Venäläiset naiset hakevat seuraa suomi posti plus

Siinähän se elintaso tulee liiton mukana. Kokonaishyvään kuuluu se onni housuissakin. Nainen ei ole mikään ylijäämänainen ilman miestä elämässään.. Olen nainen, joka tietää, mitä EI halua.. Onpa tullut viereltä katsottua noita eri kulttuurin immeisten sekaantumisia ja sen verran voin sanoa, että aina on riittävästi ongelmia kotitarpeiksi noissa perheissä.

Yhtään perhettä ei ole muodostettu millään postilokerohommalla tai vaimonhakumatkoilla, vaan ovat tuolla ihan reaalissa paikanpäällä kohdanneet ihan sattumoisin ja toisistaan kiinnostuneet Siihen kun ottaa sitten sellaisen keissin, että toinen on postilaatikosta löytynyt, niin huh huh! Ennen suomalaisen kanssa riitelee suomeksi, kuin mongertaa jotain ja luulee ymmärtävänsä, mitä toinen tarkoittaa Kyllä kai se niin on, että kukin tavallaan. Seurasin viereltä erään tuttavani, naisen siis, liittoa ulkomaalaisen kanssa, tällä kertaa mies oli turkkilainen.

Kulttuuriero ja kaikki - liian kova pala. Mitä vanhemmaksi ihminen elää, niin sitä ronkelimpi hänestä tulee, tai viisaampi tai ihan kuinka vaan: Varsinkin jos on kerran jo elänyt alistettuna, niin kuka sitä halajaa. Kuulin eräältä ihmiseltä, että suomalaiset naiset vaativat miehiltään liikaa, työnjako on mennyt vikaan jne. Ennen se varmaan olikin selvempi, Mies pellolla töissä ja nainen sisällä naisten töissä. Tässä tullaan siihen kysymykseen, viekö rätti miehen kädessä miehisyyden?

Onko oman rakkaan auttaminen kotitöissä epä-miehekästä? Jos ihan vaan silkasta rakkaudesta tekisi jonkun pienen "naiselle kuuluvan" jutun? Maailma on muuttunut, enkä itse hirveästi ymmärrä naisten iltajuoksuja kapakoissa, jos se oma mieskin on olemassa tasa-arvoa tai ei. Kannatan perinteitä siinä, että hän joka keittotaidon osaa, tehköön sitä, jos se paremmin sujuu, tai naulatkoon naulan seinään, jos se ei toiselta onnistu Sitten vielä tämä meidän yli nelikymppisten aliarvioiminen naisena?

Arvostelu, mollaaminen rupsahtamisesta jne. Se kuohuttaa eniten, mutta paras olla välittämättä. Antaa ajan kulua, kun mies on haudanpartaalla ja se nuori kulta onkin ottanut jo aikoja sitten hatkat Niinpä, onhan meissä naisissa heitä, jotka vinkuvat tummien ja tulisten taikka tummaihoisten perään Suomi on harvaanasuttu maa ja onhan sitten toki mahdollista, ettei se "Helmikään" löydy omasta maasta.

Mutta pitemmän päälle, hei älkää nyt! Mistä tiedät, minkälainen sheikki on Heikki, johon tulisesti rakastuit? Millainen Helmi löytyy Aasiasta, kun vuosia kuluu ja nainen oppii kenties myös Suomen kielen? Hoitaako hän sinut hautaan, kun vanhenet, jos itse on vielä nuori ja kaunis? En tunne noita juttuja, mutta se on varmaa, että me kaikki vanhenemme. Ei se miestenkään "tavara" pysy tuoreena koko ikää, kai? Mitä ne puhuvat eturauhasongelmista keski-ikäisillä, en tiedä, kun ei sitä satu haarojen välissä roikkumaan ; Täällä mennään omalla tyylillämme.

Tuskin Luoja ihan sananmukaisesti on tarkoittanut miestä perheen pääksi. Tai päälliköksi, Luojasta seuraavaksi ; Hyvä päällikköhän pitää huolen, mutta myös kuuntelee ja ottaa toiset huomioon. Miesten ja naisten ajatusmaailma on erilainen ja siitähän sitä saadaan vielä monta jutun juurta tällekin palstalle: Teidän ylijäämänaisten, kannattaa olla ylpeitä suomalaisista miehistä, heidän erinomaisesta itsetunnosta.

Tämän johdosta suomalainen mies arvostaa ulkomaalaisia naisia. Elämästä on annettu kuva, että kaikkien varsinkin naisten pitää pysyä aina nuorina, ilman ryppyjä ja aina valmiina kaikkeen mitä toinen heistä haluaa. Kaikkihan vanhenee ja ikä näkyy jo yli 40 v ja oikeastaan hyvä niin. Voi aloittaa korvien välisen tilan tutkimisen tarkemmin. Monet itseni ikäiset eli 50 v naiset ovat jo roskiskamaa. Tässä iässä kuitenkin elämä on melkein parasta.

Turhat koukkailut on koukkailtu. Joku toisesta sukupuolesta arvostaakin tätä kypsästä naisesta hehkuvaa elämäntietoutta ja ohittaa joitakin ulkoisia asioita. Toivottavasti vain kaikki toisiaan oikeista syistä etsivät löytävät toisensa. Varmaan thaitytötkin ovat ihania. Itse pidän suomalaisesta miehestä. Kuka puhuu rakkaudesta mitään, kun hakee naisen Thaimaasta? Jos arvostaa tottelevaisuutta, kannattaa hankkia koira: Ihminenhän tässä on kysymyksessä, vaikka onkin ulkomaalainen.

Minulla on maailman paras vaimo. Siihen kuuluvat muun muassa se etta hän on erittäin huomaavainen, rakastavainen, paras äiti jota voisin kuvitella meidän lapselle, ja vielä se että hän on sattumalta uskomattoman kaunis. Hän vaalii myos tuota kauneutta, on se asia, mitä suomalaiset naiset eivät halua. Varmaan myos suomalaiset naiset ovat maailman parhaimpia äitiä, mutta osaavatko he olla myos sitä heidän miehilleen. Monessa suhteessa kylla, mutta siella on muutamia asioita, jossa ei, kuten haluaminen olla liian tasa arvoinen ja nayttaa milta nyt nayttaa.

Eli ei ole omaa arvoa olla esim ja nayttaa kauniilta. Moni suomalainen nainen nayttaisi myos paljon kauniimmalta,jos he antaisivat siihen yhtään tunnetta Ja on muuten paskapuhetta väittää, että kaikki venäläiset naiset lähtevät elintason perässä ulkomaille.

Tunnen useita korkeasti koulutettuja venäläisiä naisia ja heillä on jo vuotiaana maksettu oma kämppä ja varaa matkustaa ulkomaille pitkille lomille. Nykyään korkeasti koulutetut naiset ovat Venäjällä taloudellisesti itsenäisiä. Venäläiset naiset hakevat kunnon miestä ulkomailta, sillä venäläisissä miehissä on todella paljon alkoholisteja, naisten hakkaajia ja valehtelijoita.

Missään muussa maassa ei ole miesten ja naisten tasoero niin suuri kuin Venäjällä. Naiset ovat aivan huipputasoa ja miehet todellisia luusereita Toisin kuin Suomessa venäläinen nainen pystyy yhdistämään naiseuden ja työelämän. Ja jos deittipalstoilta bongaa kolmikymppisen venäläisen korkeasti koulutetun naisen, niin aivan varmasti hänellä on varaa matkustaa Suomeen omilla rahoillaan.

Sain paremman naisen kaikin puolin. Mutta eihän se aina nii ole kaikille käynyt. Monenlaisia lintuja sielläkin lentelee! Joten ymmärrän niitäkin, jotka puhuu paskaa venäläisistä naisista Turkkilaiset pastillit Haluaisin tietää mistä pääkaupunki seudulla löytyy turkkilaisia pastilleja? No onneksi palstan miehet on älynneet suunnata katseensa naapurimaahan kun vaimoaja haetaan.

Taitaa olla jo mennyttä muotia hakea vaimo thaikuista; nyt Venäjä rulettaa ja hyvä niin. Lämpimämpii kuin pohjolan noita akat. Kaikki nämä länsi eurooppalaiset on jotakin tylsiä eikä ole sitä eroottisuutta kuin venakolla. Haettiinhan niitä jo Neuvosto aikana. Kostamuksen rakentajat saivat kovasti pillua palkaksi. Minäkin tunnen kaksi ihmistä jotka ovat suomalaisen Kostamuksessa työskennelleen miehen ja kyläs joka on Moskovan lähellä olevan naisen lapsia. Valaisen hieman tätä ihmeellistä venakkojen ihannointia.

Puhun nyt keski-euroopasta, maata erittelemättä. Eli täällä kyllä paljon venäläisiä naisia, mutta eivät naimisissa, vaan työskentelevät erään vanhan ammatin parissa. Tai sitten työskentelevät rikkaiden vanhusten hoitajina. Totuus täällä tällainen, ehkä Suomessa toisenlainen.

Kyllä, että vanäjälaiset että suomalaisetkin naiset ovat jokainen oma luokka, jokainen on erillainen. Mutta on toden totta, että suomalaiset eivät huoli omasta ulkonäkystä, eivät edes harjaa hiuksia, hevetti. Ensinnäkin haluan sanoa, että on hienoa, että olet löytänyt itsellesi noin hyvä vaimon, että sopii oikein nettipalstoillakin kehua. Mutta muutama juttu tekstissäsi kyllä paistoi silmään Toki pukeutuminen on TÄYSIN eri luokkaa kuin venäläisillä naisilla, mutta kyllä jäävät suomalaiset miehetkin kakkoseksi kun vertaa venäläisiin.

Ei minkäänlaisia käytöstapoja, saattavat helposti jonoissa kiilata naisten eteen. Tuossa lähibussipysäkillä on aina kaksi samaa kaveria, joiden vain on PAKKO päästä sinne bussiin ennen kaikkia muita, ja sitten kun jollekin vanhukselle tai raskaana olevalle naiselle ei riitä paikkaa, niin sitä ei hänelle anneta, saatika sitten omatoimisesti tarjota. Toista se on Venäjällä.

Ja ulkonäöstä tuskin edes kannattaa alkaa puhua No, kuinka miehekkäänä pidät näitä pitkätukkaisia ja meikkiä käyttäviä miehiä?

Toinen ääripää on sitten se, että parturissa käydään kerran vuodessa ja parta ajetaan jouluna ja juhannuksena. Itse en ikimaailmassa haluaisi muistuttaa miehelleni äitiä, vaan ehdottomasti vaimoa ja rakastajaa, elämänkumppania.

Siinä vaiheessa kun homma menee tuolle äiti-linjalle, loppuu suhteesta varmaankin viimeinenkin intohimo ja kipinä. Äiti on täysin eri asia kuin vaimo. Mikäs siinä jos itse haluat itsellesi äitihahmon, mutta eivät kaikki miehet olekaan sellaisia "mammanpoikia". Venäjällä korkea koulutus kun ei takaa yhtään mitään. Tiedätkö paljonko Venäjällä tienaa lääkäri tai opettaja, joita yleisesti ainakin pidetään korkeasti koulutettuina?

Toki on myös naisia, jotka ovat kyllästyneet venäläisen miehen juopotteluun, ja luulevat tulevansa paratiisiin nimeltä Suomi, mutta huomaavatkin sitten, etteivät asiat täällä juurikaan sen paremmin ole. Ja näin lopuksi, jos kerta olet todellisen enkelin löytänyt, niin toivon, että kohtelet häntä hänen ansaitsemallaan tavalla.

Venäjällä kun naisia hemmotellaan hieman eri tavalla kuin Suomessa, sen voin sanoa näin venäläisen miehen vaimona! Kiva nähdä että jaksat täällä ja voit hyvin;D Tosiaan itseäkin ihmetytti tuo tuulipuku juttu Enkä kyllä antaisi noottia suomalaisille miehillekään pukeutumisesta. Jotkut tykkää pitää pitkää lettiä tai liehutakkeja ja se on tavallaan identiteetti kysymys.

Toisilla taas on rentomeininki pukeutumisen suhteen. Venäjä tietämykseni on vähän lisääntynyt kun toinen kämppis on venäjän lukija ja asunut Venäjällä Tvererissä ja muualla siellä monia vuosia. Jänniä mielipiteitä venäläisistä miehistä sillä mutta eihän kaikki tykkää samoista asioista. Toi naisen pitää olla myös äiti miehelleen on just se minkä takia miehet "menee huoriin" Parasta olisi jos parit nukkuisivat myös eri sängyissä säilyttääkseen tietyn vierauden.

Toiset miehet toisaalta voivatkin tykätä aluksi äiteilystä mutta itse miettisin tarkkaan että rupeaisinko aikuisen ihmisen äidiksi. Mummoni oli ukkini äiti ukki jopa kutsuu mummoa äidikseen ei vaimokseen!

Varoituksena vain tästä äidiksi omalle miehelleen ryhtymisestä. Kaikkea muuta saa rakkaalleen olla mutta ei äiti jos meinaa olla myös rakastajatar. Itse pyrin olemaan ahmalle ennen kaikkea rakastajatar tois sijaisesti tyttöystävä mutta toisaalta yritän rajoittaa hänen tupakointiaan ja teen hänelle meille myös joskus ruokaa ja ostan alkoholia yhteisesti nautittavaksi, hieron työssä kipeytyneitä hartioita mutta hellin myös häntä tavalla joka mielestäni siirtää minut pois äitiluokittelusta.

Toki joskus "saarnaan" huonoista elintavoista ja muusta mutta toisaalta, jos välittää toisesta ei voi olla välittämättä miten toinen elää, koska toisen elämä vaikuttaa myös omaan.

Äidin tai huolehtijan leima on kuitenkin aina olemassa ja se pelottaa koska sen jälkeen nainen on itsestään selvyys ei uudestaan valloitettava tai eksoottinen vieras vaan tuttuja turvallinen ja se on mielestäni kauheinta mitä nainen voi olla miehen mielessä itse näen tilanteen näin mutta muut voi saada sukulaisista tai turvallisuudesta just niitä "kiksejä". Naisen on parasta olla miehelleen rakastaja, rakastettu ystävä ja hyvä äiti lapsilleen antaa aikaa lapselle, opettaa elämän lainalaisuuksia ja selviytymistaitoja ja tietysti olla tukena ja turvana vaimous on hankala käsite, koska vaimoja aina petetään ks.

Täysin miestä tai täysin naista tuskin on vaan ihminen on molempien sukupuolten hypridi ja toisaalta monet sukupuoli ominaisuudet ovat kulttuurisesti.

Kai olet kertonut ihanalle vaimollesi, että hänen maansa miehet - isä, veljet, ystävät - ovat luusereita? Kai tajuat, että tekstisi on sekä rasistinen että sovinistinen? Mitä ihmettä tarkoittaa käytännössä "liika tasa-arvo"? Ja kai ymmärrät, ettei pukeutumistyyli, josta pidät, voi olla normi kaikille naisille?

Joku haluaa olla hoppari, gootti, business-lookkinen, hippi Puheenvuorosi olisi sopinut ennemminkin tuonne Trendi-palstalle, jossa olisi voinut hehkuttaa "venäläistä pukeutumista", mitä se sitten mielestäsi onkaan.

Voin kuvitella, miten illat pitkät haukut vaimollesi paskoja suomalaisia naisia, jotka eivät sinulle puhuneet baarissa, koska eivät halua sinua siihen iskemään mutta ethän sinä iskeä tahdokaan! Onko sun kaunokainen koskaan antanut baarissa pakkeja? Jos ei, huora, jos kyllä, pihtari-huora. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Minusta on oikein mukavaa, että ap on löytänyt mieleisensä vaimon. Kysymys kuuluu näille onnellisille aviomiehille, miten suhtaudutte näihin toisiin miehiin, jotka aina aikovat "ottaa" tai "hankkia" vaimon kuin koiran tai auton? Näitä löytyy valiettavasti joka ketjussa, joka sivuaa venäläistä tai aasialaista naista.

Eikö koskaan tule mieleen suojella vaimon kanssasisaria tuollaiselta kohtalolta? Eivätkö he olisi paremmassa tallessa kotimaassaan perheittensä parissa, kuin tuollaisen äijän kanssa, joka aikoo valkata itselleen emännän kuin tavaran kaupan hyllyltä?

Kehottaisinkin teitä hyviä ja onnellisia aviomiehiä valaisemaan palstalla myös omaa vastuuta siitä, mitä vaimon Suomeen tuominen tuo tullessaan. Yleensä näissä posteissa miehet vain hehkuttavat vaimon ulkonäköä ja kotitaloustaitoja, mutta unohtavat informoida kaveria siitä, miten kyseistä vaimoa tulee vastalahjaksi pitää kuin kukkaa kämmenellä. Näillä naisilla kun on usein vähän eri käsitys siitä, miten miehen tulee kohdella naista, kuin mitä joku sivistymätön jörrikkä on kotona isältään oppinut.

Eli valistusta kehiin, varsinkin siitä, ettei pelkkä tasapaksu lompsa lökäpöksyn takataskussa ja kotipaikkakunta Suomessa nykyään enää riitä. Yleistäminen rules ; 8. Ja baarista bongaamalla saa hyvät kyydit suomessa niimpä niin Ikävä kyllä he eivät yleensä ole paremmassa tallessa kotimaassaan kun kyse on aasian tai venäjän köyhistä alueista.

Vaimon ostava vanhempi suomi-juntti on melkein aina paljon parempi vaihtoehto. Venäläinen tai kaukoaasialainen nainen usein pitää miehestään hyvää huolta, saa hänet tuntemaan mieheksi ja antaa rakkautta jota juntti ei Suomesta voi saada. Tämä saa useimman Suomi-jörrikän ylittämään itsensä ja pitämään puolestaan naistaan kuin kukkaa kämmennellä. Hänelle ei tulisi mieleenkään kohdella suomalaista naista näin hyvin.

Köyhistä maista ostetut vaimot voivat saada jörrikästä esiin yllättävän jaloja luonteenpiirteitä. Tauota, hyvä mies, tauota Kyllä vähemmälläkin paatoksella uskotaan, että olet ihan onnellinen venäläisen vaimosi kanssa.. Oli käytännössä noin 10 vuotta ja noin 20 kg pois eli ei valittamista: Minä vaihdoin vuosi sitten thaimaalaisesta venäläiseen tatjaanaan ja voin sanoa että kyllä kannatti.

Mikä on ongelmasi ,kun et saa suomalaista naista? No nyt kun muija on vaihdettu eri merkkiin ja vuosimalliin ja muutenkin sisäänajettu, niin oletteko jo alkaneet miettiä, minkä merkkisen ja värisen aioitte seuraavaksi hankkia? Entä mitä lisävarusteita siihen pitäisi nykyiseen verrattuna olla? Vai riittääkö kenties riisuttu malli, kunhan ei ole liikaa kilometrejä mittarissa, tai mieluiten täysin uudenkarhea?

Tällaiset naisen vaihtajat ovat mielestäni pohjanoteerauksia. Ja huh, heistä muka pitäisi vielä niiden "kilpasiskojen" kanssa taistella? Uskon että Venäjältä löytyy todellisia helmiä, mutta en usko että kaikki venäläisetkään naiset sellaisia ovat, vaikkakin niitä ehkä paljon onkin? Suomestakin löytyy vielä naisia, jotka osaavat olla naisellisia monella tapaa. Itse olen suomalainen nainen, eikä tunnu kovin hyvältä kun venäläistä naista ylistetään maasta taivaisiin.

Olen itse omasta mielestäni naisellinen, tykkään ruoanlaitosta ja muutenkin kodin huoltamisesta, lapsista ja olen jopa kauniskin. En käy baareissa, en polta enkä yritä olla äijämäinen. En silti ole vielä löytänyt Suomesta miestä, joka arvostaisi minua tällaisena. Enkä ole ainoa, vaan tiedän monia muitakin samanlaisia naisia Suomessa, joskin tiedän myös naisia jotka ovat sitten niitä jotka yrittävät olla äijämäisiä tai miten niitä nyt kuvailisi.

Eli turha ajatella etteikö Suomessa olisi kuvailemianne hyviä naisia. Itsekin haluaisin löytää Suomesta miehen, joka kohtelisi minua naisena, mutta ei se sekään ole helppoa! Se venäläinen nainen saa palstan naisten puolesta ihan kaikessa rauhassa olla kaunein ja paras. Kruunataan vaikka venäläinen Miss Suomeksi, ihan yksi ja sama. Eihän se vaikuta mitenkään tämän palstan naisten elämään. Mutta jos alkaa tosiaan olla tuo linja, että suomalaismies vaihtaa thaimaalaisesta venäläiseen kuin käytetyn auton, niin silloin thainaisten kannattaisi pikkuhiljaa herätä ja vaihtaa ne varvastossun läpsyttimet korkokenkiin tms.

No, on tyyppejä joita hetken kiehtoo jonkun ihmisen erilaisuus. Vähän aikaa kiehtoo thaimaalainen pikkunainen varvastossuissaan. Sitten tulee eteen uhkea ja tempperamentikas tatjaana korkokoroissaan ja se on taas menoks. Valitettavasti meidänkin tuttavapiiriin kuuluu yksi tämmöinen vaihtaja: Mitähän seuraavaksi, onhan hänellä vielä läpikäymättä Afrikka, Etelä-Amerikka jne Onnen etsiminen näyttää olevan kovan työn takana.

Parikin tyyppiä kertoi että venäläiset tyttöystävät puhumattakaan vaimoista eivät ole halvimmasta päästä, heille täytyy aina ostaa jotain, ja antaa myös rahaa, eivät siis ole niin tyhmiä kuin suomalaiset. Suomalainen uskoo kun sanoo "Kulta olet kaunis ja rakastan sinua" Kyllä mulle kelpaa hyvin suomalainenkin nainen,mutta ei ole sattunut sellaista vastaan kävelemään vielä,yritys on välillä vähän liiankin kova mutta ei vain ole onnistunut ja kun sitten kuulee juttuja että monet on löytäneet naisen rajan toiselta puolelta niin kyllähän se pistää mietityttämään että jospa minäkin No mikä thaimaalaisessa oli vikana?

Eikö ole kuitenkin sama perinteinen näkemys naisten ja miesten töistä? No jospa nyt olisi vaihdot ohi Ensin hän meni naimisiin iranilaisen kanssa toi Suomeen kyllästyi ja haki irakilaisen toi Suomeen kyllästyi ja haki Saudeista Kertoi tuon jutun monia vuosia aiemmin kun oltiin tyttöjen kanssa ulkona muutenkin keskusteltiin siitä kuinka valkoiset miehet tulee sinne ja ostavat naisen "vaimokseen" vaikka heillä on kotona omakin vaimo myös suomalaiset mutta eniten saksalaiset ja amerikkalaiset.

Joskus voi miettiä, että paraneeko ihminen tai suhde vaihtamalla Jos miehelle on hyvä se vaan olettaa että aha nyt on tämä nainen tässä ja eikun uutta putkeen iskemään tai muita juttuja päälle siis jos miehellä ei ole mitään mielekästä tekemistä ja on muutenkin yksinkertainen kaveri että vaimon pitäsiis olla se tekeminen tai keksiä sitä ja innoittaa.

Toki persoonallisuuksissakin on eroja eikä niitä paranna edes hyvä kohtelu koska eri persoonallisuuksilla on eri käsitykset hyvästä. Tapauksen naisen täytyy myös etsiä mies, joka osaa pitää perhe rakkauden ja toisenlaisen rakkauden erillään eikä etsi huoltajaa tai paimentajaa. Mielenkiintoista että pidetään tyhmänä naista joka uskoo että mies rakastaa häntä eikä halua ottaa rakkaaltaan rahaa Itse ainakin pidän ahmasta koska hän on aina tavatessamme vain ahma, hänessä nyt ei ole sitten muuta pitämistä koska on köyhä ja kiireinen;D Mutta joo minäpä nyt olenkin tyhmä suomalainen ja uskon rakkauteen ilman rajoja ja rahoja Joku kun voi oikeasti tarkoittaa mitä sanoo mutta jos ei koskaan itse tarkoita mitä sanoo tuskin uskoo muitakaan ja tottakai on parempi, että sellaiset lapset leikkivät yhdessä.

Muilla miehillä olisi rahaa mutta kun annan muiden miesten maksaa drinkkejä ja tiedän etten välitä heistä se tuntuu minusta vain jälkeen päin hyväksi käytöltä ja tästä myös miehet suomessa valittaa kun joutuvat maksamaan eivätkä saa pillua tai muuta;D Huorallekin täytyy maksaa palveluksista mutta rakkautta ei silti saa Miten he sitten pakottavat miehensä maksamaan heille?

Mielestäni ihminen joka ei halua rahaa rakastamaltaan ihmiseltä ei ole tyhmä vaan hän ei vain halua käyttää toista hyväkseen edes vaikka toinen sitä "haluaisi". Tulee lama tai talousvaikeuksia niin se nainen jaksaa vielä katella?

Monet tyhmät suomalaiset naiset ja myös muunmaalaiset ei "ostetut" ovat olleet tukemassa miestään tämän köyhyydessä tai sairaudessa Jos olisit itse näyttävän näköinen ja joku seinäruusu hakisi tanssimaan niin lähtisitkö? Suomessa ei toisaalta ole helppoa lähestyä ihmisiä tietyllä tasolla en puhu känni panoista vaan jutuista joista pitäisi tulla jotain, känni panoja saa kuka tahansa kuka niitä haluaa ruma tai kaunis mutta ihmiset harvoin etsivät vain sitä Se miksi näyttävämmän näköiset naiset tyrmäävät helposti voi johtua siitä että toisaalta heillä on voinut nousta pissi päähän jatkuvasta ihailusta tai heillä on siihen joku järkevä syy;D Mitä nyt sitten tarkoitetaan näyttävän näköisellä itsellä tulee mieleen uhkea eli erottuva suuret rinnat, reilusti mahaa ja noin cm?

Toinen on myös ikä Itse olen myös tilanteessa että en etsi miestä mutta käyn esim. Itse en halua olla epäkohtelias ja toinen ei halua ymmärtää, että tässä ollaan nyt vaan tää ilta samassa pöydässä. Ihailen niitä naisia, jotka voi sanoa suoraan et "mee vittuun urpo! Valitettavasti vuosi vuodelta pilvilinnaelämä pahenee ja pahenee No onpas palstalla yllättäen lauma venäläisnaisten suomalaismiehiä tai potentiaalisia sellaisia!

Ettei vain kaikilla näiillä 77,,,83, Uskallan veikata, ettei suurin osa kommentoijista, tai siis se yksi Ei mitään venäläistä naiskauneutta vastaan, mutta olisi kiva kuula aitoja mielipiteitä Ja moni kavereistanikin on venäläinen.

Sellaista vaan haluaisin sanoa että: Että täällä nainen voi tehdä myös sitä mitä itse haluaa eikä aina vain miellyttää miestä ja perhettä. Niin viimeistään silloin naisesi muuttuu ihan samanlaiseksi, mitä maanne naiset ovat. Ehkä pukeutuu kultuurinsa mukaisesti, mutta alkaa kyllä tuntea että on arvokas yksilö ja käytöksensä muuttuu. Sen kyllä ymmärrän, miksi monesti epäsiistit, matalapalkkaiset tai sitten vähän omalaatuiset suomalaiset miehet haukkuvat suomalaisia naisia.

Suomalainen nainen tietää arvokkuutensa eikä usen kyseiset miehet yksinkertaisesti kelpaa suomalaisille naisille. Harvat hyvin koulutetut, hyvin toimeen tulevat miehet hakevat itselleen vaimoja ulkomailta. Ja Suomessahan ulkomaalaisiin naisiin mahd. Miksi suomalainen nainen ei sitten pukeudu, niin kun venäläinen En tiedä, nykyvenäläinen nainen pukeutuu jopa naurettavasti ja on monesti pellen tai katuhuoran näköinen isoine GUZZI kirjoituksine.

Suomalaiset naiset osaavat pukeutua trendikkäästi ja tyylikkäästi. Miksi eivät sitä tee? Jotta olisin ehtinyt kauheasti valita vaatteet ja laittaa meikit minun pitäisi olla kotiäiti, eli täydellisten naisten tyyppinen nainen, jolla on siivojat, lastenhoitajat, joka ei käy työssä. Mieheni - tyyppillinen suomalainen mies koulutettu kylläkin ja hyvin toimeen tuleva - on arvostanut minussa pukeutumistani ja tyylikkyyttäni samoin kun sen että pidin huolta itsestäni paljon.

Mutta nyt hänkin näkee miten paljon suomalainen yhteiskunta vaatii naiselta ja ymmärtää etten ehdi tai en jaksa aina laittautua, ja on ihan samaa mieltä kanssani että tuulipuku on välillä mukava asu ja juhliin sitten pukeudutaan. Minulle olisi helpompi jos en oppisi suomea, silloin olisin voinut istua vain kotona lapseni kanssa,viiltää kynsiäni ja kysymykseen: Hän on kyllä kuvan kaunis ja huolettu, mutta miehellä on kakkonen. Tavallinen suomalainen tuulipuku nainen-työkaveri.

Joten, ennen kun haukkua suomalaisia naisia, miettikää heidän positiivisiä puolia. Ja vielämuistakaa te, ulkomaalaisen kielitaidottoman vaimon hakijat: Voi voi Taas suomi24 tekee tilaustyötä Kiitos kaikille suomalaisille miehelle luotamuksesta ja hyvista sanoista!!!!

En suosittele miehille enkä naisille ryhtymistä suhteeseen ulkomaalaisten kanssa ilman että tunnet heidän kulttuuriaan muutenkin kuin lomamatkoje kautta Tämä oli loistava kirjoitus: Luin vaan ton alottajan viestin ja siihen vastaan..

Oma vaimoni on Ukrainan Donetskista joten menee tuonne venalaispuolelle. Suhteessa en nyt nae suuria eroja suomalaisiin naisiin verrattuna mutta jotain pikkuasioita toki loytyy. Ja se on mun mielesta ihan jees. Suomessa ei taida enaa naisilla olla kaytostapoja juurikaan vaan se on ihan ok menna kaupungille ilman meikkia ja verkkareissa.

Ei tarvii olla mikaan missi muttei myoskaan mikaan "yks jatkista". Suomessa on kauniita naisia mutta nayttakaa se alkaaka katkeko sita!!! Minulle riittää että olen kaunis omalle aviomiehelleni, muista ole väliä. Olen hyvä äiti ja hyvä vaimo.. Hyvä työntekijä ja hyvä ystävä.

Hyvä tytär ja hyvä sisko. Miksi ihmeessa siis se että näytän ikuisesti vuotiaalta povipommilta on tärkeintä mitä minun elämässäni tulee saavuttaa? Aika rankat odotukset, ja aika köyhä elämä edessä Onneksi oma, ja tuttavapiirini miehet ovat ihmisiä jotka näkevät naisetkin ihmisinä eivätkä kulutustuotteina joita voi kätevästi ostaa kulloistenkin mielihalujen mukaisesti. Sillä entäpäs jos kaikki naiset yhtenä rintamana päättäisivät ettei yhdellekään miehelle "heru", jollei mies ole komea jollet luonnostaan niin kirurgille, hopihopi Taitaisi tulla yksinäiset oltavat, aikas monelle.

Ja tärkeäähän ei siis ole niin MILLÄÄN lailla yhteensopivuus, kemioiden pelaaminen, toisesta välittäminen, toisen seurassa viihtyminen, jne jne. Tämä kirjoitus ei niinkään ap: D, vaan lähinnä näille morsiamen tilaajille ja suomalaisnaisten haukkujille. Jos se oikea rinnallasi on kotoisin Venäjältä, hyvä niin, ja onnea teille. Mutta en usko että häntä ilahduttaa suuresti ajatus siitä että hänen tilallaan sinun rinnallasi voisi olla kuka hyvänsä venäläinen nainen.

Ai, sukujuuresi vievät Ruotsiin, en voikaan rakastaa sinua"ymmärrätkö ajatusmallin??? Tässä keskustelussa miehet nyt näyttäisi hehkuttavan vain sitä kuinka kaunis ja ihana on venäläinen nainen ja kuinka ruma ja epäkelpo on suomalainen nainen. No, tuohon en viitsi edes puuttua, koska palstan miesten linja on näköjään se, että suomalainen nainen on kertakaikkiaan maailman hirvein otus ;- Mutta noin niinkuin yleensä.

Minun mielestäni on kiva huomata nuorempien? Eipä ollut kauankaan aikaa sitten kun kaikkea venäläistä pidettiin jotenkin "halpana" ja naisiakin kertakäyttötavarana. Vanhempien miesten keskuudessa lienee vieläkin tuota asennetta.

Venäläisiä on Suomessa aina vaan enemmän ja tottahan toki me suomalaisetkin löydetään elämämme rakkauksia venäläisistä. Ihan kiva näin ja minä en näe siinä mitään arvostelemista. Itse tunnen pari Suomessa asuvaa venäläistä naista ja ihan mukavia seuraihmisiä ovat. Eli minun puolestani Tauno ja Tatjaana kuin myös Niilo ja Natalia jne muut suomi-venäjä parit ovat ihan ok. Samanlailla hyvää toivon naisille joilla venäläinen mies.

Ja toivottavasti suomalaiset miehet suhtautuisivat yhtä positiivisesti venäläisiin miehiin eikä vain naisiin. Olen ollut huomaavinani jonkunlaista ennakkoluuloa venäläisiä miehiä kohtaa ja just suomalaisten miesten taholta. Mulle taas on ihan sopivaa että Suomeen tulee venäläisiä naisia ja miehiä. Tuleepa munkin kielitaidolle kysyntää. Mie ainaskii tykkään venäläisistä ja en ymmärrä mitä nää palstan poijjaat meinaa ko sanovat et suomalainen nainen ei tykkää venäjän immeisistä.

Mukavaa porukkaa ovat ja ainaskin aikuiset naiset on oikeenki rempseitä ja mukavansorttisia. Oletko jotenkin vajaa vai muuten vaan vailla mielikuvitusta? Vai miksi kopioit tätä samaa tekstiäsi eri keskusteluihin? Mitä mieltä sinä olet venäläisistä ja onko sinulla venäläinen vaimo? Kiva et teil on ihanat venäläiset vaimot. Mun paras ystävä on venäläinen nainen ja hänen kanssaan on tosi kiva bilettää ja pitää hauskaa. Siis minkä ihmeen takia pitää hoitaa miestä? Lähinnäkin tollainen ajatusmaailma lähenee alakoululaisen ajatusta.

Ja samalla tavalla täällä Suomessakin naiset pitävät kotia kunnossa ja laittavat ruokaa. Pitää vaan saada mollattua suomalaisia naisia oikein kunnolla. Omassa tuttava- ja perhepiirissäni naiset ovat pitäneet kotinsa tip-top ja ruokaakin on saatu pöytään ihan kellonlyömällä päivittäin vuodesta toiseen.

Itse en meinaa uskoa kirveelläkään, että venäläinen nainen olisi sen ihmeellisempi. Kertokaa nyt ihmeessä miten ne sitä ruokaakin laittaa muka paremmin? Itse asun yksin ja kotini on aina siisti ja tyylikäs. Olen myös omalla työlläni hankkinut oman asunnon, sisustanut ja matkustellut jo kaikki Euroopan maat läpi ja sekä Amerikat, Intiat ja Aasian maat. Eipä siinä ole tarvinnut miestä maksumieheksi meinaan vaan sitä, että omilla rahoilla on toimeen tultu.

Osaan laittaa ruokaa ja tykkään kyseisestä puuhasta. Onnistuu muuten viiden ruokalajin menyyt ja leivän paistaminen, samoin karjalanpiirakat, jotka ovat heimoruokaani, kakut ja salaatit, ja eksoottiset ruoat myös jne. En koe itseäni huonommaksi naiseksi, vaikka en työmatkoja kuljekkaan korkokengissä ja jämähtäneen luvun vetimissä kuten venäläiset naiset. Tyyli on vaihtelevampi tilanteiden mukaan. En kuitenkaan liiku kaupugilla verkkareissa, mutta en taas viritä itseäni viimeisen päälle lähikauppaan.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta nyt pitää taas mennä Joo, vaikuttaa siltä, että tämän palstan miehet tuntee aika omituisia suomalaisia naisia. Taitaa tuommoisilla miehillä lapsuuden kotiolotkin olleet aika ankeat ja viha naisia kohtaan onkin vihaa omaa äitiä kohtaan. Mut enivei, mikä ihmeen juttu tuo nyt on, että ulkomaalainen nainen kokkaa, pitää kodin siistinä ja niin pois päin.

Ei meilläkään missään sikolätissä asuta vaikka suomalainen nainen olenkin! Sisutaminen ja kodin puhtaanapito on kivaa kuin myös ruuanlaitto. Ja mukavaa miestäkin on ihana hemmotella ja helliä; mitään kiittämätöntä persläpeä en kyllä lähtisi paapomaan, mutta jokainen tavallaan. Ei niin, nauru raikaa ja votka virtaa. Ei varmaan, kun ne kaikkien muittenkin taitojen lisäksi, joka ikinen iikka, ovat huumorintajuisempia, hauskempia jne. Itse ainakin tunnen venäläisiä naisia, yksi työkaverina, mukava, mutta hiton tosikko ja sisäänpäisulkeutunut.

On suomalaisen miehen kanssa liitossa, mutta on nyt lähdössä ensin Brasseihin ja kesällä Afrikkaan yksin, ei ole vielä kertonut ukolleen ja yrittää nyt hieman lämmitellä sitä jäpykkää jotenkin.

Kyllä on huomaavaista niin lämminsydämmistä, että Olin vastannut kirjoitukseesi, mutta joku kumma deletointi täällä on käynnissä. Onko peräti seriffin puolesta vai näitten itkupillimiesten puolesta. Muuten täällä saa haukkua suomalaisia naisia kypällä, mutta jos ja kun puututaan siihen tai sanotaan mielipiteitä vaikka venäläisisitä naisista ja suomalaisista miehistä, niin deletointi käynnistyy.

Eikö palsta olekkaan kaikille vapaan sanan palsta? Niin, olin vain sanomassa, että ihmetyttää todellakin tollanen suomalaisten naisten mollaaminen ja vertaaminen milloin minkäkin maalaisiin naisiin. Kyllä ne kädentaidot sun muut keittotaidot ovat hallussa meilläkin eikä vaan ole minkään tietyn kansallisuuden käsissä.

Mielipiteet ap tuli sanottua sen perusteella miten hän kirjoittaa ja suomalaisten naisten mollaaminenhan se siinäkin on pääasia. Itse ainakin olen nainen ja kaikki tuntemani naiset äitiäni myöten. Kannattaisi varmaan miettiä omaa miehekkyyttään. Oikeat ja aidot kunnon miehet eivät piipitä täällä ja hauku oman maansa naisia. Enemmänkin kuulostaa homomaiselta touhulta. Minulla on venäläinen mies, joka on komea, älykäs, kohtelias, todellinen herrasmies, kun vertaa suomalaiseen mieheen.

Hyvin toimeentuleva, joten "luuseri" nimityksesi meni nyt vähän vikaan. Hänellä taas oli aikaisemmin venäläinen tyttöystävä, joka oli kylmä ja laskelmoiva materialisti, jolle raha oli "number one". En ole koskaan ajatellut, että "tasoero" olisi suurempi, kuin missään muualla! Ehkä katselen asiaa naisen silmin, ja esim mieheni ystäväpiirissä on monia hyviä tyyppejä; kivannäkoisiä, huumorintajuisia, tavallisia miehiä, ei luusereita.

Ymmärrän kyllä, että tarkoituksesi oli mollata suomalaista naista, ja ylistää venäläistä, mutta "naiset ovat huipputasoa ja miehet todellisia luusereita En minäkään ole ruma ja tuulipuvussa, vaikka olen suomalainen.

Mietityttää että minkä ikäiset puhuvat naisen hankkimisesta No jaa onnea aloittajalle varmaan ihan hyvä suhde teillä kun et pahemmin sortunut tyypillisiin dikotomioihin etsiessäsi oikeutusta suhteellesi Ja kukas ne kaikki venäläiset juopot, huligaanit ja ongelmaihmiset kasavattaa ja mistäs ne katulapset syntyvät jos ei venäläisestä kohdusta.

Pitäisi vähän pysyä realiteeteissa noitten desanttienkin kanssa. Hieno artikkeli ja olen samaa itsekin miettinyt, itse asiassa jopa yhden tavannut mutta meidän kemiat ei olleet samalla aaltopituudella, vaikka oikein mukava nainen onkin. Onko kokemusta näistä Venäläisistä nettisivuista? En viitsisi ihan umpimähkään maksaa noita maksuja vaan joidenkin kokemuksista mielelläni kuulisin. Ensin maksu ja sitten teelle Pietariin? Varmasti tusina muitakin sivuja joten onko kokemusta näistä?

Ja kiitos hyvästä keskustelun avauksesta! Vaikka olen suomalainen, ajatelkaa! Mitä vikaa suomalaisissa naisissa muka on? Missä muka häviämme venakoille?? Olen ollut naimisissa nyt n 2 vuotta Venäläisen naisen kanssa. Ensimmäinen vuosi oli tosi vaikea mutta nyt menee jo paremmin. Oisin Suomestakin naisen saanut mutta rakastuin 'naapurin' tyttöön.

Hän on hyvä vaimo, ahkera, laittautuu aina kauniiksi, tekee töitä paljon, mutta on myös hyvin temperamenttinen ja kiivasluonteinen välillä. Moro Luvin juuri tätä palstaa ja haluaisin kysyä pari kysymystä, jotka tulee seuraavaksi. Tatjaana tulee seuraavaksi myös tähän huusholliin!! Se on kumma tässä maassa jos olet rehellinen ja kunnollinen toiselle niin paskaa tulee niskaan ja mitään kunnioitusta ei ole toista kohtaan. Tehdään mitä itseensä huvittaa vaikka loukkais toista hyvinki verisesti ja vittuillaan viel päälle.

Kyllä haluan itselleni sellaisen naisen joka kunnioittaa yhtä lailla suhdetta kun minäkin. Eikä haittaa yhtään venäläisten upea ulkomuotokaan mutta se ei ole mun päätökseni pointti vaan taito ja halu hoitaa sitä suhdetta on tärkein. Varmasti on suomessakin hyviä naisia, mutta selkeä vähemmistö on tällaisia ja parempi mahdollisuus sellaseen tuntuu olevan kohdata muualla kun täällä.

Muutama vuosi menee ihanasti. Sit alkaa tyttö vaatimaan enempi ja enempi. Sit loppuu rahat ja siinä samalla rakkaus. Näitä kokemuksia on varmasti monella muullakin täällä meidän maassa. Jos naiseus mitataan sillä tavalla, en sitten ole naisellinen. Tuli vain mieleen kun monesti miehet suosivat venäläistä naista vain heidän anteliaan puketumisen vuoksi.

Ottamatta sen enempää kantaa käytyyn keskusteluun Suora lainaus aloittajan tekstistä, joka hieman laittoi miettimään: Niin, että äitiä hakevat itselleen. No mikäs siinä, ottakaa anopit matkaan niin teillä on oma salainen poliisi omasta takaa. Vai pitäisi vielä miehelle jokskin äidiksi ryhtyä? Sellasta se oli noiden suomalaisukkojen kanssa kun piti miehen paskaset vaatteet kerätä lattialta kun ei osannut omatoimisesti viedä niitä pyykkikoriin eikä osannut ottaa ruokaalaan pöydältä vaan sekin piti laittaa lautasella.

Sydämestäni toivon, että saat elää onnellisena vaimosi kanssa. Ihmettelen kuitenkin miksi sinun viestistäsi onnestasi huolimatta välittyy pientä katkeruutta.

Ei millään jaksais enää tätä samaa juttua Ethän sinä edes osaa kirjoittaa. Taas joku iivana kohottamassa itsetuntoaan haukkumalla muita tai sitten joku KELAN asiakas joka on löytänyt Tatjaanan. Itselleni on kuule noin 6 miljoonaa euroa pankkitilillä. Sillä rauhalla voisin nussia lähes kaikki Murmanskin ja Pietarin naiset. Oli mielenkiintoista lukea, mitä suomalaiset ajattelevat venäläisistä naisistä, koska itse asun Venäjällä. Miksi venäläiset odottavat lahjoja ja rahaa miehiltä?

Luultavasti koska venäläisnaiset toistaseksi vielä muistavat, että parisuhteissa ensiksi on mies ja nainen eikä tasa-arvosia kumppaneja. Ja miehen pitää voittaa nainen. Ja sitä varten nainen tarvitsee hakkailua. Aikoja sitten on tietty, että mies arvostaa vain sitä, mitä hän saada vaivoin, mihin hän panee oma aika ja raha. Sitten suhteilla on enemmän mahdollisuutta olla pitkiä. Sen lisäksi Venäjällä — varmaan enemmän, kuin muissa Eurooppan maissa — säilyy tapa, kun perheen pää on kuitenkin mies.

Valitettavasti vapaus ja tasa-arvoisuus parisuhteissa siirtyvät eräät rajat. Nykyään sekä miehet että naiset liian helposti tapaavat ja edes hankkivat lapset ja samaa helposti eroavat. Miksi usein venäläisnainen ei ole äiti lapselleen vaan myös aviomiehelleen?

Ehkä se on itsensä uhraaminen? Miksi venäläisnaiset etsivat aviomihiä ulkomailta? Joku ymmärtää, että esimerkiksi Suomessa sosiaallinen tuki on parempi. Voit olla edes työtön tai yksinhuoltajaäiti 1, 2 tai 3 lasta kanssa mutta et tule kodittomaksi ja et kuoli nälkään Ja joku etsii omaa puoliskoansa, koska ei kukaan tiedä missä se on. Kerrohan kun kerran venäjällä asut, miten paljon venäläisnaiset tietävät ulkomaailman menosta yleensäkään?

Välillä tullut sellainen käsitys, että aika eristyksissä ovat ulkomaailmasta. Tuleeko siellä miten paljon median toimesta uutisia ulkomailta ja tuleeko televisiosta miten paljon ohjelmia muualta kuin venäjältä ja entäs soittaako radio miten paljon ulkomaista musiikkia ym?? Kyllähän mekin ollaan hyvin tietoisia vaikkapa yhdysvaltojen asioista median ansiosta ja ei tarvii niin sanotusti mututuntumalla arvuutella onko siellä ihmisten asema ja asiat paremmin kuin täällä. Onko venäjällä internet miten yleinen ihan tavallisten ihmisten tasolla?

Satuin lukemaan pikkuisen tätä tekstiketjuja ja haluaisin vastata kysymykseesi. Seuraan venäläisiä uutisia aika usein ja käyn itse Venäjällä. Nyt kirjoitan suuresta osasta venäläisistä, jotka ei asu Moskovassa. Moskovassa on oma korkea elintaso ja se on niin kuin oma valtio keskellä Venäjä. Eli suuri osa ihmisistä seuraa maailman menoa telkkarista. Venäjä on suuri ja Venäjän sisäisiä uutisia on suurin osa.

Suurin osa tuntemani venäläisistä ei ole edes paljon kiinnostanut ulkomaailmasta. Kyllä amerikkalaisia elokuvia siellä katsellaan yhtä paljon kuin täälläkin, varmaan enemmänkin, huomasin että elokuvatarjonta telkkarista on paljon runsaampaa kuin täällä. Venäläiset perus tv-kanavat näyttävät aina jotakin kiva: Monet tuntemani venäläiset eivät tunne paljon amerikkalaisia näyttelijöitä nimeltään, mutta ulkonäöltään kyllä.

Venäjällä on sen sijaan niin paljon omia julkkiksia että kansa muistaa niiden nimet ja se riittää Ulkomaalaista musiikkia soitellaan, varsinkin nuoret tykkäävät, mutta venäläistä musiikkiakin on aika paljon ja myös hyvää: Yhdysvaltojen asiat eivät kiinnosta keskivertovenäläistä.

Oma politiikka on tärkeämpää. Internet yleistynyt viime vuosina huima vauhtia ja tuntemallani vähän enemmän keskituloisilla venäläisillä siitä on nyt.

Tietysti monilla köyhemmillä siitä ei vielä ole. Mutta mediasta saa paljon tietoa. Moskovassa on asiat toisin, siinä on elintaso paljon parempi ja se on kun eri maa maan sisällä. Venäjällä on niin paljon omaa kulttuuria, media jne. Amerikassakin ei paljon ole kiinnostusta muu maailma kohden. Itse asun myös Venäjällä, ja olen kaikesta samaa mieltä. Suomalaisilla on hyvin virheellinen käsitys Venäjästä ja venäläisistä. Internet on myös Venäjällä hyvin laajalti levinnyt - itse en tiedä yhtäkään venäläistä, jolla ei olisi tietokonetta ja nettiä lukuunottamatta muutamia vanhuksia.

Tietokoneet ovat tietty keskivertovenäläiselle kalliimpia kuin suomalaiselle, mutta hyvän nettiyhteyden saa nykyään ruplalla, eli viidellä eurolla.

Ja kyllä, Moskova on aivan kuin erillinen maa Venäjän sisällä. Sanoisin, että Moskovassa elintaso on jo sama kuin Suomessa, plus, mahdollisuudet todella hyvään elintasoon ovat huomattavasti suuremmat kuin Suomessa. Muu Venäjä onkin asian erikseen.

Koko massa olikin vuoden lopulla vain 23 miljoonaa tietokonetta joten ei noista kovin moneen perheeseen enää riitä kun luvusta otetaan päältä pois firmojen tietokoneet. Olen 'Venäjä vastaus' viestin kirjoittaja. Kyllä se on totta että netti ei ole vielä kaikilla, monethan venäläiset ovat köyhiä. Onneksi elintaso koko ajan nousee. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Tosiaan, ensinnäkin olisi mukava nähdä tuo virallinen teknologiaraportti.

Siihen voit varmaankin antaa linkin? Koska voin kyllä ihan varmuudella sanoa, että enemmän kuin 12 miljoonaa venäläistä käyttää internetiä. Minulle on yhdentekevää käyttävätkö he internetiä kotona köllötellen, töissä, yliopistolla tai koulussa tai vaikkapa nettikahvilassa. Aika oudolta kuullostaa, jos asut venäjällä, ja väität ettet tunne ketään jolla ei olisi internettiä. Itse olen käynyt lukuisia kertoja venäjällä ja minulla on monia ystäviä siellä. Monellakaan heistä ei ole mahdollista käyttää internettiä.

Isoissa kaupungeissa Pietari ja Moskova yms. Oletkohan joskus käynyt esim. Sortavala, lahdenpohja, Kurkijoki, Viipuri linjalla tutustumassa? Ei ole internet kaikkien saatavilla. Minusta taas on hyvin outoa se, että väität, että sinulla on monia venäläisiä, joista monella ei ole mahdollisuutta käytää internettiä.

En kyllä ole missään vaiheessa väittänyt, että netti olisi jokaisen venäläisen saatavilla, vaan että omien tuttavieni saatavilla se on. Ihmetyttää vain, että keitä nuo ystäväsi ovat, joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta käyttää internetiä.

Eivät ainakaan nuoria tai opiskelijoita ilmeisestikään En ole käynyt Sortavalassa, Lahdenpohjassa, Kurkijoella enkä Viipurissa tutustumassa. Sen sijaan olen tutustunut aiheeseen Pietarissa, Moskovassa, Tverissä, Nizhny Novgorodissa, Izhevskissa, Cheboksaryssa, Kazanissa, Jekaterinburgissa, ja monissa alueiden pikkukaupungeista.

Mielestäni on hieman huono lähteä puhumaan internetin saatavuudesta, jos kokemusta on pelkästään YHDELTÄ alueelta, joka sattuu olemaan yksi Venäjän köyhimmistä vieläpä. Helsingin väkiluku alle asukasta , ja monen monta muuta miljoonaa Helsingin kokoisissa "pikkukaupungeissa", joten mielestäni se on ihan hyvä ottaa huomioon.

Juu, varmasti on alueita maaseudulla ja pikkukylissä, joissa internetiä ei ole mahdollista käyttää, mutta aika harva sellaisissa paikoissa loppujen lopuksi asuu ja vaikka heitäkin olisi joitain miljoonia, niin Venäjän väestön huomioon ottaen se vähemmistö on hyvin pieni. Edelleenkään en yritä sanoa, että KAIKILLA venäläisillä on netti, mutta omilla tuttavillani se sattuu olemaan, ja olen kyllä sitä mieltä, että se Venäjällä yleisesti on hyvin laajalti levinnyt, vaikkei sitä kaikilla kotona käytettävissä olisikaan.

Tietenkään tilannetta ei edelleenkään voi verrata Suomeen, missä netti taas on suurimmalla osalla käytössä kotona sekä työssä. Laita vaikka aluksi lapsikuolleisuus luvut Moskovasta. Sitten vaikka katulasten määrä. Että oikein internetti, wau. Jos tajuaisit että internetiin ei tarvita puhelinlinjaa ihmeempää asiaa, ymmärtäisit ettei ookaan niin kova juttu. Nimittän samaa ikäluokkaa olevista suomalaisnainsista jotka ilmoittavat olevansa eronneita näkee jo päältä miksi he ovat eronneet.

Tyyli on vaihtelevampi tilanteiden mukaan. En kuitenkaan liiku kaupugilla verkkareissa, mutta en taas viritä itseäni viimeisen päälle lähikauppaan.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta nyt pitää taas mennä Joo, vaikuttaa siltä, että tämän palstan miehet tuntee aika omituisia suomalaisia naisia. Taitaa tuommoisilla miehillä lapsuuden kotiolotkin olleet aika ankeat ja viha naisia kohtaan onkin vihaa omaa äitiä kohtaan.

Mut enivei, mikä ihmeen juttu tuo nyt on, että ulkomaalainen nainen kokkaa, pitää kodin siistinä ja niin pois päin. Ei meilläkään missään sikolätissä asuta vaikka suomalainen nainen olenkin! Sisutaminen ja kodin puhtaanapito on kivaa kuin myös ruuanlaitto. Ja mukavaa miestäkin on ihana hemmotella ja helliä; mitään kiittämätöntä persläpeä en kyllä lähtisi paapomaan, mutta jokainen tavallaan. Ei niin, nauru raikaa ja votka virtaa. Ei varmaan, kun ne kaikkien muittenkin taitojen lisäksi, joka ikinen iikka, ovat huumorintajuisempia, hauskempia jne.

Itse ainakin tunnen venäläisiä naisia, yksi työkaverina, mukava, mutta hiton tosikko ja sisäänpäisulkeutunut. On suomalaisen miehen kanssa liitossa, mutta on nyt lähdössä ensin Brasseihin ja kesällä Afrikkaan yksin, ei ole vielä kertonut ukolleen ja yrittää nyt hieman lämmitellä sitä jäpykkää jotenkin. Kyllä on huomaavaista niin lämminsydämmistä, että Olin vastannut kirjoitukseesi, mutta joku kumma deletointi täällä on käynnissä. Onko peräti seriffin puolesta vai näitten itkupillimiesten puolesta.

Muuten täällä saa haukkua suomalaisia naisia kypällä, mutta jos ja kun puututaan siihen tai sanotaan mielipiteitä vaikka venäläisisitä naisista ja suomalaisista miehistä, niin deletointi käynnistyy.

Eikö palsta olekkaan kaikille vapaan sanan palsta? Niin, olin vain sanomassa, että ihmetyttää todellakin tollanen suomalaisten naisten mollaaminen ja vertaaminen milloin minkäkin maalaisiin naisiin.

Kyllä ne kädentaidot sun muut keittotaidot ovat hallussa meilläkin eikä vaan ole minkään tietyn kansallisuuden käsissä. Mielipiteet ap tuli sanottua sen perusteella miten hän kirjoittaa ja suomalaisten naisten mollaaminenhan se siinäkin on pääasia. Itse ainakin olen nainen ja kaikki tuntemani naiset äitiäni myöten. Kannattaisi varmaan miettiä omaa miehekkyyttään. Oikeat ja aidot kunnon miehet eivät piipitä täällä ja hauku oman maansa naisia. Enemmänkin kuulostaa homomaiselta touhulta.

Minulla on venäläinen mies, joka on komea, älykäs, kohtelias, todellinen herrasmies, kun vertaa suomalaiseen mieheen. Hyvin toimeentuleva, joten "luuseri" nimityksesi meni nyt vähän vikaan. Hänellä taas oli aikaisemmin venäläinen tyttöystävä, joka oli kylmä ja laskelmoiva materialisti, jolle raha oli "number one".

En ole koskaan ajatellut, että "tasoero" olisi suurempi, kuin missään muualla! Ehkä katselen asiaa naisen silmin, ja esim mieheni ystäväpiirissä on monia hyviä tyyppejä; kivannäkoisiä, huumorintajuisia, tavallisia miehiä, ei luusereita. Ymmärrän kyllä, että tarkoituksesi oli mollata suomalaista naista, ja ylistää venäläistä, mutta "naiset ovat huipputasoa ja miehet todellisia luusereita En minäkään ole ruma ja tuulipuvussa, vaikka olen suomalainen.

Mietityttää että minkä ikäiset puhuvat naisen hankkimisesta No jaa onnea aloittajalle varmaan ihan hyvä suhde teillä kun et pahemmin sortunut tyypillisiin dikotomioihin etsiessäsi oikeutusta suhteellesi Ja kukas ne kaikki venäläiset juopot, huligaanit ja ongelmaihmiset kasavattaa ja mistäs ne katulapset syntyvät jos ei venäläisestä kohdusta. Pitäisi vähän pysyä realiteeteissa noitten desanttienkin kanssa.

Hieno artikkeli ja olen samaa itsekin miettinyt, itse asiassa jopa yhden tavannut mutta meidän kemiat ei olleet samalla aaltopituudella, vaikka oikein mukava nainen onkin. Onko kokemusta näistä Venäläisistä nettisivuista? En viitsisi ihan umpimähkään maksaa noita maksuja vaan joidenkin kokemuksista mielelläni kuulisin.

Ensin maksu ja sitten teelle Pietariin? Varmasti tusina muitakin sivuja joten onko kokemusta näistä? Ja kiitos hyvästä keskustelun avauksesta!

Vaikka olen suomalainen, ajatelkaa! Mitä vikaa suomalaisissa naisissa muka on? Missä muka häviämme venakoille?? Olen ollut naimisissa nyt n 2 vuotta Venäläisen naisen kanssa. Ensimmäinen vuosi oli tosi vaikea mutta nyt menee jo paremmin. Oisin Suomestakin naisen saanut mutta rakastuin 'naapurin' tyttöön. Hän on hyvä vaimo, ahkera, laittautuu aina kauniiksi, tekee töitä paljon, mutta on myös hyvin temperamenttinen ja kiivasluonteinen välillä.

Moro Luvin juuri tätä palstaa ja haluaisin kysyä pari kysymystä, jotka tulee seuraavaksi. Tatjaana tulee seuraavaksi myös tähän huusholliin!! Se on kumma tässä maassa jos olet rehellinen ja kunnollinen toiselle niin paskaa tulee niskaan ja mitään kunnioitusta ei ole toista kohtaan. Tehdään mitä itseensä huvittaa vaikka loukkais toista hyvinki verisesti ja vittuillaan viel päälle.

Kyllä haluan itselleni sellaisen naisen joka kunnioittaa yhtä lailla suhdetta kun minäkin. Eikä haittaa yhtään venäläisten upea ulkomuotokaan mutta se ei ole mun päätökseni pointti vaan taito ja halu hoitaa sitä suhdetta on tärkein. Varmasti on suomessakin hyviä naisia, mutta selkeä vähemmistö on tällaisia ja parempi mahdollisuus sellaseen tuntuu olevan kohdata muualla kun täällä. Muutama vuosi menee ihanasti. Sit alkaa tyttö vaatimaan enempi ja enempi.

Sit loppuu rahat ja siinä samalla rakkaus. Näitä kokemuksia on varmasti monella muullakin täällä meidän maassa.

Jos naiseus mitataan sillä tavalla, en sitten ole naisellinen. Tuli vain mieleen kun monesti miehet suosivat venäläistä naista vain heidän anteliaan puketumisen vuoksi. Ottamatta sen enempää kantaa käytyyn keskusteluun Suora lainaus aloittajan tekstistä, joka hieman laittoi miettimään: Niin, että äitiä hakevat itselleen.

No mikäs siinä, ottakaa anopit matkaan niin teillä on oma salainen poliisi omasta takaa. Vai pitäisi vielä miehelle jokskin äidiksi ryhtyä?

Sellasta se oli noiden suomalaisukkojen kanssa kun piti miehen paskaset vaatteet kerätä lattialta kun ei osannut omatoimisesti viedä niitä pyykkikoriin eikä osannut ottaa ruokaalaan pöydältä vaan sekin piti laittaa lautasella. Sydämestäni toivon, että saat elää onnellisena vaimosi kanssa. Ihmettelen kuitenkin miksi sinun viestistäsi onnestasi huolimatta välittyy pientä katkeruutta. Ei millään jaksais enää tätä samaa juttua Ethän sinä edes osaa kirjoittaa.

Taas joku iivana kohottamassa itsetuntoaan haukkumalla muita tai sitten joku KELAN asiakas joka on löytänyt Tatjaanan. Itselleni on kuule noin 6 miljoonaa euroa pankkitilillä. Sillä rauhalla voisin nussia lähes kaikki Murmanskin ja Pietarin naiset. Oli mielenkiintoista lukea, mitä suomalaiset ajattelevat venäläisistä naisistä, koska itse asun Venäjällä. Miksi venäläiset odottavat lahjoja ja rahaa miehiltä? Luultavasti koska venäläisnaiset toistaseksi vielä muistavat, että parisuhteissa ensiksi on mies ja nainen eikä tasa-arvosia kumppaneja.

Ja miehen pitää voittaa nainen. Ja sitä varten nainen tarvitsee hakkailua. Aikoja sitten on tietty, että mies arvostaa vain sitä, mitä hän saada vaivoin, mihin hän panee oma aika ja raha. Sitten suhteilla on enemmän mahdollisuutta olla pitkiä. Sen lisäksi Venäjällä — varmaan enemmän, kuin muissa Eurooppan maissa — säilyy tapa, kun perheen pää on kuitenkin mies.

Valitettavasti vapaus ja tasa-arvoisuus parisuhteissa siirtyvät eräät rajat. Nykyään sekä miehet että naiset liian helposti tapaavat ja edes hankkivat lapset ja samaa helposti eroavat. Miksi usein venäläisnainen ei ole äiti lapselleen vaan myös aviomiehelleen? Ehkä se on itsensä uhraaminen? Miksi venäläisnaiset etsivat aviomihiä ulkomailta? Joku ymmärtää, että esimerkiksi Suomessa sosiaallinen tuki on parempi. Voit olla edes työtön tai yksinhuoltajaäiti 1, 2 tai 3 lasta kanssa mutta et tule kodittomaksi ja et kuoli nälkään Ja joku etsii omaa puoliskoansa, koska ei kukaan tiedä missä se on.

Kerrohan kun kerran venäjällä asut, miten paljon venäläisnaiset tietävät ulkomaailman menosta yleensäkään? Välillä tullut sellainen käsitys, että aika eristyksissä ovat ulkomaailmasta. Tuleeko siellä miten paljon median toimesta uutisia ulkomailta ja tuleeko televisiosta miten paljon ohjelmia muualta kuin venäjältä ja entäs soittaako radio miten paljon ulkomaista musiikkia ym??

Kyllähän mekin ollaan hyvin tietoisia vaikkapa yhdysvaltojen asioista median ansiosta ja ei tarvii niin sanotusti mututuntumalla arvuutella onko siellä ihmisten asema ja asiat paremmin kuin täällä. Onko venäjällä internet miten yleinen ihan tavallisten ihmisten tasolla? Satuin lukemaan pikkuisen tätä tekstiketjuja ja haluaisin vastata kysymykseesi. Seuraan venäläisiä uutisia aika usein ja käyn itse Venäjällä.

Nyt kirjoitan suuresta osasta venäläisistä, jotka ei asu Moskovassa. Moskovassa on oma korkea elintaso ja se on niin kuin oma valtio keskellä Venäjä. Eli suuri osa ihmisistä seuraa maailman menoa telkkarista. Venäjä on suuri ja Venäjän sisäisiä uutisia on suurin osa. Suurin osa tuntemani venäläisistä ei ole edes paljon kiinnostanut ulkomaailmasta. Kyllä amerikkalaisia elokuvia siellä katsellaan yhtä paljon kuin täälläkin, varmaan enemmänkin, huomasin että elokuvatarjonta telkkarista on paljon runsaampaa kuin täällä.

Venäläiset perus tv-kanavat näyttävät aina jotakin kiva: Monet tuntemani venäläiset eivät tunne paljon amerikkalaisia näyttelijöitä nimeltään, mutta ulkonäöltään kyllä. Venäjällä on sen sijaan niin paljon omia julkkiksia että kansa muistaa niiden nimet ja se riittää Ulkomaalaista musiikkia soitellaan, varsinkin nuoret tykkäävät, mutta venäläistä musiikkiakin on aika paljon ja myös hyvää: Yhdysvaltojen asiat eivät kiinnosta keskivertovenäläistä.

Oma politiikka on tärkeämpää. Internet yleistynyt viime vuosina huima vauhtia ja tuntemallani vähän enemmän keskituloisilla venäläisillä siitä on nyt. Tietysti monilla köyhemmillä siitä ei vielä ole. Mutta mediasta saa paljon tietoa. Moskovassa on asiat toisin, siinä on elintaso paljon parempi ja se on kun eri maa maan sisällä.

Venäjällä on niin paljon omaa kulttuuria, media jne. Amerikassakin ei paljon ole kiinnostusta muu maailma kohden. Itse asun myös Venäjällä, ja olen kaikesta samaa mieltä. Suomalaisilla on hyvin virheellinen käsitys Venäjästä ja venäläisistä.

Internet on myös Venäjällä hyvin laajalti levinnyt - itse en tiedä yhtäkään venäläistä, jolla ei olisi tietokonetta ja nettiä lukuunottamatta muutamia vanhuksia. Tietokoneet ovat tietty keskivertovenäläiselle kalliimpia kuin suomalaiselle, mutta hyvän nettiyhteyden saa nykyään ruplalla, eli viidellä eurolla.

Ja kyllä, Moskova on aivan kuin erillinen maa Venäjän sisällä. Sanoisin, että Moskovassa elintaso on jo sama kuin Suomessa, plus, mahdollisuudet todella hyvään elintasoon ovat huomattavasti suuremmat kuin Suomessa. Muu Venäjä onkin asian erikseen.

Koko massa olikin vuoden lopulla vain 23 miljoonaa tietokonetta joten ei noista kovin moneen perheeseen enää riitä kun luvusta otetaan päältä pois firmojen tietokoneet. Olen 'Venäjä vastaus' viestin kirjoittaja. Kyllä se on totta että netti ei ole vielä kaikilla, monethan venäläiset ovat köyhiä. Onneksi elintaso koko ajan nousee. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Tosiaan, ensinnäkin olisi mukava nähdä tuo virallinen teknologiaraportti. Siihen voit varmaankin antaa linkin? Koska voin kyllä ihan varmuudella sanoa, että enemmän kuin 12 miljoonaa venäläistä käyttää internetiä. Minulle on yhdentekevää käyttävätkö he internetiä kotona köllötellen, töissä, yliopistolla tai koulussa tai vaikkapa nettikahvilassa. Aika oudolta kuullostaa, jos asut venäjällä, ja väität ettet tunne ketään jolla ei olisi internettiä.

Itse olen käynyt lukuisia kertoja venäjällä ja minulla on monia ystäviä siellä. Monellakaan heistä ei ole mahdollista käyttää internettiä. Isoissa kaupungeissa Pietari ja Moskova yms. Oletkohan joskus käynyt esim. Sortavala, lahdenpohja, Kurkijoki, Viipuri linjalla tutustumassa? Ei ole internet kaikkien saatavilla. Minusta taas on hyvin outoa se, että väität, että sinulla on monia venäläisiä, joista monella ei ole mahdollisuutta käytää internettiä.

En kyllä ole missään vaiheessa väittänyt, että netti olisi jokaisen venäläisen saatavilla, vaan että omien tuttavieni saatavilla se on. Ihmetyttää vain, että keitä nuo ystäväsi ovat, joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta käyttää internetiä. Eivät ainakaan nuoria tai opiskelijoita ilmeisestikään En ole käynyt Sortavalassa, Lahdenpohjassa, Kurkijoella enkä Viipurissa tutustumassa. Sen sijaan olen tutustunut aiheeseen Pietarissa, Moskovassa, Tverissä, Nizhny Novgorodissa, Izhevskissa, Cheboksaryssa, Kazanissa, Jekaterinburgissa, ja monissa alueiden pikkukaupungeista.

Mielestäni on hieman huono lähteä puhumaan internetin saatavuudesta, jos kokemusta on pelkästään YHDELTÄ alueelta, joka sattuu olemaan yksi Venäjän köyhimmistä vieläpä.

Helsingin väkiluku alle asukasta , ja monen monta muuta miljoonaa Helsingin kokoisissa "pikkukaupungeissa", joten mielestäni se on ihan hyvä ottaa huomioon. Juu, varmasti on alueita maaseudulla ja pikkukylissä, joissa internetiä ei ole mahdollista käyttää, mutta aika harva sellaisissa paikoissa loppujen lopuksi asuu ja vaikka heitäkin olisi joitain miljoonia, niin Venäjän väestön huomioon ottaen se vähemmistö on hyvin pieni.

Edelleenkään en yritä sanoa, että KAIKILLA venäläisillä on netti, mutta omilla tuttavillani se sattuu olemaan, ja olen kyllä sitä mieltä, että se Venäjällä yleisesti on hyvin laajalti levinnyt, vaikkei sitä kaikilla kotona käytettävissä olisikaan.

Tietenkään tilannetta ei edelleenkään voi verrata Suomeen, missä netti taas on suurimmalla osalla käytössä kotona sekä työssä. Laita vaikka aluksi lapsikuolleisuus luvut Moskovasta. Sitten vaikka katulasten määrä. Että oikein internetti, wau.

Jos tajuaisit että internetiin ei tarvita puhelinlinjaa ihmeempää asiaa, ymmärtäisit ettei ookaan niin kova juttu. Nimittän samaa ikäluokkaa olevista suomalaisnainsista jotka ilmoittavat olevansa eronneita näkee jo päältä miksi he ovat eronneet. Ovat nimittäin poikkeuksetta niin lässähtäneen näköisiä että ilmanmuuta se on syy miksi miehet ovat heidät jättäneet ja jos vaurastuneet niin ovat vaihtaneet nuorempaan.

Mallichattailijasaiteilla on myös paljon venäläisiä naisia, ja jotkut heistä ovat aivan mahdottoman hyvän näköisiä. Se lie selvä että he eivät enää edusta mitään tyypillistä vnäläisnaista. Aina puhutaan siitä miten pitkäsääriset naiset ovat kauneita. Minusta tämä on vähän hämmentävä sikäli että minusta ei niinkään pitkäsäärinen nainen ole se kaunein vaan sellainen jolla on vähän pidemmän näköiset reidet kuin sääret, tai paremminkin niin että ne reidet ja perse on sopivasti yhtä niin että reidet näyttävät vähän pitkiltä.

Sääret pitää olla hyvän näköiset mutta jos liian pitkät niin ei enää näytä naiselliselta. Naisethan käyttävät kuitenkin korkeapohjaisia platform kenkiäkin jotka korostavat säärten pituutta. Naisen perse ei saa olla paljon hartioita leveämpi mutta ei myöskään hartioita kapeampi. Rinnat eivät saa olla mitkään superutareet vaan hyvän näköiset ja sopivan kokoiset. Niin ja ei pidä unohtaa kasvojen kauneutta. Oikeastaan suurin ongelma nyt tuntuu olevan löytää ainakaan netin kautta kirjoittelukumppaniksi aitoa venäläistä tyttöä!!

Tuntuvat suurin osa olevan näitä huijareita ja taitaapi kaikki deittipalstatkin olla joko huijareiden ylläpitämiä tai ainakin ovat vallanneet ne aika tehokkaasti. Huijaus on maailmanlaajuista, Australiassa ym. Aasiassa, jossa myös naisia huijataan, mutta näillä taas ei ole paljon fyrkkaa. Suosittelisin lämpimästi matkustelua Venäjällä. Herätys, totuus ei löydy netin deittipalstoilta. Minä asun Venäjällä, ja olen myös matkustellut paljon ympäri Venäjää, Uskallanpa väittää, etä todennäköisesti huomattavasti enemmän kuin sinä.

Ja voin sanoa, että kyllä venäläiset huomattavasti enemmän näkevät vaivaa ulkonäkönsä eteen kuin suomalaiset. Sekä miehet että naiset. Mistä näitä kannattaisi etsiä? Olisiko antaa jotain venäläistä deittisivustoa tai vastaavaa?

Venäläisiä löytyy Venäjältä,kongolaisia Kongosta, argentiinalaisa Argentiinasta. Mene etsimään vaan ja jos jäät sille tielle niin molempien maiden älykkyysosamäärä nousee, vissiin. Eli sain tuossa sähköpostin jokusen aikaa sitten Venäläiseltä naiselta.

En ole melkein minnekkään sivustolle edes jäsenenä. En käy katselemassa naisia netin välityksellä, en Suomesta enkä Venäjältäkään. Kysyin mistä sai minun tiedot niin vastaus "Pari ystävää töissä virastossa Olihan siellä asiallinen kuva hänestä. Kertoi itsestään lyhkäisesti ja ensimmäisessä viestissä totesi heti, että jos harmittaa kun hän lähettää viestin minulle niin kerro, lopetan heti pyynnöstäsi.

Saanko laittaa sinulle viestiä? Tähän väliin kirjoitan hieman omaa taustaa jos jotaki ees kiinnostaa , eli olen ollut kerran naimisissa ja ensimmäisen kerran havahduin häissä kun ex-vaimoni kaverit pitivät sketsi sarjan. Muutama lainaus "Hyvä kun löysit tuollaisen miehen" "Sillä on rahaa ja sinun ei tarvitse enää ikinä tehdä töitä" "Sillä on Bemarikin" Tuo hämmästyttää jos naisia kiinnoistais oikeesti joku auta taikka Bemari auto kyl oli itseni mielestä hieno ja kiva ajella "Elämäsi on muuttumassa ihanteeksi kun saat olla kotona ja harrastaa yksin jne" No selvisihän tääkin sit myöhemmin mulle, kun hain avioeroa.

Liiton loppu oli aivan kauhea joten silloin en halunnut ajatella kyseistä henkilöä. Tämä nainen tosissaan jäi kotiin ja pisti kaikki omat tulonsa jonnekkin ja en tänä päivänäkään tiedä minne eikä enää kiinnostakkaa, ihmeellistä vain Olen ollut todella antelias ihminen lapsenakin tein ihan outoja juttuja Tätä exäni käytti ja haukkui Aikuisten oikeasti minua tein mitä tahansa.

Jos hän pyysi tekemään jotain niin tein sen aina väärin Tämäkin söi itsetuntoa kun sukulaisetkaan ei luottanut minuun Minulla oli tuolloin firma ja en halunnut työntekijöideni jäädä puille paljaille jos vaimoni saattaaa minut pöpilään.

Niin odotin, että kaikki löytää uudet työpaikat ja lopetin firman. Tämä oli suuri kolahdus exälle. Tienasin siltikin enemmän kuin normaali palkkatyössä käyvä ihminen.

Mulla oikeesti loppus rahat tähän naiseen. Huomasin, että kyllä se vaan oli rahan perään ja niin on kaikki kaveritkin sanonut, miehet sekä naiset. Kaikkea en halua kertoa mitä hän teki minulle, mutta en tällä viestilläni jaottele naisia joihinkin luokkiin yhden naisen käyttäytymisen vuoksi.

Osa asiasta koskee pelkästään exääni, mutta suurinosa on monessa suomalaisessa naisessa. Tämä on äitini ja en tajua sitäkään. Ja jos ei vieraita tule käymään 2kk aikana ketään niin hän ei laittanut tikkuakaan ristiin kodin siistiksi jättämistä - siis ku mennään Siwaan niin kyllä siinä nyt college housuilla voi mennä - eikä kaupungille nyt tarvii itteään täysin timmiin kuntoon laittaa Mutta se siitä ihmisestä ja niin kuin totesin jo osa koskee vain exääni, mutta suurin osa näistä "ominaisuuksista" löytyy suomityttöistä.

En solvaa naisia, mutta kyllä ihmettelen suuresti. En minäkään maailman siisteintä kotia pidä, mutta jossakin kunnossa joo: D Eli asia pomppasi raiteiltaan, mutta kun nuo tulivat mieleen edellisten kommentoijien sanoista: Ottaaako oikeesti joku nainen yhteyttä näin ja ulkomailta vilpittömästi?

Kyseinen nainen Venäjältä on avoin, aivan erilaista mitä Suomessa. Ex-työkaverini joka oli Venäjältä tullut miespuolinen sanoi muuttavansa takaisin kotimaahansa, koska siellä naiset käyttäytyvät paremmin ja oikeasti on kauniita naisia. Suomessa tulee yhden päivän aikana huoliteltu nainen vastaan ja Venäjällä on toisinpäin ehkä vähän liioittelua tuo loppu Olen nyt ollut tähän tyttöön yhteyksissä varauksella ja mielenkiinnolla odottanut mitkä ovat motiivit.

Vaikuttaa liiankin hyvältä kyseinen henkilö. Oletteko törmännyt näihin ylemmänluokan seksipalvelussa olevia naisia? Näissä vaan on käynyt ku on tavattu nainen niin sitten tulee lauma miehiä ja sanoo, että maksa x-määrä rahaa ja saat naisen ja muutatte heti Suomeen. Sanoivat myös, että lähettäkää joka kuukaausi rahaa heidän tililleen tai nirri lähtee pois. Eli kokemusta tämän luokan toiminnasta? Toivottavasti nyt jokainen nainen ei suutu, mutta nykyään kyllä haluan sanoa oman mielipiteeni ja kuuntelen toisten, mutta en muuta heidän ajatusmaailmaa pakottamalla tätäkin tapahtuu samaan ajatteluun kuin minä.

Kommentoikaa vaan suomiflikat tähän Ja tiedän kyllä Suomestakin näitä todella mukavia vaimoehdokkaita eivät siis ole ainakaan minusta kiinnostuneita huomaavaisia, pitävät kodin siistinä ja urheilevat sekä ovat kauniita, koska pitävät itsestään huolta.

Tuo on vain harmi, että oikeesti nuo on ainakin Suomessa harvinaisia.. No katotaan onko kellekkään muulle sattunut maileja, että onko jonkun firman palkkalaisia houkutteina Anteeksi kirjoitusvirheet sekä paskat lauseen rakenteet..

Aika sekava oli juu juttu, olikohan unta vai mitä, oletkohan Suomessa käynytkään ja suomalaista naista tavnnutkaan niin kuulosti koulutetun desantin jutulta, kuin kirjasta luettu , siis mitä pitää sanoa.

No joo, ehkä et ole suomalaisesta naisesta kovin kiinnostava. Mutta en halua loukata kuten sinä haluat ja se miksi haluat loukata suomalaista naista , no se varmaan on sinun ongelmasi, ei sen kohteen jota loukkaat.

Psykoanalyysi on aina joskus ihan hyvä juttu, ihan noin vaan ystävällisessä mielessä ketään loukkaamatta.

Mutta joskus on hyvä tutkailla ihan sitä omaa sisintä. Mutta kyllä Kalifornian tytöt aina maatuskat voittaa ja Puolassa on maailman kauneimman naiset, ihan oikeasti, siitä ei pääse mihinkään. En ole eelämässäni lukenut yhtään kirjaa, koska vihaan lukemista. Aina kun kirjoitan jotakin niin kirjoitan sitä tahtia mitä aivot ajattelee En ny tiiä kumpaa tarkotit 1 Suomitytöt ei tykkää minusta 2 Mä en tykkää Suomitytöistä 1.

En ikinä halua kehua itseäni vaan paremminki aliarvioida varsinkin toisten ihmisten silmissä. Siis kyllä niitä Suomityttöjä on ollut aika paljon kiinnostuneena minusta 2. Kerroin mitä minulle on tapahtunut ja mitä ystävät ovat kertoneet toisista naisista. Siis ne keskustelut eivät ole olleet mitään Panettelu hetkiä. Ollaan tosissaan ihmetelty miksi asiat on näin ainakin nykyään Juu ja mielipiteitä saa sanoa, mutta en nyt ymmärrä missä kohtaa loukkasin Suomalaisia naisia Tahallisesti?

Jos näin niin kirjoitan päin persettä. Sanon asian lyhyesti, eli olen kaverit myös todennut, että Suomesta on tosi vaikeeta löytää ns. Ja sanoin, että niitä täällä onkin ja speciaalimpiakin on mutta valitettavasti harvakseltaan. No tuohon nyt ei viittinyt kertoo kaikkia huonoja omia puolia, mutta voin luetella nekin: Tää ei ole ylpeilyn aihe, mutta naiset ja työhaastattelijat eli tutkivat ihmisen käyttäytymistä haastiksessa, itsetuntoa ja itsensä tuntemista ovat todella usein sanoneet miksi ihmeessä analysoin itseäni noin paljon ja tarkkaan.

Vastaukseni on, että haluan kehittyä niissä asioissa joissa olen huono, on se sitten käytöstapa tai kirjoitustaito suomi24 palstalle: En tainnut sitä mainita, että Suomessa on myös todella paljon paskoja miehiä itse en voi tuohon vastata itsestäni ja hyviä harvakseltaan Mutta nyt käsittelinkin Venäjä versus Suomi. Venäjälläkin löytyy naisia ja miehiä jotka juovat puoli litraa vodkaa aamupalaksi. Tällä hetkellä olen sinkku ja mielelläni aloittaisin naiseen tutustumisen jos löytäisin vähänkin mistä tykkään ja tietysti että minäkin olisin hänen silmissään kiinnostava.

Eli vaa säälittää "hyvien" naisten vähyys Suomessa. Sitä en ole analysoinut mikä miesrintamalla on. Ei ole koskaan tultu mietittyä. Voi olla prosentit vaikka sama mitä naisilla. Täällä naiset voivat vaikeroida kun kunnon miehiä ei löydy jopa pienillä kriteereillä, tupakoimaton, not alkoholisti, työssäkäyvä ja edes hieman huomiota ja hellyyttä antava mies.

Luulen että voi olla tosi vähissäkin. Sano vaan niin voin kirjoittaa pari palstaa omista huonoista puolista: D Ei olis muuten mullekkaa ketää: D Enkä ookkaa väittäny et kaikki oravat ois paikallaan mun pään sisällä..

Ystävällisin terveisin kaikille naisille ;. D Kyllä aidot naiset ovat naisia: Onnellista kesää sinullekkin uljaan Ritarin kanssa: Hän on omillaan toimeen tuleva nainen, korkeasti koulutettu, mutta ihmisenä aivan mahtava. Ymmärtäväinen, avoin, ei ylpeä vaikka moni olisi. Todella kaunis kuin malli, mutta luonne kuin taivaan enkelin.

On minua 9 vuotta nuorempi, mutta jos vertaa Suomi naisiin niin aivan muuta. Joku läpeensä pantu 40 kymppinen elähtänyt rumilus kuvittelee itsestänsä vaikka mitä. Olen 35 vuotias mies, ja näiltä mummeleilta tuli vain pakkeja, kyllästyin ja tuolla rajantakana olikin eri tilanne noin 25 naiset hyvin kiinnostuneita.

Tietenkin sinun pitää ensin rekisteröityä sivustolle. Ja kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa, joten huolehdi, että teet tämän osion huolella. Otata itsestäsi hyviä kuvia kunnollisella kameralla ei kännykällä otettuja pieniresoluutioisia kuvia. Osoita olevasi todellisuudessa itsevarma ja energinen henkilö. Kirjoita useita kirjeitä suosittelemme Näin saat selville kenen kanssa tunnet olosi mukavaksi ja kuka on kiinnostunut sinusta. Lue meidän vinkkimme miten kirjoittaa ensimmäisen kirjeesi täällä olevalle mahdolliselle venäläiselle morsiamelle.

Viestittele useiden venäläisten naisten kanssa, joista pidät. Katso, vastaavatko he kysymyksiisi ja selvitä tunnetko olosi mukavaksi heidän kanssaan. Tulet saamaan luonnollisen, hyvän suhteen joidenkin tyttöjen kanssa, kun taas toisten kanssa et tiedä mitä sanoa. Anna luonnollisen tunteesi auttaa sinua valitsemaan kenen kanssa viihdyt ja tunnet sopivasi yhteen.

Naisen yleensä pitävät lyhyistä, ystävällisistä kirjeistä. Venäläiset tytöt voivat pelätä, että heille tuotetaan pettymys ja koko homma raukeaa, joten vakuuta heille olevasi vilpitön. Sen jälkeen olen kiertänyt baareja ja juhlia, pitänyt silmät auki.

En ole hassumman näköinen, ja jonkun kerran on yössä onnistanutkin. Deittipalvelun etusivulla on linkki pikarekisteröitymiseen. Se vaatii vain syntymäajan, asuinpaikan ja tiedon, kummasta sukupuolesta on kiinnostunut. Mietin vartin erilaisia vaihtoehtoja. Pitääkö nimessä olla syntymävuosi? Ehkä profiili kertoo sen muutenkin. Päätän esiintyä omalla nimelläni. Mutta kummalla, rehellisesti ensimmäisellä vai ovelasti toisella ristimänimellä? Lauri on simppeli, Pietari mystisempi. Toisaalta naiset sanovat aina hakevansa rehellistä ja luotettavaa miestä.

Ehkä perisuomalainen Lauri toimii paremmin kuin itäisen eksoottinen Pietari. Huomaan klikkaavani muiden profiileista ensimmäisenä auki ne, joissa nainen katsoo suoraan kameraan ja mieluiten hymyilee. Valitsen itsestäni lomakuvan laivan kannelta, jossa levitän käsiä kuin Jack ja Rose Titanicissa ja katson vino hammasrivi välkkyen suoraan kameraan. Isoin haaste on kuitenkin vielä edessä. Kirjoitan ammatikseni, mutta itsensä markkinoiminen ja oman persoonan tiivistäminen puoleentoista tekstiviestiin tuntuu vieraalta.

En haluaisi kaatua kliseisiin ja luetella samoja kuluneita adjektiiveja — luotettava, huumorintajuinen, ulospäinsuuntautunut — kuin kymmenet kilpakosijat. Voin olla yksinäinen, mutta internetissä en ole yksin. Google antaa hakusanalle nettideittailu   osumaa.

Alan liikevaihto on Yhdysvalloissa liki miljardi dollaria, ja Suomessakin toimii jo toistakymmentä deittipalvelua. Luku oli kaksinkertainen verrattuna baarissa tai yökerhossa toisiinsa tavanneisiin. Itsestä pitäisi osata kertoa mahdollisimman positiivisesti, mutta jollain lailla todenmukaisesti. Huumorintajua ja pilkettä silmäkulmasta kuulemma löytyy. Kassu Tampereelta on niin ikään huumorintajuinen, urheilullinen ja pitää musiikista ja elokuvista. Haluaisin kertoa samat asiat kuin Kentauri, Jack ja Kassu, mutta omin sanoin.

Keksin verrata seuranhakua kalastukseen. Olen heitellyt uistinta musiikkipiireissä, opiskelijabileissä, kapakassa ja kassajonossa, mutta siima on pysynyt löysänä.

Nettitreffit on minulle uusi ulappa — josko täällä tärppäisi? Kiinnostus musiikkiin, yhteiskuntaan ja itsensä kunnossapitoon on plussaa, mutta tärkeintä on, että pää ja sydän ovat paikallaan. Naispuolinen ystävä on kertonut käyneensä treffeillä netissä tapaamiensa miesten kanssa. Hän valitteli, että yhteydenottoja tuli niin paljon, ettei millään ehtinyt vastata kaikkiin.

Minäkin päätän jäädä odottamaan, että miehenkipeiden kaunotarten viestit tukkivat postilaatikkoni palvelussa. Profiilissasi on ollut mukavasti säpinää. Näköjään miehen täytyy tehdä aloite verkossakin. Palvelu on jutun tekohetkellä vasta perustettu, eikä naisia ole liikaa. Uudeltamaalta löytyy vain kolmisenkymmentä 18—vuotiasta, enintään senttistä kuvallisen ilmoituksen jättänyttä daamia.

Valitsen kauneimmat profiilikuvat ja lähetän heippa-tervehdykset Kaisulle , Tikkarille , Ruusulle , Mia Jos automaattitervehdys ei ole kyllin kiinnostava, ehkä persoonallinen ja utelias ote puree paremmin.

Donna on vastannut sivuston kyselyyn lempipizzoista ja sängyn alta löytyvistä villakoirista. Vaikka netissä on aikaa punnita sanojaan, keskustelunavaukseni jäävät yhtä jäätäviksi kuin baaritiskillä.

: Venäläiset naiset hakevat seuraa suomi posti plus

Finnkino turku a Ehkä juuri siksi klikkasin profiilisi auki. Vai miksi kopioit tätä samaa tekstiäsi eri sihteeriopisto suomi tietokonehuolto hyvinkää Nainen ei ole mikään ylijäämänainen ilman miestä elämässään. Venäjälläkin löytyy naisia ja miehiä jotka juovat puoli litraa vodkaa aamupalaksi. Juu, varmasti on alueita maaseudulla ja pikkukylissä, joissa internetiä ei ole mahdollista käyttää, mutta aika harva sellaisissa paikoissa loppujen lopuksi asuu ja vaikka heitäkin olisi joitain miljoonia, niin Venäjän väestön huomioon ottaen se vähemmistö on hyvin pieni.
IN PUSSY FUCK MILF MASSAGE 492
Venäläiset naiset hakevat seuraa suomi posti plus En solvaa naisia, mutta kyllä ihmettelen suuresti. Eikö palsta olekkaan kaikille vapaan sanan palsta? Ehkä katselen asiaa naisen silmin, ja esim mieheni ystäväpiirissä on monia hyviä tyyppejä; kivannäkoisiä, huumorintajuisia, tavallisia miehiä, ei luusereita. Suosittelisin lämpimästi matkustelua Venäjällä. Kirjoitan ammatikseni, mutta itsensä markkinoiminen ja oman persoonan tiivistäminen puoleentoista tekstiviestiin tuntuu vieraalta.
Venäläiset naiset hakevat seuraa suomi posti plus Itse olen käynyt lukuisia kertoja venäjällä ja minulla on monia ystäviä siellä. Onnellista kesää sinullekkin uljaan Ritarin kanssa: Hoitaako hän sinut hautaan, kun vanhenet, jos itse on vielä nuori ja kaunis? Täysin miestä tai täysin naista tuskin on vaan ihminen on molempien sukupuolten hypridi ja toisaalta monet sukupuoli ominaisuudet ovat kulttuurisesti. Venäjä tietämykseni on vähän lisääntynyt kun toinen kämppis on venäjän lukija ja asunut Venäjällä Tvererissä ja muualla siellä monia vuosia. Pitäisi vähän pysyä realiteeteissa noitten desanttienkin kanssa.
En kyllä ole missään vaiheessa väittänyt, että netti olisi jokaisen venäläisen saatavilla, vaan että panoseuraa turku seksiseuraa kouvola tuttavieni saatavilla se on. No onneksi palstan miehet on älynneet suunnata katseensa naapurimaahan kun vaimoaja haetaan. Totuus täällä tällainen, ehkä Suomessa toisenlainen. Kolmanneksi hän ehdottaa pussikaljaa puistossa. Oma naiseni oli välillä kuin enkeli ja tämä johtui tietenkin siitä että sai lahjoja, silloin meni hyvin. Oli käytännössä noin 10 vuotta ja noin 20 kg pois eli ei valittamista: Venäjällä on sen sijaan niin paljon omia julkkiksia että kansa muistaa niiden nimet ja se riittää

Venäläiset naiset hakevat seuraa suomi posti plus -

Taisi kyllä sinulla tässä noustaa hiukan päähäsi toisia läksyttämään miten puhutaan tai kirjoitetaan. Puoliso on perus työntekijää eikä mikä pomo. Juuri tuollaisia ne venakot ovat Kaikkea muuta saa rakkaalleen olla mutta ei äiti jos meinaa olla myös rakastajatar.

0 thoughts on “Venäläiset naiset hakevat seuraa suomi posti plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *