahaa.

Eikö aasialaisilla naisillakin ole oikeutta kohtuulliseen elämään ilman, joutmatta antaa päivittäistä suuseksiä länsimaalaisille turisteille?

Mielestäni tämä kuulostaa vanhalta taantumukselliselta kolonialismilta. Tämä ei suosi naisia eikä maata. Päinvastoin tämä johtaa siihen, että maasta tulee riippuvainen lännesta ja hyväksikäyttäjistä, ja että maa pysyy kehittymisen sijasta köyhänä.

Ruotsissa seksin ostolain vastustajat sanovat usein, että prostituution ongelma on se, ettei sitä pidetä ammattina — "seksityönä". Jos pidettäisiin, prostituoidut maksaisivat veroja ja saisivat sairauskorvausta ja muita sosiaalisia oikeuksia.

Tällä tavalla myös häpeä häviäisi, puolestapuhujat väittävät. Näin on esimerkiksi Saksassa vuodesta Useimmat eivät halunneet työsopimusta. Enemmistö vastasi, että he päinvastoin näkivät prostituution väliaikaisena ratkaisuna mahdottomaan taloudelliseen tilanteeseen, josta he halusivat päästä eroon. Monet olivat myös huolissaan siitä, että työsopimus tarkottaisi, etteivät voisi enää itse päättää tietyistä asioista — esimerkiksi kieltäytymällä tietyiltä seksin ostajilta tai kieltäytymällä tekemästä tiettyjä asioita ostajien pyynnöstä.

Tai että he joutuisivat hyväksymään enemmän ostajia kuin jaksaisivat. Kun prostituutio esitetään "seksityönä" siitä hyötyvät rikosten tekijät — ostajat, parittajat ja ihmiskauppaajat. Kun prostituutio esitetään "tuotteena" tai "palveluna" ovat valtasuhteet näkymättömissä. Kaikenlainen palkkatyö on orjuutta!

Ei ole paljokaan eroa kehonsa myymisessä kaivoksessa tai prostituutiossa. Jos olet mies yleensä tätä argumenttia käyttävät vasemmistomiehet! Tai sillä, että nainen tulee siivoamaan toimistosi ja sillä, että hän antaa sinulle suuseksiä?

Mieti, mitä prostituutiossa todella tapahtuu: Ajatus on tietenkin, että raha voisi muuttaa tämän naisten seksuaalisen sorron "seksityöksi". Mutta miten on mahdollista, että seksualisoituja tekoja, joita vastaan tytöt ja naiset taistelevat ja jotka laki muutoin määritelee seksuaaliseksi häirinnäksi ja väärinkäytöksi — yhtäkkiä nähdään "työnä"? Miten ammattiliitot voivat työpaikoilla tehdä työtä seksuaalista häirintää ja — väkivaltaa vastaan, jos tällaista väärinkäyttöä — joskus — nähdään "työnä"?

Mitä jos kokeilisit uutta ajattelutapaa: Heillä on kehomme, mutta seksuaalisuutemme he eivät voi ottaa! Seksin myyminen ei ole kummallisempaa kuin esimerkiksi hieronta- tai jalkahoitopalvelujen myymistä. Työpaikalla työntekijät myyvät työvoimansa, mutta prostituutio vaikuttaa omaan seksuaalisuuteen.

Romantisoimatta seksuaalisuutta on helppo todeta, että seksuaalisuus on sidottu omaan persoonallisuuteen. Seksuaalisuuteesi ja haluusi tai haluttomuutesi sisältyvät aikaisemmat seksuaaliset kokemuksesi. Prostituutioon joutuneelle, prostituutiostakin tulee osa seksuaalisuutta.

Tämä pätee vaikka yrittää pitää prostituutiota erillään itsensään. Siksi monet prostituoidut naiset jälkeenpäin todistavat oman henkilön, oman minuuden hajoavan prostituutiossa.

Monet ovat tottuneet sulkemaan pois omat tunteensa prostituutiossa, mutta ennen pitkää he huomaavat, että tunteita on vaikea löytää tai sulkea pois. Prostituutio on jotain aivan erilaista kuin ammatillinen työ. Prostituution ostaminen ei ole mikään tavallinen ostos prostituutiorikosten tekiäillekään, koska se vaikuuttaa myös hänen seksuaalisuuteensa ja hänen asenteensa naisiin.

Prostituoidut itse haluavat, että prostituutio nähdään "seksityönä". Tiedätkö , että maissa, joissa laki on muutettu siten, että prostituutio nähdään "seksityönä", valtaosa prostituoiduista eivät ole halunnet sitä, kuten esimerkiksi Saksassa? Jos ajattelet kaikkea maailman prostituutiota, kuinka moni prostituoitu olisi vapaaehtoisesti valinnut tämän työn? Seksityöntekijöiden ammattiliitot haluavat, että se nähdään työnä.

Jos mietit tälläistä "liittoa", niin testaa kysymällä minkälaista ammattiliiton toimintaa se harjoittaa, ja ketä työnantajaa vastaan? Prostituoitujen todelliset tukiryhmiät eivät yleensä kutsu itseään ammattiliitoiksi. Ja useimmat prostituoidut eivät halua, että prostituutio nähdään "seksityönä". Mutta jos et itse ole prostituoitu, ei kuulu sinulle miten heidän työnsä toimii! Elääminen yhteiskunnassa, jossa naiset ovat myytävinä, vaikuttaa kaikkien asenteisiin.

Se, miten yhteiskunta näkee prostituution, vaikuttaa suoraan ja selkeästi arkielämään. Sen näkee niissä maissa, joilla on samankaltainen laki kuten Saksalla. Tämän ymmärtäminen ei ole seksuaalisuuden vastustamista tai moraalisten painajaisten kuvittelemista vaan analysointia siitä, mitä seurauksia prostituutio "seksityönä" käytänössa saa.

Mieti itse, mitä tämä tarkoittaisi jokapäiväisessä työssä — esimerkiksi henkilökohtaisen avustajan ja kotihoitajan ammattilaisille, olisiko heillä velvollisuutta auttaa miehiä prostituoidun ostamisessa, kuten Hollannissa?

Jos prostituutio nähdään ammattina, pitäisikö vanhempien antaa tyttäriensä hankkia TET-jaksoille prostituoituna? Jos prostituutio nähdään ammattina, pitäisikö työvoimatoimiston peruuttaa työttömyyskorvaukset niiltä työttömiltä naisilta, jotka sanovat ei prostituution "työlle"? Jos vastaat näihin kysymyksiin kielteisesti, et oikeasti usko, että prostituutio on ammatti.

Koska siina tapauksessa se toimisi kuten muut ammatit. Jos prostituutio on niin hyvää, miksi aina niiden naisten, joilla on vähemmän valinnan varaa odotetaan tekevän tätä "työtä"? Sekä teollisuusmaissa ja niin sanotuissa kehitysmaissa, prostituutiossa käytetään ennen kaikkea hyväksi köyhiä tyttöjä ja naisia — jotka samanaikaisesti ovat sekä luokkasorron että rasismin uhreja. Valinnasta ja vapaasta tahdosta puhuminen on aina hankalaa.

Se, että olemme valinneet jotakin ei kerro sitä, ovatko valinnamme hyviä tai huonoja. Tämä riippuu osittain siitä, mitä vaihtoehtoja meillä on ja mitkä vaihtoehdot näemme.

Tutkimukset "tavallisesta" prostituutiosta osoittavat, että lähes kaikki naiset näkevät prostituution jokseenkin väliaikaisena, usein ratkaisuna vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, mutta usein se on myös aikaisemmista kokemuksista johtuvaa itsetuhoa.

Suurin osa prostituutioon joutuneista ympäri maailmaa ovat sitäpaitsi köyhiä, kodittomia ja ennen prostituutiota muun seksuaalisen väärinkäytön uhreja. Ihmisoikeudet — myös naisille? Mutta vaikka joku olosuhteista riippumatta haluaisi olla prostituoitu, prostituutio on paljon enemmän kuin henkilökohtaiset valinnat. Prostituutio on maailmanlaajuista sortoa.

Se, että miehet pystyvät ostamaan naisia prostituutiossa ovat osoitus sukupuolten valtarakenteista, joiiden varaan yhteiskunnamme on rakennettu. Me vastustamme prostituutiota naisten ihmisoikeuksen näkökulmasta. Lisäksi puhe"vapaasta valinnasta" aina edellyttää keskustelua naisesta, prostituoidusta. Mutta miksi miehet tekevät valinnan käyttää naisia hyväksi prostituutiossa? Naisilla pitäisi olla oikeus valita itse, mitä he haluavat tehdä omalla kehollaan ja omalla seksuaalisuudellaan.

Totta kai — ja se on vanha feministin iskulause! Mutta prostituutiossa ei ole kyse naisen oikeudesta — päinvastoin! Prostituutiossa naiset "valitsevat" oman seksuaalisuuteensa poisjättämisen — tyydyttääkseen sen sijaan miehen seksuaalisuutta.

Useimmat prostituutiorikoksen tekijät eivät välitä pätkääkään siitä, mitä hän maksun saanut nainen haluaa. Seksistä maksava mies maksaa sanasta kyllä. Hän ostaa naisen, joka nauttii, jos mies haluaa, milloin mies haluaa ja sillä tavalla , jolla mies haluaa ja josta mies on maksanut.

Ja mitä tapahtuu naisten oikeuksille yhteiskunnassa, jossa naisen voi ostaa? Prostituution vastustajat yrittävät anastaa aikuisten naisten vapaan valinnan.

Mikä sitten on vapaa valinta? Vapaus ei ole niin yksinkertaista, vaan riippuu siitä, missä olemme syntyneet, ketkä ovat vanhempamme, ja mitä vaihtoehtoja meillä todella on. Kirjailija Louise Eek on kirjoittanut prostituutiosta, että niin sanotulla vapaudella on liukuva asteikko.

Useat kansainväliset tutkimukset osoittavat, että suurin osa prostituutioon joutuneista on lapsina käytetty seksuaalisesti hyväksi. Mitäen niin "onnellinen huora" — eiväthän myyjät tai sairaanhoitajatkaan ole aina onnellisia?

Kukaan ei ajattele, että juuri prostituoidut naiset aina olisivat eritysen onnellisia, tai että prostituoidut olisivat "onnellisempia" kuin toiset. Tarkoitatko, että koko yhetiskunta-analyysi kaatuu mikäli yksi tyttö tai nainen sanoo viihtyvänsä prostituoituna?

Lukuun ottamatta kuinka hyvin tai huonosti yksittäiset prostituoidut viihtyvät, prostituutio on edelleen sama asia: Minun on myös vaikea sivuuttaa se tosiasia, että kun naiset eivät enää ole prostituoituina, he yleensä kertovat, että he sanoivat jotain vastaavaa ollessaan keskellä prostituutiota koska se oli heille keino käsitellä arkea.

Mutta jos joku todella nauttisi ja pitäisi prostituutiostaan, ehkä hän voisi kuitenkin luopua siitä — huomioon ottaen sen valtaosan naisista ja ttöistä, joita päivittäin pakotetaan prostituution ympäri maailmaa, huomioon ottaen kaikkien naisten ihmisoikeudet ja taistelu tasa-arvon puolesta?

Vaikka en voi olla ihmettelemättä , miksi tämä väite on niin yleinen pojilla ja miehillä, jotka mielellään puhuvat prostituutiosta "naisen oikeutena valita", mutta niin harvoin puhuvat bordellin omistajista, parittajista ja prostituoituja ostavista miehistä? Miksi he eivät koskaan puhu miesten valinnoista?

Prostituutio on kahden yksilön keskinäinen sopimus — eikä valtion pitäsi sekaantua siihen. Okei, sanotaan että olet "unohtanut" kaikki bordellien omistajat ja parittajat sanoessasi noin Mutta nämä kaksi "yksilöä" ei ole yksin, eikö niin?

Jasuurin osa kaikista näistä ovat "sopimuksista" siitä, että mies ostaa seksuaalisen pääsy naisen kehoon. Etkö ole sitä mieltä, että näitä miljooneja "yksittäisiä sopimuksia" laajalle levittäytyneessä ilmiössä kannattaa problematisoida? Vakavasti puhuen , prostituutio ei ole vain täysin riippumaton kahden yksityishenkilön välinen sopimus, joten keskustellaan mieluummin siitä, miksi globaali prosituutio seurauksineen on olemassa Useimmiten prostituutiota ihannoivat puhuvat "naisten valinnanvapaudesta," mutta joskus saamme myös kuulla, että prostituutiota täytyy olla toisten ihmisten takia, yksinäisien miesten takia, vammaisten miesten takia, niiden miesten takia, joiden vaimot eivät halua, jotta toiset naiset eivät joudu raiskatuiksi, ja niin edelleen.

Mutta ajattele kaikkia yksinäisiä ressukoita! Ovatko ne yksinäisiä vanhempia naisia , joita nyt ajattelet? Naiset elävät pidempää kuin miehet, eli siinä tapauksessa kai vanhemmat naiset tarvitsevat prostituoituja nuoria miehiä?

Ehei, siitä ei näytä olevan kysymys, eihän? Prostituutiossa on useimmiten kyse miehistä, jotka ostavat nuoria naisia. Todellisuudessa tavallinen prostituutiorikoksen tekijä on usein naimisissa oleva mies tai suhteessa eläävä mies, ja monella heistä on myös lapsia.

Panorako hais niin pahalle että meinas hommat tyssätä siihen. Löytyy sieltä seksitreffit valikoimasta parempaakin laatua. Mulla ihan tuore kokemus tuo horo, tuskin tulee käytyä uudestaan. Onks toi se Laajalahden horatsu?

Kertapanon verran on kokemustaViktoria 27v. Kävin Laajalahdessa ostarin viereisessä kerrostalossa 3 krs panemassa tuota virolaista pesää. Sopiva hinta siitä naisesta on mielestäni n. Viktoria pyytää pikaisestapanosta enemmän mutta tuli hinnassa vastaan neljäänkymppiin. Ei tee mieli takaisin vaikka saisi kolmellakympillä.

Mielestäni vain laadusta kannattaa maksaa, ei luuserista. Kattoin just ton linkin ja sen Viktorian ilmoituksen. Viktoria on taas sorvin ääressä ainenkin on ilmoitus seksitreffit sivulla. Pitäskö käydä duunin jälkeen pukkaamassa sen pesään että osais ottaa kantaa? Poikkesin syksyllä Laajalahdessa kun panetti niin että näköä haittas. Ei ollut silloin tuttuja linjalla joten kokeilin tota Viktoriaa.

Vähän turhan tympeä meininki ja kiire hosuminen heti päällä kun pääsi ovesta sisään. Pano oli kuin olisi puupökkelö nainut, tai eleetöntä pumpattavaa barbaraa. Viktoria antoi panna vain takaapäin mutta oli koko session ajan jähmettynyt yhteen samaan asentoon kuin puupökkelö. Nauti siinä sitten naimisesta josta on maksanut. Tossa on parissa ketjussa ollut puhe hinnoista.

Tämä Viktoria on kokemukseni mukaan niitä joista ei kannata maksaa 20 - 40 e enempää jos sitäkään. Hei nyt se litsi on taas hommissa. Lähtiskö joku mukaan köyritään litsi Viktoria kimpassa kun se on niin jees.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Markkinarako Viktoria 27v Espoossa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Prostituutio suomessa laki victoria -

Se johtuu ilmeisesti seksinmyyjien suuresta itsenäisyydestä selvennäjoka on yksi syy, miksi Suomessa käytetään lähes poikkeuksetta kondomia. Uudistuksen myötä seksin ostaminen on rikos, jos seksin myyjä on parituksen tai ihmiskaupan uhri. Mutta se ei tarkoita sitä, että voit tehdä tällaista johtopäätöstä. Näiden haittojen olemassaolon tueksi ei kuitenkaan ole voitu esittää vakuuttavaa tutkimusaineistoa. Hyvän tavan mukaisesti pidetään seksipalveluihin liittyviä sopimuksia pätemättöminä. Mutta silloin sortoa on vaikeampaa havaita — ymmärtääksemme sorron, meidän on nähtävä rakenteet. Jos prostituutio on niin hyvää, miksi aina niiden naisten, joilla on vähemmän valinnan varaa odotetaan tekevän tätä "työtä"? Minulla ei ole näin pessimistinen kuva miehistä. Seksin myyminen ei ole kummallisempaa kuin esimerkiksi hieronta- tai jalkahoitopalvelujen myymistä. Kun prostituutio esitetään "tuotteena" tai "palveluna" ovat valtasuhteet näkymättömissä.

2 thoughts on “Prostituutio suomessa laki victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *