Janita bb aihe

janita bb aihe

Ei siellä mitään sosiaalista tutkimusta tehdä. Käsittämätön ohjelma ja yli ymmärryksen menee se kuinka sitä katsoo puolmiljoonaa hullua. Ei sitten muuta tekemistä löydy? Jos päässä ei muuta pyöri kun että saa julkisuutta ja silikoonit niin kertoo varmaan tasosta. Elämässä pitää olla tavoitteita, Janitallahan niitä on. Aika pehmeet mielipiteet typsyllä.

Janitalla on kyllä oikeustieteenopinnot haaveena, en ymmärrä vain miksi ei neiti niitä tuossa ole kertonut Ainahan haaveilla saa ja täytyykin. Mutta toteutuuko haave, se onkin eri juttu.

Voi luoja tuo tyttö on idiootti Siis ei saatana hävettää.. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Hän on vielä niin nuori ettei varmasti ymmärrä välttämättä tekojansa, ja tätä elämää aivan täysin. Mikä on tärkeää ja mikä ei? Lakia hän kertoi että menee joskus lukemaan. Janita on talossa ollut hyvinkin pissismäinen ja hölmö. Mutta se ei kerro sitä että onko hän oikeasti sellainen. Nyt hän tiedostaa olevansa telkkarissa ja ei ole ymmärtänyt että olemalla oma itsensä,Oikeasti oma viehättävä itsensä joka on pohjimmiltaan hänellä olisi jopa mahdollisuus voittaa tai päästä pitkälle.

En tiedä mitä on tapahtunut ja miksi sosiaalinenpaine, ja liian suuret odotukset omasta pystyvyydestä ovat saaneet hänet käyttäytymään tyhmästi. En usko että Janita on kuulkaa kaikkea saanut, ja uskon että elämä jo pienestä pitäen on hänelle jotain opettanut.

Kummastelen hänen mukamas huonoja taitoja ja halukuutta tehdä kotihommia Ei asiat ole niin yksinkertaisia miltä ne näyttävät netin maailmassa. Ja on todella väärin ajatella että esim. Janitan olisi pitänyt olla ammuskelussa mukana, tai saada niskalaukaus??

Toivotaan että jokainen talossa oleva oppisi itsestään jotain Ja on tietenkin käytöksessä ollut itsekkyyttäkin ja sitä ettei tosia ole huomioinut, mutta että siitä pitäisi saada niskalaukaus BB on ohjelma joita eri ihmiset seuraa varmasti omista lähtökohdistaan.

Toiset haluaa kurkkia ja toiset ilkkua, tuntea eri tunteita,jopa tuota vihaa He ovat sosiaalisessa painekattilassa Kuka sinne painekattilaan on käskenyt mennä? Jos ei kestä painekattilan painetta, räjähtää. Mikseivät vanhemmat ole puhuneet järkeä kupeidensa hedelmälle, ettei tämä menisi nolaamaan itseään, perhettään ja sukuaan julkisesti? Vai onko se nykyään vaan hyvä juttu, kunhan saa julkisuutta? Nämä BB-otsikot vaan hyppivät silmille, vältän klikkaamastakin.

Mä haluun pompulan ja mulla on pissahätä Niin eihän sinne oo pakko ollu mennä. Ei kaikki lapset kuuntele vanhempiaan. Itse asiassa en minäkään katso BB-tä paljoa, silloin tällöin vilkuilen kyllä. On se kyllä tyhmää tuo julkisuuden havittelu En kyllä ymmärrä kuka ehdoin tahdoin haluaa että yksityis elämää ruoditaan ympäriinsä eri medioissa.

Se on harhaa, mitä siitä ihminen saa? Mikä on todellista ja mikä ei. Pitää niin olla bling blingiä ja kaikkea hyvinkin epäaitoa. Ja kyllä, en usko että Janitan suku on kovinkaan tyytyväinen siitä mitä hän tekee Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Elokuvat Videot Arkisto Aiheet. Nelostiellä kuuden auton ketjukolari — ruuhkauttaa liikennettä pohjoisen suuntaan Juhannuksen junaliikenteessä useita myöhästymisiä — puita kaatui junaradalle Savossa. BB-Janita on ikävöinyt kihlattuaan. Mainos   uutinen jatkuu alla. Aikooko Iholla-Maria palata televisioon? BB-Ira luuli suomalaisnäyttelijän menehtyneen. Lue lisää aiheesta Big Brother. Erohuhuissa vellonut Victoria Beckham jakaa ylistyssanoja miehelleen: Entinen Miss Britannia löydettiin kuolleena vuotiaana — kamppaili masennuksen kanssa.

Kuka on unelmiesi juhannusheila? Näin Angelina Jolien ja Brad Pittin ero etenee — tilanteesta tihkuu lisätietoa. Ronaldon mallirakas käynnisti kihlaushuhut — esitteli valtavaa sormusta katsomossa. Traagisesti kuolleen räppärin muistotilaisuus äityi väkivaltaisuuksiin — poliisi puuttui tilanteeseen. Reijo Kallion puoliso muistelee pariskunnan pitkän yhteisen taipaleen alkua: Prinssi Louisin ristiäispäivä julkaistiin — yhteys herttuatar Meghanin salaiseen kastetilaisuuteen.

Katso nimeämispisteet ja -perustelut Sub Katso pisteet ja perustelut Sub 3. Big Brother Tuotantokaudet. Puutteelliset lähdemerkinnät Televisioon liittyvät artikkelit.

Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Muilla kielillä English Muokkaa linkkejä. Sivua on viimeksi muutettu Wikipedia® on Wikimedia Foundationin rekisteröimä tavaramerkki. Teija Kurvinen [10] 46 , Rovaniemi.

Iida Repo [11] 27 , Pirkkala. Jouko Näivä [11] 26 , Tampere. Markus Väänänen [12] 25 , Eno. Tea Mirhola [13] 19 , Helsinki. Kumpula [13] 21 , Härmä. Tommi Riihimäki [14] 24 , Hämeenlinna.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Elokuvat Videot Arkisto Aiheet. Nelostiellä kuuden auton ketjukolari — ruuhkauttaa liikennettä pohjoisen suuntaan Juhannuksen junaliikenteessä useita myöhästymisiä — puita kaatui junaradalle Savossa. BB-Janita on ikävöinyt kihlattuaan. Mainos   uutinen jatkuu alla. Aikooko Iholla-Maria palata televisioon? BB-Ira luuli suomalaisnäyttelijän menehtyneen. Lue lisää aiheesta Big Brother. Erohuhuissa vellonut Victoria Beckham jakaa ylistyssanoja miehelleen: Entinen Miss Britannia löydettiin kuolleena vuotiaana — kamppaili masennuksen kanssa.

Kuka on unelmiesi juhannusheila? Näin Angelina Jolien ja Brad Pittin ero etenee — tilanteesta tihkuu lisätietoa. Ronaldon mallirakas käynnisti kihlaushuhut — esitteli valtavaa sormusta katsomossa. Traagisesti kuolleen räppärin muistotilaisuus äityi väkivaltaisuuksiin — poliisi puuttui tilanteeseen. Reijo Kallion puoliso muistelee pariskunnan pitkän yhteisen taipaleen alkua: Prinssi Louisin ristiäispäivä julkaistiin — yhteys herttuatar Meghanin salaiseen kastetilaisuuteen.

Ajattelin ensin että luen vain näitä juttuja. Mutta pakko oikeasti kommentoida. Mummonsa puolesta hän voi vaikka romaani ollakkin, mutta silloin se menee jo varttiin tai muuhun asteeseen, ja silloin ei tietääkseni ihmistä voi kutsua romaaniksi?

Vai voiko verisiteitään noin vain vaihtaa?? Enempää minun tuskin tarvitsee asiaa valaista. Ja jos kyseinen ihminen lukee tätä, minua on aina ärsyttänyt kun itseäni on luultu romaaniksi tai muita sukulaisia. Ei siinä että heissä olisi jotain pahaa, vaan se että luultavammin suku on venäjän takaa Ei suomen sukuista romaania ainakaan.

Sen kun selvitätte niin hyviä ootte. Mutta Janitan isän puolesta en tiedä enkä hänen äisin äitinsä Se miten meidät kasvatetaan kertoo paljon. On taas sivistyneet ihmiset paikalla.

No ei kyllä yhtään näytä romanilta. Romaneilla on erilaiset kasvonpiirteet ja ihonsävy. Janita oot pilalle hemmoteltu kakara. Wikipedia® on Wikimedia Foundationin rekisteröimä tavaramerkki.

Teija Kurvinen [10] 46 , Rovaniemi. Iida Repo [11] 27 , Pirkkala. Jouko Näivä [11] 26 , Tampere. Markus Väänänen [12] 25 , Eno. Tea Mirhola [13] 19 , Helsinki. Kumpula [13] 21 , Härmä. Tommi Riihimäki [14] 24 , Hämeenlinna. Tomi Grönroos [13] 23 , Helsinki. Saari [13] 27 , Kausala. Petteri Koskela [16] 35 , Vantaa. Johanna Pulkkinen [13] 24 , Espoo. Katarina Bjurs [13] 26 , Helsinki.

Anne Sipolainen [13] 31 , Rauma. Sarah Nousiainen [13] 20 , Vaasa.

Janita bb aihe -

Mainos   uutinen jatkuu alla. Ja on todella väärin ajatella että esim. BB-Ira luuli suomalaisnäyttelijän menehtyneen. Radiossa soi kappale ja pitäisi tietää kuka sen esittää — tiesitkö tästä kikasta? BB-Janita meni ystävänsä kanssa sänkyyn — tissit uhmaavat painovoimaa, katso! Väärään suuntaan on tyttö menossa, jos suunta on tämä. Toivotaan että jokainen talossa oleva oppisi itsestään jotain Petteri Koskela [16] 35Vantaa. Koulut ja Armeija jätetään kesken. Alkoi helvetti, minut pantiin boikottiin! janita bb aihe

3 thoughts on “Janita bb aihe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *