Voimakas orgasmi siskon pillua

Kävin auttamassa Pohjois-Suomessa kolleegaa selvittämässä asiakkaalla ollutta ohjelmistovikaa, johon kolleega ei ollut löytänyt ratkaisua. Ratkaisu löytyi yhdessä ja puolessa päivässä. Sen jälkeen hän ehdotti lounasta Holiday Inn-hotellissa, jossa oli kaupungin paras ruoka. Lounaan jälkeen hän pyysi 'lainata' hotellihuoneeni vessaa.

Ei tainut varttiakaan kulua, kun heitimme päiväpeiton syrjään. Kerroin puuhien jälkeen kuinka ihanaa se oli ollut ja kuinka pelkäsin kokemani ihanuuden vaikutuksia seuraavaan vaimon kanssa rakasteluun. Tämä oli ensimmäinen hairahdukseni vuotisessa liitossamme. Hän lohduti minua, että on itse ollut 18 vuotta naimisissa ja seurustellut miehensä kanssa vuotiaasta lähtien.

Hänen mielestään pettäminen koskee vain perhettä ja sen onnellisuutta sekä koossa pysymystä - ei niinkään puolison pettämistä. Hän kertoi myös, että tämä oli toinen kerta, kun antoi vieraalle.

Ja nämä kerrat ovat olleet ainoita kertoja, kun hän on kokenut orgasmin. Hän paljasti, että jo ensimmäisenä aamuna, kun tulin, hän alkoi miettimään, että haluaa kiittää minua niin kuin vain nainen voi miestä kiittää, jos ratkaisen vian. Hän otaksui, että tuo odottaminen ja kuvittelu varmaankin auttoi orgasmin saamiseen.

Edellisen kerran hän oli kokenut orkut kylpyhuoneen laattoittajan kanssa, joka oli tehnyt upeaa työtä. Kotilennolla aloin muistelamaan, että olin lukenut iltapäivälehdestä, että nainen saa helpommin orgasmin, jos mies on rakastelua ennen osoittanut joitain taitoja tai ominaisuuksia, joita nainen toivoisi periytyvän jälkeläisilleen.

Siksi ajattelinkin, että johtuiko hänen kokemansa orgasmi itse asiassa tuosta kiittämisestä eli siitä, että koki alitajunnassaan, että kumppanilla olisi jotain erityistä annettavaa suvunjatkumisessa. Kokemuksesta äimänä , Saan orgasmin aina yhdynnässä, aina ilman klitoris kosketusta siis ei varta vasten tarvitse koskea , saan myös peppuseksistä, en tosin niin helposti. Ensimmäinen orgasmi saattaa tulla jo kun mies työntyy sisälle, alkaa lihasten supistelulla, jotka nopeutuvat mies kokee tämän puserteluna , samalla, oma pulssi nousee nopeasti, tuntuu, että veri patoutuu kaikki alas, joskus voi mennä hetkeksi näkö, eli näkyy joidenkin sekuntien ajan vain mustaa, järkyttävän hyvä olo, kaikki lihakset jännittyy huipulla, kestää 30sekunnista -pariin minuuttiin.

Sitten on sellaisia orgasmeja , joita alkaa tulla, kun on saanut ensiksi edellistä isoa orgasmia, eli jää jotenkin orgasmi päälle, tuntuu kun tulisi pikku orgasmeja peräkkäin kymmeniä, voi jopa sattua, mutta tuntuu silti hyvältä.

En saa nuolemalla, vain panemalla. Mistä johtuu sitten takaapäin rakastellessa, peppureikään, että orgasmi on yhtä syvä ja räjähtävä , vai yltääkö klitoris sinnekin? Orgasmeja on erilaisia ja minulla se riippuu niin tilanteesta, kiihottuneisuudesta kuin vireystasostakin.

Ja varmaan vielä muutamasta muustakin asiasta. Kaikissa orgasmeissani on emättimen supistelua, mutta muut reaktiot vaihtelevat voimakkaasta rentoutumisen tunteesta lähes krampinomaiseen jännittymiseen, itkemiseen, nauramiseen ja huutamiseen. Joskus orgasmi kestää joitakin sekunteja, joskus jopa minuutteja. Hetki ennen orgasmia tuntuu joka kerta lähes samanlaiselta, tosin sen voimakkuus vaihtelee. Minun orgasmini alkaa lämpimällä kihelmöinnillä lantion ja nivusten alueella.

Joskus tunteen alusta menee pari sekuntia itse orgasmiin, joskus tunne voi kestää jopa minuutteja ennen laukeamista. Lämpö ja kihelmöinti kasvaa kokoajan ja aivan loppu, juuri ennen orgasmia tuntuu minusta lähinnä täyttymiseltä. Itselleni tulee mieleen, kun pulloa täytetään vedellä, niin se aavistuksenomainen ääni, joka kuuluu juuri ennen kuin pullo on piripintaan täynnä.

Kuulostaa ehkä hassulta kuvaukselta, mutta se tulee ensimmäisenä mieleen. Parhaat orgasmini ovat pitkiä orgasmeja, jotka räjähtävät alkuun voimakkaalla jännittymisellä. Mieheni sanoo näyn olevan hänelle äärettömän kiihottava, kun selkäni taipuu kaarelle, vedän voimakkaasti henkeä ja lähes huudan orgasmini ulos. Tosi hyvin kuvattu , Kirjoita seuraavat numerot suurimmasta pienimpään ilman pilkkuja: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Tapansa mukaan vaimo oli pukeutunut seksikkäästi ja meillä oli hauska ilta. Päätimme lähteä hyttiin nauttimaan toisistamme. Matkalla tapasimme hississä neljä nuorta miestä ja kertoivat olevansa pelimatkalla. Kehuivat vaimoa kauniiksi ja seksikkääksi saaden vaimoni punastumaan voimakkaasti. Tulivat ulos hissistä samassa kerroksessa ja lähtivät kävelemään kanssamme ja juttelimme, kuinka olemme juhlimassa vaimoni 50 v juhlia ja pojat halusivat antaa onnitteluhalauksen suukolla.

Vaimo hämmentyi ja naurahti suostuen halaukseen ja suukkoon selvästi hämmentyneenä. Pojat kehuivat kuinka kaunis ja seksikäs vaimoni on juhlapäivänään. Sitten koimme jotain todella yllättävää kun yksi pojista ehdotti, että järjestäisivät yllätyksen vaimolleni ja heillä olisi tunti aikaa, koska heillä oli sovittu joukkueen yhteinen kokoontuminen. Hämmennyimme täysin ja katsoimme toisiamme.

Tämä poika ehdotti että mentäisiin hyttiimme ja he näyttäisivät yllätyksensä. Vaimoni sanoi että kiitos ei hämillään ja en osannut sanoa mitään. Pojat jatkoivat jututtamista ja vaimoni kehumista. Katsoimme toisiamme ja selvästi menimme kumpikin kipsiin.

Sanoin että no käydään katsomassa yllätyksenne ja ajattelimme että haluaisivat ehkä halata ja suukottaa vaimoani lisää. Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa.

Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle. En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut.

Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa. Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan. Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti.

Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään. Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä.

Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta. Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon. Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun.

Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi. Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä.

Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle. Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin.

Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut. Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm.

Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan.

Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti. Onhan mulla pillerit, en kai mä muuten olis antanut sisko vastasi. Siirsin käteni hyväilemään siskon reisien sisäpintaa ja kysyin onko pikkusisko koskaan saanut todella isoa kalua.

En niin isoa kuin sulla on sisko vastasi. Mä olin silloin viistoista ja vielä neitsyt kun näin mökin parvelta kun sä panit sitä ekaa tyttöystävääsi Lottaa tuvan vuodesohvalla sisko vastasi. Me kyllä luultiin olevamme kahdestaan mökissä vastasin. No, mä en sitten mennytkään sinne kauppareissulle mukaan vaan palasin parvelle lukemaan kirjaa kuului siskon selitys asiaan. Tuntui tosi kiihottavalta ajatella, että neitsyt pikkusisko oli päässyt aitiopaikalta seuraamaan meidän rakastelua.

Siirsin kättäni reiden sisäpinnalla ylemmäs niin, että reittä hyväillessä käteni syrjä osui aina välillä, ikään kuin vahingossa, siskon kiimasta kostuneisiin häpyhuuliin. Kysyin siskoltani, että sormetteliko hän pilluaan katsellessasi rakasteluamme. Sisko vastasi, että pakkohan mun oli. Oli niin uskomattoman kiihottavaa katsoa kun iso kalusi painui hoikan Lotan sisään. Ja se Lotta sai vielä tosi voimakkaan ja äänekkään orgasmin, kun panit sitä oikein rajusti.

Siskon kertoessa sormettelustaan siirsin käteni hänen pillulleen ja hyväilin sormellani hellästi klitorista ja häpyhuulia. Pillun hyväily sai siskon hengityksen tihentymän ja lantion liikkumaan sormeani vasten.

Sitten kerroin muistavani tuon panon oikein hyvin. Lotta oli juuri saanut pillerit ja päästiin panemaan ekaa kertaa paljaalla. Voit vaan arvata sisko hyvä, tekikö hyvää naida Lotan tiukkaa pillua paljaaltaan ja panna oikein kunnolla, kun ei tarvinnut pelätä kortsun repeävän.

Jatkoin pillun hyväilyä ja kysyin sitten siskolta, että kuvitteliko hän sormetellessaan isoveljen kalun työntyvän hänen kokemattomaan teinipilluunsa. Kyllä, kyllä ja sain elämäni siihen asti voimakkaimman orkun sisko vastasi.

Työnsin peukaloni pilluun ja kehuin siskolleni, miten ihanan tiukka pillu hänellä on. Työntelin peukaloani pillussa samalla kun etusormellani hyväilin klitorista. Tuo ote sai siskoni voihkimaan kiimasta ja työntämään pilluaan yhä voimakkaammin kättäni vasten. Oma kiimani oli jo niin voimakas, että kaikki estot hävisivät.

Koukistin vähän polviani ja asetin kivikovana seisovan kaluni siskoni häpyhuulten väliin. Vaikka siskon pillu oli niin kostea ja kiimainen kuin pillu vain olla voi, niin tarvittiin useampi työntöyritys ennen kuin pikkusiskon pillu alkoi avautua isoveljen kalun tulla. Työntö työnnöltä sain kaluni uppomaan yhä syvemmälle pilluun.

Kyllä huomasi, että siskon pillua ei oltu isoilla kaluilla venytelty. Kun sain kalun lähes juurta myöten sisään, aloitin hitaat, nautinnolliset työnnöt. Siskon pillu teki niin hyvää, että olisin varmaankin lauennut lähes saman tein, jollen olisi jo ennen kotoa lähtöä runkannut pahimpia paineita pois. Työnsin toisen käden etukautta pillulle ja hyväilin sormillani klitorista.

Toisella kädellä puristelin siskon ihanan kiinteitä rintoja. No sehän sopi minulle, siirsin käteni siskon lanteille ja panin yhä kiihtyvään tahtiin. Hetken kuluttua siskon vartalo alkoi täristä ja pillu supistella. Siskon orgasmi oli tosi voimakas ja hän lysähti lauettuaan hervottomana sängylle.

Annoin siskon rauhassa toipua orkustaan. Hyväilin hellästi peppua ja kerroin miten ihana hänen kanssaan on rakastella. Nuorta Panoseuraa Suomesta Sutinaa. Tagit insesti ja sukulaistarinat iso kyrpä isoa kyrpää isoveljen kanssa kireä teinipillu Nuorta lihaa pikkusiskon kanssa siskon kanssa sukulaistarinat Sutinaa tiukka.

Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle. Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita.

Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä.

Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin.

Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä. Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti.

Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä.

Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä. Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata.

Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu. Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella. Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin.

Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni. Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi. Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani.

Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin.

Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Olen jo päälle 50 vuotias mies siskoni hieman vajaa viisikymppinen. Jo nuorena tunsin vetoa siskooni kuljimmehan tansseissakin joitakin vuosia yhdessä sillä maaseudulta ei niin, vaan kyytiä saanut.

Yleensä siskoni pukeutui tyköistuviin farkkuihin siis hoikat sääret ja pepun esiin tuovasti. Kesäisin mekkoon tai hameeseen hieman polven yläpuolelle ja ihon värisiin sukkahousuihin joskus myös tummiinkin. Nyt myöhemmin aikuisen Stay Up sukkin toivomukseni mukaan niihin ihon värisiin! Sillä niissä on sitä jotakin joka pistää orgasmeihini kovan suihkupaineen. Loppuvaiheessa vilkaisen sivulle näen siskoni jalat koukussa sivulla. Laskeudun alemmas pistän käteni lapaluiden taa ja nopeutan nainti liikkeitä.

Suutelen kiihkeästi suulle kunnes orgasmi tulee! Käännän pääni siskoni pään sivulle. Joka nytkähdyksellä minulta pääsee huuto ja siskoni ottaa minut orgasmin suloisin irvistyksin joka kerta. Tämä on meille ihana hellyyden ja halujen purkautumiskeino.

Ei tosin ole aina ollut mutta eroni jälkeen olemme rakastelleet silloin, kun on mahdollista. Hänelläkin on vetoa minua kohtaan olemme siitä monesti jutelleet. Siskoni on naimisissa oleva, mutta emme koe tämän suhteen olevan kovinkaan väärin. Siskoni haluaa että saan naista enkä jää moista potemaan.

Elämä on lyhyt ja siihen kuuluu myös nautintoja. Marja retket ovat ihania teltassa rakastellen, mutta marjoja tulee sangen vähän — mistähän johtunee? Yhteinen kesähuvilamme jonka siivoamme yhdessä, joka alkukesä rakastelemme pari kertaa päivän aikana. Asentoja on kaikkiaan kuusi erilaista. Milloin halu on tosi kova lähetys-saarnaajan asento on nopea ja toimiva. Rakastelun suoritamme ikkunattomassa eteistilassa pois ikkunoiden lähettyviltä jossa on levitettävä sohva.

Jo sohvan laittaminen rakastelu kuntoon on tosi kiihottavaa. Monasti siitä suoran konttausasentoon ja sisälle siskooni tai lähetys-saarnaajan asentoon. Siskoni tykkää konttaus ja ratsastus asennoista. Muuten kumpikin alasti on upeaa! Katsomme toisiamme peilin kautta silmiin samalla minun pidellessä siskoani rinnoista kiinni sekä hyväillen reisien etu ja sisäpuolilta. Siskoni on jonkin verran minua lyhyempi nikkaroin pienen siirrettävän luiskan. Siten laskeutuen alemmas kullini ollessa syvällä siskoni pillussa.

Lopuksi siskoni seisoo lähes varpaillaan orgasmin partaalla ylähammasrivin kauniisti näkyen. Ja kirkaiseen orgasmin saadessaan silloin laukean rajusti vavahdellen usein huudon kera!

Olemme tehneet myös muutaman videon eteistilan sohvalla rakasteluista kuudessa eri asennossa. Paras on kyllä lähetys-saarnaaja asento. Siskoni pitää jalat koukussa sivulla ja minä nain pitkin työnnöin irvistys kasvoillani.

Siten siskoni saa kovan orgasmin tempoo ja koittaa nostaa ylävartaloaan. Retkahtaa alas kovaa huutaen. Sen jälkeen olemme aivan poikki sperman valuessa lakanalle siskoni pimpasta.

Taltioinnit ovat tietenkin minulla ovathan ne aika kuumaa tavaraa! Niin tässä oli minun tarinani viikko sitten rakastelimme edellisen kerran siskoni ollessa yksin kotonaan. Lämpimässä varasto tilassa tuolilla kasvot toisiimme päin. Siskoni istui alapää paljaana kovasti seisovan kyrpäni päälle. Loppu onkin sitä luonnon lakien tapahtumaa. Siskoni sääret ne on tosi ihanat ja seksikkäät.

Sopivasti pihti polvet ei liian hoikat vaan ihanat aikuisen naisen sääret. Joiden välissä olen saanut tuhannen orgasmia. Kaveruuden hinta Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Voi teitä onnellisia sisko ja veli! Siskosi tekee tosi kauniisti veljeään kohtaan ja veli säästyy esim. Tämä tapahtui viime kesänä. Olin saanut teekkarina alaani liittyvän kesätyöpaikan tehtaalta, tosin vain harjoittelijan paikan ja homma oli vuorotyötä.

Tyttöystäväni oli lähtenyt talvella opiskelijavaihtoon ja tulisi vasta kesän päätyttyä takaisin Suomeen, joten vietin vapaapäiviä milloin mitenkin ja kyllähän niihin vapaailtoihin seikkailujakin mahtui. Olen perinyt isältäni paitsi pituuteni olen yli cm pitkä , niin myös todella hyvän varustuksen. Teininä pääsin kerran sattumalta seuraamaan isäni ja äitini rakastelua. Muistan vieläkin, miten suorastaan vapisin jännityksestä ja kiihkosta, kun näin miten äitini suu avautui aivan ammolleen hänen ottaessaan isäni terskan suuhunsa.

Isäni kalu näytti aivan uskomattoman suurelta. Kalun vähän käyrässä varressa pullistelivat paksut, siniset verisuonet ja äidin sirot sormet puristelivat isäni valtaisia palleja. Kun sitten näin isäni kalun työntyvän äitini pilluun ja katsoin äitini kiihkoa ja kuulin miten hän ulvoi nautinnosta kun isäni voimakas kalu kirnusi säälimättä pillua, en enää kestänyt katsella vaan minun oli rynnättävä omaan huoneeseeni runkkaamaan.

Minua kaksi vuotta nuorempi siskoni on perinyt isältään hoikan vartalon ja pitkät sääret. Äidiltään hän on perinyt kauniit kasvot, luonnon kiharan, vahvan tukan ja pystyt, vähintäänkin C-kupin rinnat. Siskoni peppu on ahkeran liikunnan ansioista tosi tiukka ja hän pukeutuu mielellään seksikkäästi. Kun siskon kanssa liikkuu kaupungilla, niin on suorastaan huvittavaa seurata, miten sisko saa miesten päät kääntymään.

Siskoni oli sen keväällä ylioppilaita. Hän pääsi opiskelemaan kauppatieteitä ja sai harjoittelijan paikan tilitoimistosta.

Siskon poikakaveri Mika on hänen luokkakaverinsa, komea ja lihaksikas mies. Aivan täydellinen poikaystävä ei Mikakaan sentään ole. Hänen kalunsa on enintään keskikokoinen ja olen kyllä huomannut miten kateellisena hän on saunareissuilla vilkuillut jalkovälissäni huojahtelevaa patukkaa. Mika oli lähtenyt kesäkuussa suorittamaan asepalvelusta, joten siskoni tapasi häntä vain viikonloppuisin.

Vapaapäivieni osuttua viikolle lainasin isältäni autoa ja lähdin mökille kalastelemaan. Kun ajoin mökin pihaan näin siellä mustan ökymaasturin, jonka tunnistin tilitoimiston omistajan autoksi. Astuin autosta ulos ja ihmettelin ketä mökillä oikein on. Saunalta kuului epämääräistä ääntä ja kävelin saunan kuistille. Näky, joka kuistilta avautui saunan pukuhuoneeseen, suorastaan salpasi hengitykseni.

Armas siskoni oli kontallaan saunatuvan sohvalla ja tilitoimiston omistaja, isomahainen, yli viisikymppinen äijä pani siskoani rajusti takaapäin. Äijän kaljamaha läiskyi siskoni tiukkaa peppua vasten ja siskoni rinnat huojuivat nainnin tahtiin. Äijän kyrpä taisi tehdä hyvää, niin voimakkaasti siskoni voihki nautinnosta. Otin kännykän kameralla tilanteesta pari kuvaa ja lähdin takaisin autolle.

Ajoin auton mökkinaapurin liittymään piiloon. Korkkasin ekan oluen ja sitä siemaillen odotin lemmenparin poistumista. Kun kuulin maasturin kaasuttelevan tiehensä menin mökille. Oli kuitenkin vaikea keskittyä kalastuksesta ja kauniista kesäillasta nauttimiseen, sillä äskeinen tapahtuma pyöri mielessäni ja päätin, että pikkusiskon on kyllä saatava tuosta riettailusta joku rangaistus.

Seuraavana päivänä soitin siskolleni ja ehdotin, että tulisin illalla käymään hänen ja Mikan kämpässä. Kerroin, että voisin tuoda hänelle pari uuttaa DVD elokuvaa lainaan ja voitaisiin ottaa pari siideriä kesän kunniaksi. Alkuillasta ajoin polkupyörällä siskoni luo. Sisko avasi oven pukeutuneena tapansa mukaisesti toppiin ja lyhyeen hameeseen. Tuossa asussa sisko näytti todella kauniilta ja seksikkäältä. Istuimme sohvalle ja juttelimme kaikenlaista.

Tarjosin siskolle siideriä, johon kaadoin hänen huomaamattaan taskumatista kossua terästykseksi. Siideri alkoi vaikuttaa ja sisko alkoi olla jo aika vauhdikkaalla päällä. Sitten olin muka vasta nyt muistavinani tuomani elokuvat. Hain ne kassista ja heitin olohuoneen pöydälle. Minä vastasin, että kun Mika nyt on armeijassa, niin näistä elokuvista voisi olla viihdykettä yksinäisiin iltoihin.

Sisko suuttui ja sanoi, että hänen yksinäiset iltansa ei minulle kuulu. Minä vastasin rauhallisesti, että näin teidän eilen illalla. Minä en vastannut mitään, mutta näytin kännykästä kuvan saunatuvalla. Minä vastasin, että asia jää kyllä meidän väliseksi salaisuudeksi, mutta hänen kyllä pitää saada rangaistus teoistaan.

Sisko vastasi, että ihan mitä vaan, kunhan en kerro asiasta kenellekään. Sanoin siskolle, että hänen pitää aluksi asettua makuuhuoneen sängylle samaan asentoon ja alasti kuten saunatuvassakin. Minä vastasin, että voinhan toki lähettää kuvat Mikalle, mutta tuskin sinä pienestä isoveljen kuritusleikistä kuolet, kun sentään eilen annoit pillua, sille isomahaiselle äijälle. Sisko ei vastannut mitään, katsoi vain minua kiukkuisena. Minä tarjosin siskolle lisää siideriä ja ohjasin hänet makuuhuoneeseen ja sanoin tulevani sinne hetken kuluttua.

Kun sitten hetken kuluttua menin makuuhuoneeseen, oli siellä pikkusiskoni alasti kontallaan sängyllä. Komensin siskoa tulemaan aivan sängyn päähän ja levittämään haarojan, sillä eihän hän jalat yhdessä sen äijänkään edessä ollut. Sitten kerroin hänelle, että nyt riettaileva pikkusisko saa isolta veljeltä ansaitsemansa rangaistuksen. Otin shortseistani nahkavyön käteeni niin, että vyöstä oli noin puolet vapaana.

Kerroin siskolleni, että tämä on rangaistus siitä, kun hän avasi kauniit kiinteät reitensä sen vanhan pukin kähmittäväksi ja sivalsin sitten melko napakasti vyön päällä siskon ihanan kiinteää peppua. Sisko älähti enemmän yllätyksestä kuin kivusta ja jäi kiltisti odottamaan uutta rangaistusta.

Voimakas orgasmi siskon pillua -

Kerroin puuhien jälkeen kuinka ihanaa se oli ollut ja kuinka pelkäsin kokemani ihanuuden vaikutuksia seuraavaan vaimon kanssa rakasteluun. Eli en sitten tiedä, ehkä se minullakin on vain orgasmin alkua. Nuorta Panoseuraa Suomesta Sutinaa. Päiväpeitto oli niin sotkussa että voi vaan kuvitella mitä siivooja oli ajatellut. Tämä tapahtui eräänä kesänä, kun olin vasta vuotias. Sitten vanhenin ja viisastuin ja sain ensimmäiset mahtavat orgasmit. Minä tarjosin siskolle lisää siideriä ja ohjasin hänet makuuhuoneeseen ja sanoin tulevani sinne hetken kuluttua. Yleensä siskoni girl pussy best tyköistuviin farkkuihin siis hoikat sääret ja pepun esiin tuovasti. Jo sohvan laittaminen rakastelu kuntoon on tosi kiihottavaa. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin. Vaimoni myös kuuluu vähäeleisiin naisiin, mutta käsittääkseni hän on kuitenkin tyytyväinen orgasmiinsa. Koukistin vähän polviani ja asetin kivikovana seisovan kaluni siskoni häpyhuulten väliin.

Voimakas orgasmi siskon pillua -

Voi teitä onnellisia sisko ja veli! Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä vastasin rauhallisesti, että näin teidän eilen illalla. Sillä niissä on sitä jotakin joka pistää orgasmeihini kovan suihkupaineen.

3 thoughts on “Voimakas orgasmi siskon pillua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *