Sihteeriop potku kiveksille

Tietääkö joku vaikka joka on oikeasti joutunut menemään sairaalaan tuollaisen jälkeen? Jos pahasti osuu niin voi siitä sairaalaan varmasti joutua, mutt aika pahasti saa kyllä osua, että menee lisääntymiskyky. Varmasti sekin kyllä mahdollista, koska ei leikkauksillakaan kaikkea saa korjattua.

Ihan tavallisesta potkusta voi tulla jo kiveskiertymä, joka pahimmillaan tarkoittaa kiveksen menetystä, ellei pääse kyllin nopeasti sairaalaan.

Jaa-a, riippuu varmaan potkusta? On varmaan todella epätodennäköistä että potkusta tulisi hedelmättömäksi, huonoa tuuria saa olla. Mutta kyllä se varmasti on mahdollista jos tosiaan niin pahasti tirvasee, että molemmat kivekset vammautuu? Ja jos ei saa asianmukaista hoitoa. No kyllähän siitä voi mennä. Joku vamma tulee niin voi paikat vaurioitua pahastikin.

En tiedä potkimisesta, mutta sukulaisissa on yksi mies, joka ei voi saada lapsia sen takia koska on nuorena vioittanut kiveksensä laskemalla pulkalla ilmeisesti sillä tavalla että on tullut hajareisin johonkin puuhun. Ovat sitten adoptoineet lapsen. Älä potki toisinsanoen poikia munille D:. Miten tuo kiveskiertymä muuten muka liittyy iskuun? Eikö se ole ihan itsekseen tapahtuva juttu.

Kaikki on mahdollista, mutta uskoisin että sen potkun pitäis olla melkoisen kova ennen ku mitään peruuttamatonta tapahtuu. Poikaystävää potkaistiin kovaa haaruksiin hänen ollessa ~, nyt tänä keväänä v. Enemmän haitallisia ovat varmasti elintavat; tupakka, tiukat alushousut, auton penkinlämmittimet jne. Se voi vahingoittaa tosi pahasti. Munille ei todellakaan sais potkia, on meinaa tosi vaarallista. Joskus mun jengiläinen oli kuulemma yläasteikäsenä läpällä potkaissut kaveriaan munille ja kives oli räjähtänyt.

Jouduttiin korvaamaan muovisella implantilla. Tiedä sitten miten totta toi tarina on: D Jos noin voi käydä, niin kulkisin joka paikassa munasuojat housuissa.

Se kuitenkin meni ohi, mutta kesti jonkin aikaa. En tiedä onko tämä ollut vaikuttamassa asiaan. Ostin 2 paitaa, jotka oli älyttömän pieniä, ei puhettakaan, että olisi mennyt päälle. Palautin paidat, mutta firma ei aio palauttaa rahojani. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Terveys Yleistä terveydestä Munille potku.. Kerro kokemuksia tästä kipeästä aiheesta. Voisitko vastata Onko sinua potkaistu kiveksiin?

Tuliko murrosikää jos tapahtui ennen sitä ja minkälainen se oli? Miten kova ja kuinka paljon isku sattui? Huolestuttava vaiva peräaukossa Nyt on jo kuukauden päivät ollut joka kerta paskalla käydessä tosi kova kipu tuossa ulospullahtamisvaiheessa että oikein pelottaa käydä vessassa.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Yläasteella pelasin sählyä ja olin maalivahtina viisaasti ilman munasuojaa. Palliin se pallo osui, ei ees kovasti, mutta Piru armahda, se sattui. Sitten toiseksi, joskus 4-vuotiaana istuin aittaa vasten tuetun aikuisten pyörän satulassa ja kaaduin.

En muista kävikö kikkeliin tai sinne päin mutta semmonen aavistus että saatto käyä. Olin pari kolme vuotta sitten liukkaalla tielä pyörän kans kattomassa ilotulituksia ja lipsahin tangon päälle ku oli tarkotus kai lähtä polkemaan. Peniksin alapintaan siihen aika "juureen", kivesten väliin tuli suunnilleen Kristuksen kokoinen mustelma joka näytti pelottavamalta ku miltä tuntui ja hävis aikanaan, kai viimestään viikon päästä.

Se pyöräntankojysäys ei siis Saatanan kiitos osunut kiveksiin. Ei oo koskaan potkaistu kiveksiin, ja potkaisijalta monottaisin polvella leuvan kahtia, vähintään. Isyyden menetyksistä en saane koskaan tietää sillä en ikään naine ketään enkä siis saa tietää onko minulla lapsentekospermaa tuottava pallisto. Mutta eiköhän nuo vielä toimi, vaikka sinne poimuonkaloon ei oo vielä yksikään lasti lauennut, alkanoille vaan ja omaan nyrkkiin.

Ei sperman tuoto lopu potku rikkoo vain sen kulkuputket joten mitän ei lennä. John Steinbeckin kuvaa asiaa klassikkoromaanissaan termillä "valkohehkuinen tuska" Tappelu päättyy aina onnistuneeseen haarapotkuun.

Tosin on väitetty että esim sumopainijat jotenkin treenais vetämään kulkuset suojaan mutta se ei kuulu snakarijengin repertuaariin. Feudaali ajan samurait kätkivät tosiaan kivekset sellaiseen koloon pussien juuressa. Se vaippa mikä niillä estää kiveksien pullahtamisen takaisin pussiin.

Toisaalta onnistuneesta haarapotkusta voi alkaa uusi tappelu, heti kun potkittu on lakannut karjumasta ja noussut ylös maasta. No sillä välin ehtii ottaa neljä kilsaa etäisyyttä Niinpä näinpä se on. Nääsen mikäli ruma mies potkasee perseesee, kynsii selkää, tukistaa, kuristaa, puree olkavarteen ja läimäyttää poskelle niin erektio loppuu. Jos kaunis naine tekee saman perään, muna erektoituu välittömästi.

Ei oo siis sama kuka pieksää vaikka kipu ois vakio. Erektio on merkki siitä että ainakin muna on terve, silla lailla liittyy terveyteen. Ja tervettä on myös se että kiihottuu vastakkaisesta sukupuolesta.

Itseäni ei ole muistaakseni potkaistu kiveksille, ainakaan en muista, mutta muita iskuja kyllä on tullut. Saattaa jotain muutakin olla vielä. Ei kaikkea enää muista, mitä lapsuudessa tapahtunut. Murrosikä tuli, mutta melko heikkona. Nykyään aikuisenakin olen jossain määrin feminiininen mies hetero.

Kalleukset toimii, tuottavat tavaraa, toisaalta itselläni on selvästi jotain hormonaalisti häiriötä. Tiedä sitten mistä johtuu.

No kyllähän ite peniksen varsi kestää iskuja, etenkin kovana, vaikka paksulla kumirenksulla tai puuhelmihiuspampulalla räpsäyttelisi. Terska sitten on taas aika arka, kiveksistä puhumattakaan. Pallit ja pallea lienee miehen arimmat paikat, kaulan alapuolisista osista.

Saattaahan olla että nykymies saa vesijohtoveen kin mukana kaikkia helevetin e-pillerijämiä ja muita naishormooneja jonka tähen sitten on rinnoittuneita rouvas miehiä vai liekö vaan joku sitkeä Mangneettimmedia-tyylinen myytti tuokin?

Mutta kai ihmissuku sitten kutenkin jotenkin rapistuu kun ennen oli miehet rautaa. Kaivo lapiolla juoksuhautoja kilometreittäin ja törskäisille upporämeille kolme metriä syvia ojia paljaalla lapiolla, tuohikontti seljässään, kaarnavirsut jaloissaan, ihan mielissään ja simona. Nykymies vaan sättäilee, valittaa ja hihittelee irtskareita ja sidukkaa löträten. Jospa naiset vaan tietäs että munapotku sattuu noin yhtä paljon ku synnytys Ja miltähän se pillupotku tuntus naisesta?

No naisella on kyllä ne kaikki törkeen tärkeet pillun osaset siellä kehon sisässä, tietääkseni, siellä potkun ulottumattomissa, peeveli Litoris varmaan se ainut herkkä kohta.

Mutta tuskin naista kuitenkaan edes Täki Tsään-voimaisella haarapotkulla hetelmättömäksi sais, miehen voi saahakki. Juuti tuon tähen naisten seurassa kannattaa pitää munasuojia.

Naisen ja miehen lyönti vaikuttavat eri tavoin. Ei oo kato ollenkaan sama ken sua pieksää vaikka kivun määrä ois sama. Jos vaikka mies raapii selkääsi kynsin niin herää vain halu lyyä turpaan, jos taas nainen tekee saman, herää muna. No miltäs tuntuisi tissiinpotkasu? Tai no eihä se kivekseenpotkua vastaa- Epäreilua ku naisella on kaikki kipua tuntevat elimet potkujen ulottumattomissa.

Kyllä se janicaas vois olla aika kokemus ; mua on potkittu kyllä kiveksille, mut hyvin tuntuu toimivan yhä. Mispäin suomee asut tääl ois yhet kulkuset joihin ei ooviel potkittu ja haluun kovazti kokeasen ihan itw vaikka sattuiski kuinka paljon et jos vaan haluut ja oottällä seudulla millä mä oon nii voisit joskus vetästä kunnon iskun muniileni asun vantaal olis kiva vaikka et ois tääl alueelä niin vastaisit. D ei ole epäreilua vaan reilua se että me naiset voimme potkia miehiä kiveksiin kun huvittaa.

Potki mieluummin penikseen, siinä ei ole juuri mitään vaurioituvaista eikä suora soikkeli tunne paljoa kipuakaan, se vaan kovenee entisestään naisellisen kurituksen kourissa. D ja vaikka pitkät jalat omistanki nii osaan korkkareilla suunnata juuri oikeaaan osoitteeseen,eli kivespussin keskelle ni kipu tuntuu molemmissa kiveksissä. Ei naiselliset naiset oo tuommosia, vain ne jossa on estrokeeniä tai mikä se perusnaishormoni onkaan vähemmän ku akahtavissa miehissä. Tiesitkö että munapotkuissa ei ole mitään humoristista.

Palleissa on tarkkatunto juuri siksi että niitä ei hakattas koska ne on niin törkeen tärkeet jutut ja niien hoitaminen voi olla kallista. Vaikka kaikista kivuista juuri kivessärky on esimerkiksi jenkkien mielestä huvittavinta; 3-vuotias lapsi heilauttaa isäänsä pesismailalla haaroväliin ja typeryyttä kuvaava äiti on tukehtua nauruun. Voi helevetin jee, minä ainakin katon semmosta yhtä pokkana ku maalin kuivuntaa tai lehmän märehintää. Mietipä itelles se isänkäsi-läimäsy nänniin tai puuhelmisen hiuspompulan mösäys litorikseen niin katotaan vieläkö on virnu perseessä.

No munasuoja vaan päälle niin mikä ettei. Tosin siinä vois lähtä sitten muna kasvamaan niin että se suoja lopulta kuitenkin halkeais. Mutta silloin ois jo kulli niin iso ja kivekset vetäytyny sen verran pieniksi että kaikki potkut sattus tunnottomaksi kiihottuneeseen penikseen ja paisuttais sitä entisestään.

Ei kait se nyt nii paha oo, jos mies kattoo prnoo välillä..? No mikä on arin alue naisessa? Miltä tuntuisi itsestäsi mikäli nainen olet oikeen "isän kädestä" tuleva avoläimäys suoraan paljaaseen rintaan tai oikea koukku alavatsaan, ja menkkojen aikana tietysti?

Jos mua joku potkasee kiveksiin niin siltä potkasen alaleuan halki. Jos oli niin et voi olla enää elossa. Tai ainakaan ihan kunnossa. Hepan takapotku on kuulemma jotain kolme kertaa nopeempi ku lehmällä eikä lehmänkään potkua ehi välttämättä väistää. Tuo on oikein, kenenkään muna ei ole niin herkkä etteikö siihen saa potkia.

Omani antaisin sulle potku leluksi heti. Kokeile joskus laita ori kiinni niin ettei pysty rimpuilemaan ja pese sen penis etikalla johon on sekoitettu vähän chiliä tulee laukeamaan täydellä teholla ja laita vielä joku jolla voit puristaa sen palleista vaikka ruuvipuristimella sopivasti. Jätkät varmaan naurais sulle jos pilluusi tungettas särkynyt kaljapullo. Se on ihan yhtä hauskaa ku munapotkut. Taijat sannni16 olla yks ja sama tyyppi täälä useilla nimimerkeillä, haaveilemassa vaan.

Kutkaan muut ku Jenkit ei osaa nauraa kiveskivistykselle. Mutta eihän se kumma ku sielä lapsiin tunketaan 26 rokotetta niin kehitys on vähän sen mukaista sitten Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllä tänne päin saa potkuja jakaa ja nauraa. Toivottavasti sait kunnon osuman!? Mä olin kaverilla niitä oli 6 ne kävi päälle mut kaadettiin maahan kaksi piti käsistä toiset kaksi jaloistal ne kaksi jotka ei tehny mitään toinen repi multa housut pois olin kalsareissa siten ne kaksi rupes potkimaan pisitä jatku 15 minuuttia sittpien ne re Repi vielä kalsarit pois olin alasti sitten ne rupes vielä paljailla munille potkiin se tuntu hirveeltä sitten ne räriisuut ihan kokonaan ja potki vielä 30 minuuttia sitten ne rupes na.

En oo yrittänyt mutta kerron tarkemmi in sit ne jätti mut makaan ja menu kattoon elokuvaa viereiseen huoneese jotkaen mä puin äkkija lähin kattoon niide kaa elokuvaaj. Ne jotka hakkas oli just sitä sorttii joka hakk. Kerron taas niste munan tohjoksh akkaa kerran ne pakhänotti mut oleudane keinu laudan ala päässä sit kaksi niistä paino ylä päätä ja se lauta iski täysii mun muniin. Ei oo, eikä potkasta.

Nimittäin se joka niin tekee, saa etsiskellä hampaitaan tunnin. Ja mikäli minä löyvän na kaikki eka niin myyn ne omistajalleen 15 euron kappalehintaan. Vastaan voin tulla toki sen verran, että annan puolitoista promillea alennusta siitä Erikeeper-purkista, jonka sisältämällä liimalla hän saa koettaa laittaa purimensa takaisin. Sählypallon iskusta mulla on kokemusta kun yläasteella olin maalivahtina ja sitten lennähti.

Jeesukse ristukse iankaikkinen hoosianna kun se sattui. Ai niin, hyväksyn potkun sillä eholla että potkasija o naine, joka potkasee tarkasti ja himokkaasti erektoituneeseen penikseeni. DD miks se muka sattuu nii paljo. Oli aamu kello noin kahdeksan oon lährös töihin mieheni kai luuli että oon lähteny nyt tulinki takaisin no siinä äijä seisoi netin eessä ja veti käteen kysyin etkö saa multa tarpeeksi rupes vituttaa otin sen pallit käteen hyväilin mut sit aloin pusertaa ja vääntää ne alkoi tulla siniseksi äijä oli polvillaan potku palleihin teki varmaan makeeta läksin töihin eipä runkkaa enää t eija.

Varmaankin masokisteille löytyy joku oma palsta. Tämä palstahan koskee vain terveyttä. Sairaille ja psykiatrisille tapauksille, samoinkuin vajaaälyisille on omat osastonsa.

Jotkut jopa suljettuja sellaisia. Ei poikiikaa saa satuttaa!!!!! Toi isyyden menetys on vain myytti. Kiveksiä suojaa aikamoinen sitkeä muuri. Jos haluaa menettää isyyden kiveksiin kohdistuneella iskulla niin jonkun täytyy vetää niin kovaa alumiini pesarilla kuin lähtee. Jos kivespyörähtää johtimen ympärille tai joitan niin se kives menetetään kuudessa tunnissa.

Se alkaa helvetillisellä kives kivulla ja säteilee lantioon asti. Ainoa vaihtoehto on leikkaus niin nopeasti kuin mahdollista. Jos vastaan otto virkailija ei ota tosissaan ja menetätä kiveksen tai kivekset niin voit ainakin haastaa terveyskeskuksen oikeuteen ja saada massiiviset korvaukset. Mulla on kaksi tarinaa jotka tapahtui mulle nuorena: Vedin alamäessä vahingossa etujarrun pohjaan ja lensin tangolle. Kivespussista jäi nahka tangon ja minun väliin ja siitä lähti pinta ihoa peukalon verran.

Myös vasen kives jäi hetkellisesti tangon ja minun väliin joka pullahti ikään kuin joku olisi rasvaisilla käsillä ottanut pinsetti otteen ja puristanut. Olin kaksi viikkoa "kuumessa" heheh. Kaikilla on varmaan jonkin sortin kiveskipu tuttua mutta voin kokemuksesta kertoa että kaikkein kivulian munille potku on takaapäin niin että pottuvarvas vain osuu toiseen kivekseen kovaa ja nopeasti. Kipu on niin suuri että se iskee 5 sekunnin viiveellä ja alkaa vihlomisella joka pahenee ja pahenee samalla kun mietit kuinka kovaksi se kipu oikeasti käy.

Olin 15 minuuttia maassa ja keskityin vain hengittämiseen. Kaveri aikoinaan teki noin mulle vahingossa mutta hän nauroi mulle sen koko 15 minuuttia eikä pyytänyt anteeksi tai mitään. Kun toivoin jotenkin vetäsin kirkuvan alakoukun palleaan ja haistatin vitut.

Mulle teki lentokone hätälaskun 3 kilometristä suoraan kasseille kun otin aurinkoa viime kesänä. Huomasin tuskissani että taivaalta satoi muutama laskuvarjo mies. Valitettavasti kaikki heistä oli sadisteja joten he laittoivat kiristys siteen kivespussini ympärille niin että kivekset olivat tiukasti pussin pohjalla ja pitivät raajoistani kiinni ja hakkasivat vasaroilla kiveksiäni neljä tuntia putkeen. Sen jälkeen he laittoivat minulle pienen pussin penikseni päällä joka oli sopiva miniatyyri koossa mutta sitten he laittoivat minut katsomaan sellaista aikuisviihdettä että rupesi ottamaan eteen vaikka kivekset olivat turvonneet ananaksen kokoisiksi.

Valitettavasti se huppu minkä he laittoivat penikselleni oli 10 senttiä liian pieni erektiossa joten penikseni räjähti. Jos mies itse haluaa potkuja munille niin täältä kyllä läsähtelee terveisin Kaija.

Tuu läsäyttelee mun munia!! Saat potkii niin paljon ku mieles tekee! Pane sähköpostii jos kiinostaa cazaws gmail. Se on nii kiihottavaa jos kaunis nainen potkasee kalleuksille.

Sen vois tehä useemman kerran Yks nainen potkaisi minua Hai- saappailla munille. Kyllä se tuntui aika kipeältä, mutta se tuntui myös hyvältä.

Mutta hän jatkoi potkimista, ja sitten tuli saapasta ympäri kehoa. Ilmeisesti jotkut naiset nauttivat potkimisesta, vai mitä mieltä olette naiset , kommentoikaa Naisena voin sanoa,että minä potkin munille. Tämä on meidän itsepuolustuskeino,ei tästä varsinaisesti nautita, mutta ehkä tämä on paras tapa. Meiilä on usein kovakärkiset kengät jalassa. Eilen potkin yhtä heppua munille. Minulla oli jalassa hai-saappaat.

Varmaan tuntui, kun annoin sille kunnolla saapasta. Sinne kiveksille se potku meni. Olen potkinut näillä saappailla ennenkin. Oli kyl hauskaaki, eikä oo kauduttanut. Vaikkaki tietty sit sattu aikalailla ja pallit oli kipeenä viikon verran.

Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD. Tiia Laita viestiä osoitteeseen potkis gmail. Moi, laitahan maili osottees, niin jutellaan eka ;.

Tia99, tekiskö mieli päästä potkimaan mua kunnolla kasseille? Hahahahah miks härnäsit jos kerran härnäsit nii ansaitsit ton pallien kipus Kainu kaikki pojat tietää et älä härnää tyttöjä missään tilanteessa Tiedoksi olen poika ja tiedän miltä munille saaminen tuntuu!

Voisiko joku vastata mitä monottaminen tarkoittaa Esim kuulin et joku oli monottanu polvella miehen munille Mitä toi tarkottaa??????????? Tia99 sanoi hyvin, että hai-saapasta tulee tarvittaessa.

Munille tuli minulta aika kova potku. Hän kaatui maahan , ja sitten minä potkin sitä saappaillani. Potkasin kikuliin mutta osuin kiveksiin ,voi että poikakaveri itki. Tässä on taas mii1. Koska kommentoinini on pidetty.

Ostin pari viikkoa sitten uudet punaiset Hai-saappaat. Pidän niitä sisälläkin iaiassa , Uudenvuoden aattona potkin niillä, t. Tuollaisen naiskaverin kun löytäis jostain, joka haluais potkia munille Tuntuvat mun ystävät olevan joko arkoja tai luulevat niiden olevan helposti särkyviä.

Mulle saa laittaa viestiä, jos haluaisitte tytöt potkia niitä Laitoin jalkaan Hai- saappaat, kun tiesin, että täytyy potkia. Sitten minä saappaillani potkin jalkoväliin, ja kun hän kaatui, aloin polkemaan hänen munia.

: Sihteeriop potku kiveksille

Prostituutio netissä sex tallinna Erotic body massage video marika fingerroos
Sihteeriop potku kiveksille Vaikka kaikista kivuista juuri kivessärky on esimerkiksi jenkkien mielestä huvittavinta; 3-vuotias lapsi heilauttaa isäänsä pesismailalla haaroväliin ja typeryyttä kuvaava äiti on ilmais seksi seksilehti nauruun. Pääsin siitä irtisitten aloin potkimaan. Mulle teki lentokone hätälaskun 3 kilometristä suoraan kasseille kun otin aurinkoa viime kesänä. Kohteliaita ja sihteeriop potku kiveksille miehiä ei tarvitsekaan rangaista. Minä laitoin ne jalkaan, ja kaveri kävi omat myös hakemassa jalkoihinsa.
MASSAGE MILF VIDEO BB SEX TUBE Reverse gangbang porn ashley bulgari fuck

Sihteeriop potku kiveksille -

No kyllähän siitä voi mennä. Kokeile joskus laita ori kiinni niin ettei pysty rimpuilemaan ja pese sen penis etikalla johon on sekoitettu vähän chiliä tulee laukeamaan täydellä teholla ja laita vielä joku jolla voit puristaa sen palleista vaikka ruuvipuristimella sopivasti. Yksi niistä tytöistä alkoi potkimaan. Ei saa potkia, se sattuu. Mikäli joku potkasee meikäläistä munille, tulee tämä henkilö saamaan sen verran kunnolla turpaan, että tietää potkasseensa. Taijat sannni16 olla yks ja sama tyyppi täälä useilla nimimerkeillä, haaveilemassa vaan. Palautin paidat, sihteeriop potku kiveksille, mutta firma ei aio palauttaa rahojani.

Sihteeriop potku kiveksille -

D Ja onhan noita iskuja muutenkin palleille tullu, varsinkin ala-asteella ja yläasteella jätkät hakkas toisiaan palleille aina kun oli vaan tilaisuus, se onneks loppu jossain kohtaa kun porukka alko arvostamaan omia vehkeitään vähän enemmän: Älä valita, iha oikein oli sulle. Omani antaisin sulle potku leluksi heti. Jos kaunis naine tekee saman perään, muna erektoituu välittömästi. Hahahahah miks härnäsit jos kerran härnäsit nii ansaitsit ton pallien kipus Kainu kaikki pojat tietää sihteeriop potku kiveksille älä härnää tyttöjä missään tilanteessa Tiedoksi olen poika ja tiedän miltä munille saaminen tuntuu!

2 thoughts on “Sihteeriop potku kiveksille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *